Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted

i meni je stigao isti mejl, ima li ko iskustva sa orionom?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Imam neka posredna iskustva sa njima (i ne svidjaju mi se preterano) što i nije mnogo bitno. Ono što mi jeste bitno je ugovorna obaveza na 24 meseca da bi ostao na istoj ceni/paketu kao i dosad, što mi ne odgovara. Već neko vreme razmišljam da napravim mini hub u zgradi i da podelim 100mbit sa komšilukom (nas 5) i čini mi se da je došlo vreme za to (SBB, 100/4mbit sa fixnim IPjem za oko 7200,00). Jedan RB951-2N da se lepo izbalansira protok i milina...

Posted (edited)

Orion je pokojni Sezampro, radi im net, stabilno i dobro. Koristim njihov D@H(direct at home) godinama unazad i nemam nekih problema.

Edited by Milosh76
Posted

Razgovarao sam sa nekim u Beocity-ju i dobio informaciju da su svi korisnici automatski prebaceni na Orion. Potrebno je podesiti rutere sa novim user name. Racuni ce od sada stizati preko Oriona, a moguce je promeniti pakete. RIP Beocity.

Posted
Razgovarao sam sa nekim u Beocity-ju i dobio informaciju da su svi korisnici automatski prebaceni na Orion. Potrebno je podesiti rutere sa novim user name. Racuni ce od sada stizati preko Oriona, a moguce je promeniti pakete. RIP Beocity.
kako se ovo radi, neki tutorial for dummies?
Posted

kod njih je pravilo username@sezampro ... tako meni funkcionise godinama i kad su postali Orion. Najbolje da pozoves podrsku, ali u sustini to je to.

Posted

ulogujes se na ruter i promenis user name da bude u formatu: o-(tvoje posojece user name)@orion. ovo o je o ne nula. ako imas probleme pozovi podrsku.

Posted
kako se ovo radi, neki tutorial for dummies?
Idi na Orion sajt...(dobro, ne znam da li imas net pa je ovo malo kontradiktorno ;) )Ime tamo online podrška sasvim su ok vodiće te kroz postupak...Još bolje telefonom...
Posted
Idi na Orion sajt...(dobro, ne znam da li imas net pa je ovo malo kontradiktorno ;) )Ime tamo online podrška sasvim su ok vodiće te kroz postupak...Još bolje telefonom...
zavrseno, al hvala svejedno :)
  • 4 weeks later...
Posted

Istekao mi je ugovor koji sam potpisao letos, pa sad hocu da vratim brzinu na 2mbps. Jel to moze i od kuce, telefon/net, ili moram da idem u poslovnicu?I razmisljam o onom box paketu, bez iptv-a. Oni impulsi sto idu uz paket, jel me to oslobadja placanja pretplate za fiksni, ili i dalje mora da se placa? I da li MTS i dalje ima onu segmentaciju kod prodaje telefona?

Posted (edited)

Sto se box paketa tice pretplata za fiksni je ukljucena u tu cenu (ja koristim box 4 sada)imaju i neke mobilne telefone za 1 dinar uz box paket na 2 godine

Edited by Далибор
Posted

Odlicno ako ulazi. Zanima me onaj Alcatel OT995. Deluje odlicno, a kosta 16k uz Box, na 12 rata.Jedino sto bi ugovor potpisivao u novembru, a necu da im placam 2100 mesecno za jebena 4mbita. Ne dam. A mrzi me da idem do poslovnice.

Posted

I mene su posle 4mb za 1400din oshurili sa istim protokom ali za skoro soma dinara vise. Odem u poslovnicu i kazu da imaju paket 2700din u sta ulazi 6mb neta, 300impusla za fixni i paket za mob od 500min, 500sms i 1GB neta + mob za dinar. Skroz dobra ponuda obzirom da je od monopolisticko-drzavne bagre.