Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPP Majice

Featured Replies

• Author

Ne mogu da setim ko je nakanadno (ili me podsetio na prvu turu) narucio DVE M majice (muske)? To mi je sad kao visak ali znam da nije. Jedna osoba je uzela 2 M majice... neka mi se javi na PM...Evo slajbe da uzivate...zaccn.jpgA evo i najbolje vesti: Imam 9 L majica viska, stampar odstampao vise greskom... idemo po "ko prije djevojci" prinicipu... 9 prvih moze da dobije ove divne majice za 400din...NS ekipa, sutra u 20h na Trgu Mladenaca!!! Teacheru? Tebi nosim najveci balast...

• Replies 392
  • Views 50.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A jel zenske majice imaju dekolte? Ova na slici mnogo bre zatvorena.Ocescala bi se u njoj ko macka u ceger.

• Author

Ima. Ima i sise na naduvavanje da dekolte ne zvrji prazan...Jebemu, jel tesko videti sta znaci T-shirt? Obicna tj. nimalo neobicna...Zemska je isto obicna samo manja i ide uz telo sasvim.Idem po komsinicu da je uslikam u zemskoj...

Ne mogu da setim ko je nakanadno (ili me podsetio na prvu turu) narucio DVE M majice (muske)? To mi je sad kao visak ali znam da nije. Jedna osoba je uzela 2 M majice... neka mi se javi na PM...
Cccc... bitango, a ovamo me nema u spisku.

Ja bik se prijavijo, al se bojim da mi L veLka? Empejac, ti me znas uzduz i popreko, kaj velis?

• Author

Da, bice ti velkacka...Ja sebi uzimam L kad su Gildan™ a ove jesu...E, da!Zene ce dobiti za jednu velicinu vece jer su ovo neke nove majice koje su cudnog kalupa tako da je M ustvari S a L je M...S su bile premalene, ko maramica pa sam samoinicijativno promenio za jednu vecu...

Edited by Mp40

Ima. Ima i sise na naduvavanje da dekolte ne zvrji prazan...Jebemu, jel tesko videti sta znaci T-shirt? Obicna tj. nimalo neobicna...Zemska je isto obicna samo manja i ide uz telo sasvim.Idem po komsinicu da je uslikam u zemskoj...
A jel saljesh i pouzecem? Ili kako da mi jemigranti dodjemo do njih?Ja bih sama napravila dekolte,ali se onda ne vide sva slova :o Moglo je to i nize da bude,narocito treci red :D

Ak emova ostane, javni, pa da vene secem, ki emo.

• Author

2M bio Gotivac...Ima js par L... pozurte...Jebote! Gdegod se okrenem PPP majice... ali lepo sortirane. I po velicini i po musterijama i mestu isporuke... Gestapo!

2M bio Gotivac...
Pooooopiiiiiiinseeeeee!!!! ^_^

dragi drugari primila sam vase dodatne zahteve za majice. takodje, zahvaljujem se svima koji su juce dosli da donesu parice. sticajem okolnosti nisam danas bila u mogucnosti da odem u novi sad - akcija se odlaze za sutra, najkasnije prekosutra. sutra objavljujem spisak.

• Author

Banatjanin i Eoten nisi dosli po maje... bilo bi lepo da se jave.

kakav sam debil pregolem. mogla sam da tražim da mi se odštanpa 1 kupaći kostim, kao nagrada za trud. pi. sad ću morati da plivam u majici. hvala još jednom svim forumašima koji su finansirali moj odlazak na crnogorsko primorje ovog vikenda.edit: ne kaže se nagrda, nego nagrada, oca mi nepismenog.

Edited by MaryPoppins

kakav sam debil pregolem. mogla sam da tražim da mi se odštanpa 1 kupaći kostim, kao nagrada za trud. pi. sad ću morati da plivam u majici. hvala još jednom svim forumašima koji su finansirali moj odlazak na crnogorsko primorje ovog vikenda.edit: ne kaže se nagrda, nego nagrada, oca mi nepismenog.
Zadovoljstvo je naše, pomagati uglednoj moderaciji u relaksaciji... Samo ponesi ljaptop (i bar 5 kaseta <_< ), da možeš i sa mora da obavljaš redarski pos'o .

sad ide neki prilog sa novosadske televizije, voditeljka nosi PPP majicu :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.