Jump to content
IGNORED

PPP Majice

Mp40

Recommended Posts

Posted

Molba__________Morim gornji naslov (Empejac) da mi obezbedi majicu (moze i nekoliko komada pa saljem po Jevropi jemigrantkinjama tipamsmodesty),M sajz,za zenska prsa. Preuzimam i placam licno u NS (dvajesinekivagust).Detalji (karanfil u kosi) na PM :D

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryPoppins

57

• Mp40

44

• pacey defender

17

• shimpu

15

Posted
Volim kad majice zategnu moje moderno telo. Tekstil takodje voli kad zadobije konture snaznih mornarskih misica i prvoklasne italijanske keramike. Rukave niko nista ne pita, njih prvo secem.
Da, znam da voliš da ti se vidi pupak i Calvin Klein gaće...
Posted (edited)
Molba__________Morim gornji naslov (Empejac) da mi obezbedi majicu (moze i nekoliko komada pa saljem po Jevropi jemigrantkinjama tipamsmodesty),M sajz,za zenska prsa. Preuzimam i placam licno u NS (dvajesinekivagust).Detalji (karanfil u kosi) na PM :D
ubaci i mene sa sve suprugom na listu (XL i S girly). bitte. :) Edited by Rosbacher
Posted

jel to sad ugovarate drugi krug stanpe??????mislim, ako da, recite kome da se prijavim, da ne bude ko sa prvim krugom <_<

Posted
2XL je veličina koju bi Shaq nosio kod krojača na skraćivanje...
kako bre uco? ja nosim 2XL, doduse ne zbog sirine vec zbog visine. svaka susa, pa i ja, danas nosi 2XL i ta velicina vise nije sto je nekad bila. :(
Posted
kako bre uco? ja nosim 2XL, doduse ne zbog sirine vec zbog visine. svaka susa, pa i ja, danas nosi 2XL i ta velicina vise nije sto je nekad bila. :(
Govorim o konkretno, ovim majicama...
Posted
Govorim o konkretno, ovim majicama...
okja sam narucio 2XL! ako je meni velika, a ja sam visok 2m, bice velika i ostalima.
Posted

Dijaspora unosi zabunu. Emigrantska banda ne miruje. Svakim danom podriva nas majicni PPPoredak.Druge ture jos nema. Cekajte da se psihofizickofinansijski oporavim od ove...Imamo drug gazda i ja neke ideja za buducnost... da utanacimo pa prezentujemo!

Posted
ubaci i mene sa sve suprugom na listu (XL i S girly). bitte. :)
:lol: nema tih brojeva za nas, sidrase ;)
Posted

paz vamo: isto mesto, ko kad smo skupljali novce - samo u 18:30. nemam preterano vremena, jer jurcam s jedne obaveze na drugu, pa se pakujem, pa dođte deco što pre :Doni koji ne znaju di je 'isto mesto' nek pitaju nekog ko je bio prošli put (pejsi, delija, idioteque, shimpr, pavlle, marsel mos, lezilebovich, smorenko, ikar), neću biti kod računara i moći da odgovaram na PMove. pojurite, pohitajte, delegirajte nadležnost za preuzimanje majca, ako ne možete da stignete - samo da ih se rešim :D

Posted
:lol: nema tih brojeva za nas, sidrase ;)
ich wollte zuerst 2XL, aber dann sagte lehrer, da? 2XL sehr gro? ist... :rolleyes:
Posted
ich wollte zuerst 2XL, aber dann sagte lehrer, da? 2XL sehr gro? ist... :rolleyes:
ich gehe davon aus, da? der lehrer dich nie gesehen hat :wicked: uzecemo ppp nashivke, pa ce teja da nam sashije maice
Posted

aj, kad se izdogovarate, samo nek neko kvotuje moj post sa obaveštenjem i prenese na sledeću stranu - neću biti kod kompa - da vide ovi što danas uzimaju majce, da ne šlepam pun koofer kući ponovo :D

Posted
2XL je veličina koju bi Shaq nosio kod krojača na skraćivanje...
Sad si me, zbunio i ubio u pojam... Ja naručio 2 majce XL = 2XL majcea jedna majca XXL = XXL majcaMislim to mi deluje normalno označavanje, u mom koordinatnom sistemu... :unsure: Vidim ja da mi se umesto dve maje možda smeši jedna tunika za spavanje... <_<
Posted

chek, popinsova... jel to danas ili sutra u pola 7?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...