Grunf Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 reci svom kolegi da je mogao malo manje headrooma da ostavi (dobro, za standup je trebalo i da te stavi na sredinu, al nema veze), taman toliko da u kadar stane i 'patologija'. -_-
dragance Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Dobro, ima li neko da nije pokupio majicu, ja sam na waiting listi kod empejca odavno...
shimpu Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ladno je ova obukla majicu i to se pojavila na televiziji...meni ce moja majica da sluzi kao otirac i to ce noge da se ciste o ledjnu stranu...kolko je neki kvalitetniji otirac...500-600 dinara sigurno a mp40 je reako da je dobar kvalitet majica pa mogu da se iskoriste i u neku drugu svrhu
MaryPoppins Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 debil alert:umesto da preselim sve nove pmove u folder Majice, specijalno napravljen za tu priliku - stisnuh delete i odoše svi pmovi u vezi sa majicama, primljeni u proteklih 48h, kvragu. javite se ponovo, meni - velikoj budali. hvala.
đorđe geprat Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 bolji bio gathering na kom bi svako morao svojom pojavom da što više podseća na avatar. oni sa humanoidnim da se sukladno kostimiraju, oni sa nekim glupim simbolima da ih nekako predstave na garderobi. for example, dranata dođe u segsi spavaćici sa kornjačicama, i tako to. empej da nađe plastikanerski šmajser, to bi bio hit.tek sad, u dokolici, pregledah sve ovo. boldovano bi bilo što se mene tiče.Nadam se da je jedan forumaš imao u vidu moju malenkost. Ideja je bila sjajna i nadam se repeticiji.
MaryPoppins Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Morgana M girlyMeri popins M,L GirlyPacey Defender 2L, SSalko Dinamitas 2XLMsmodesty M girlyMarsel Mos 2LIdioteque 2LLessa L girlyKudravi Gaucos LKokota XLMarvin LPavllle XLShimpr LDelija67 L, XLLezilebovich XXLAl Khawarizmi LSaveznik 2 XXLFoto XLThermal bug XXLGrunf XLSmorenko LBghost MKelt XLIkar 2XLDranata M girlyMiralem XLTinman XLCeres M girly+ gotivacdareBiohemijaLloydLarkoLebowskysherman samo da smislim najpametniju lokaciju i javim vam vreme. danas is the day :D
Kabeza Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Morgana M girlyMeri popins M,L GirlyPacey Defender 2L, SSalko Dinamitas 2XLMsmodesty M girlyMarsel Mos 2LIdioteque 2LLessa L girlyKudravi Gaucos LKokota XLMarvin LPavllle XLShimpr LDelija67 L, XLLezilebovich XXLAl Khawarizmi LSaveznik 2 XXLFoto XLThermal bug XXLGrunf XLSmorenko LBghost MKelt XLIkar 2XLDranata M girlyMiralem XLTinman XLCeres M girly+ gotivacdareBiohemijaLloydLarkoLebowskysherman samo da smislim najpametniju lokaciju i javim vam vreme. danas is the day :Dsamo da javim da ja ne mogu danas nikako
teacher Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Morgana M girlyMeri popins M,L GirlyPacey Defender 2L, SSalko Dinamitas 2XLMsmodesty M girlyMarsel Mos 2LIdioteque 2LLessa L girlyKudravi Gaucos LKokota XLMarvin LPavllle XLShimpr LDelija67 L, XLLezilebovich XXLAl Khawarizmi LSaveznik 2 XXLFoto XLThermal bug XXLGrunf XLSmorenko LBghost MKelt XLIkar 2XLDranata M girlyMiralem XLTinman XLCeres M girly+ gotivacdareBiohemijaLloydLarkoLebowskysherman samo da smislim najpametniju lokaciju i javim vam vreme. danas is the day :DMožda bih trebao ići na pregled kod oftamologa, ali čini mi se da neki zaista pogrešno gledaju na svoje telo u smislu veličina majica koje su poručili...
MaryPoppins Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 samo da javim da ja ne mogu danas nikakoopravdano ti je ovog puta. iako verujem da će biti manje stresno, ipak razumem
Ros Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Možda bih trebao ići na pregled kod oftamologa, ali čini mi se da neki zaista pogrešno gledaju na svoje telo u smislu veličina majica koje su poručili...hoces da kazes da ce ikaru biti majica tesna?
msmodesty Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 A sad nova foto-tema:"Dobio sam moju PPP majicu i obozavam je" :)a neki zajednichki fotoseshn ili cemo da se fotoshopiramo zajedno pa da bude kao ekskurzijaKristina dusho
teacher Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 hoces da kazes da ce ikaru biti majica tesna?2XL je veličina koju bi Shaq nosio kod krojača na skraćivanje...
Ros Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 2XL je veličina koju bi Shaq nosio kod krojača na skraćivanje...mozda covek voli tunike? ;)
teacher Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Tu je majicu ikar za Harpera narucio. Ikarova majica je kod mene, M girly kao sto smo se dogovorili.Da mu nece biti velika? A ti si stvarno naručio M? Koliko nesigurnosti kod oficijelnog forumskog tetreba...
Recommended Posts