Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPP Majice

Featured Replies

ppp u udarnom terminu na nacionalnoj televiziji. :Du reportazi o stimulaciji strucnjaka da se zaposljavaju u nerazvijenim vojvodjanskim opstinama na dnevniku 2 radio-televizije vojvodine upravo primecena ppp majica na kristini. hihihihi...edit: pile me pretece :)

Edited by Lloyd Wyman

• Replies 392
  • Views 50.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

Popularna Kristina spreading the glory!

zezate se? :unsure:

20kvbs3.jpg
  • Author

Punk fucking rock!!!Beograde, raduj se! DOsla Meri i odnela kontigenat. Kakva profi cura! Laze ako kaze da bar 20 Szegedin tura nema pod svojim junackim nogama. Kako pakuje - prkosi zakonima fizike! Nabije 20 litara u kanister od 10... Cudo!

20kvbs3.jpg
:Hail: Kristina!!!
20kvbs3.jpg
:Hail::Hail::Hail:
:lol: carica

Kristina, you have captured our hearts... :)

bravo za Kristinu. PPP je stvarno sekta!! Imam molbicu. Ako pretekne 1 zenska majica M velicine, rado bih je trampio za obicnu M koju sam narucio. Alternativa je da je ne trampim, nego samo kupim tu M zensku koja pretekne, kada svi razgrabe. Problem je u tome sto sam za devojku narucio M velicinu, a da nisam znao da uopste postoji porudzbina zenskih majica. Sad mi ovde zvoca kad je videla Kristinu... :D

strahopostovanje :)

+1 za cvikere.

• Author
Sad mi ovde zvoca kad je videla Kristinu... :D
pa, moze i ona da se ofarba... sto je nakraj srceta!Nema vise maja. Meri ponela porudzbinu, sve sortirano, markirano... Kako si uspeo da ne primetis Girly u ponudi, leba ti???A sad nova foto-tema:"Dobio sam moju PPP majicu i obozavam je"

ma i ja sve nesto pomisljam da zvoca zbog nekih drugih stvari. Zene - to im je u genima©. Kristina je tu samo malo svojom pojavom doleela oolje na vutru, njojzi bas fala. :wub: uspeo da ne primetim, u tome sam ceo zivot prvak. retko omasim. My therapist says da sam se fokusirao se na self-interest zbog zadovoljenja licnih potreba; potpuno sam ideoloski zastranio na ovom humanom topicu. Jbg.

halal ti majca kristina :Dcirkus stigo u beograd, sve vaše naručene su ovde + još koji komad što preteko, al je raspoređen u međuvremenu. sutra objavljujem kad ću da ih delim. tačnije, u koliko sati, tokom sutrašnjeg dana, sem ako ne odlučite da čekate da se vrnem iz montenegra. nego, ja bih da se zahvalim i pohvalim. aj što ja pakujem ko da imam 20 segedina pod rukama, al što je empejevljev sve majice složio po veličini, odvojio muške i ženske i obeležio na etiketama koja je čija - da se ne mučim. car i po.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.