Mil@n Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Pa čuj, ti si mogao i dial-up da koristiš do sad, pa da kažeš al sam dobro prošo!Imao si najskuplji 4mb adsl iz razloga kog?Imaš kopernikus kabl, a vidim da i oni nude net dosta povoljno.Iz razloga da su priče o targu krenule pre skoro godinu dana, i iskreno, nisam ni razmišljao o tome da menjam paket tj da za više para mogu da dobijem više. I da jesam, to bi značilo novi ugovor, tako da bi svakako morao da čekam da ovaj istekne. Platio sam 10/5 a evo šta sam dobio:Malo je reći letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................................
wayfaring stranger Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 šes' megabita upload!!! au. zavidim. raj za pirateriju.
sabahudin Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Jel neko ko ima Orion ima problema sa konekcijom danas?
Timmi Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 ako se ima kds kablovska televizija, koja je najbolja internet opcija na sto kraci ugovorni period?
Moća Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Pitanje za ljude koji imaju IPTV. Jel vam se desava da vam se slika zamrzne i da morate da promenite kanal pa vratite nazad da bi se odmrzla?
wayfaring stranger Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Koji rooter su ti dali? Meni se to ranije desavalo sa Huawei HG520s,ali od kako su postavili Intracom Jetspeednije se do sada ni jednom desilo. Doduse imam i ISDN liniju, ali to ne bi trebalo puno da utice na signal. Koliko si daleko od poste? Dosta ljudi koji su vise od 2 km od poste su prijavljivali probleme sa slikom/signalom. Neke od njih su kasnije odjavljivali uz objasnjenje da ne mogu zbog daljine da im pruze odgovarajucu uslugu.
Zli Gli Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ja imam isto neki beli HG520C, mada malo futuristickiji od ovog sa gornje slike, i nemam takvih problema.
wayfaring stranger Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 HG 530staj ima wireless, ali nema antenu. na poslu je jedan takav, nema iptva na poslu, ali to sokocalo kada zabaguje mozes da bacis pasulj da svidis kada ce da se povrati. zovi podrsku. pitaj da ti zamene spravu. zadnji put su mi u poslovnici rekli da prijavim da se sokocalo pokvarilo da bi doneli drugi. dosao covek sa novim ruterom, zamenio ga, odneo ispravan stari. i kako posle da ih ne pohvalim?
Moća Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ma do pre mesec dana sam imao HG520s i isto mi se desavalo ali samo uglavnom kad gledam nekis sportski prenos LS ili slicno. Da ne dodje tada do nekog zagusenja ili slicno.
Timmi Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 ako se ima kds kablovska televizija, koja je najbolja internet opcija na sto kraci ugovorni period?bump
Milosh76 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Bilo koji ADSL, posto KDS prakticno nema internet, a imaju dobar izbor kanala na kablu.
ExicPL Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Eunet ima neku akciju gde su prva cetiri meseca u pola cene, ugovor je na 12meseci. PTTnet mislim da daje ADSL bez ugovorne obaveze. Telekom sada ima samo pakete za koje je UO 2god. Za ORION ne znam.
Recommended Posts