Lloyd Wyman Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 (edited) ppp u udarnom terminu na nacionalnoj televiziji. :Du reportazi o stimulaciji strucnjaka da se zaposljavaju u nerazvijenim vojvodjanskim opstinama na dnevniku 2 radio-televizije vojvodine upravo primecena ppp majica na kristini. hihihihi...edit: pile me pretece :) Edited July 30, 2008 by Lloyd Wyman
Mp40 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Punk fucking rock!!!Beograde, raduj se! DOsla Meri i odnela kontigenat. Kakva profi cura! Laze ako kaze da bar 20 Szegedin tura nema pod svojim junackim nogama. Kako pakuje - prkosi zakonima fizike! Nabije 20 litara u kanister od 10... Cudo!
pacey defender Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 bravo za Kristinu. PPP je stvarno sekta!! Imam molbicu. Ako pretekne 1 zenska majica M velicine, rado bih je trampio za obicnu M koju sam narucio. Alternativa je da je ne trampim, nego samo kupim tu M zensku koja pretekne, kada svi razgrabe. Problem je u tome sto sam za devojku narucio M velicinu, a da nisam znao da uopste postoji porudzbina zenskih majica. Sad mi ovde zvoca kad je videla Kristinu... :D
Mp40 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Sad mi ovde zvoca kad je videla Kristinu... :Dpa, moze i ona da se ofarba... sto je nakraj srceta!Nema vise maja. Meri ponela porudzbinu, sve sortirano, markirano... Kako si uspeo da ne primetis Girly u ponudi, leba ti???A sad nova foto-tema:"Dobio sam moju PPP majicu i obozavam je"
pacey defender Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ma i ja sve nesto pomisljam da zvoca zbog nekih drugih stvari. Zene - to im je u genima©. Kristina je tu samo malo svojom pojavom doleela oolje na vutru, njojzi bas fala. uspeo da ne primetim, u tome sam ceo zivot prvak. retko omasim. My therapist says da sam se fokusirao se na self-interest zbog zadovoljenja licnih potreba; potpuno sam ideoloski zastranio na ovom humanom topicu. Jbg.
MaryPoppins Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 halal ti majca kristina :Dcirkus stigo u beograd, sve vaše naručene su ovde + još koji komad što preteko, al je raspoređen u međuvremenu. sutra objavljujem kad ću da ih delim. tačnije, u koliko sati, tokom sutrašnjeg dana, sem ako ne odlučite da čekate da se vrnem iz montenegra. nego, ja bih da se zahvalim i pohvalim. aj što ja pakujem ko da imam 20 segedina pod rukama, al što je empejevljev sve majice složio po veličini, odvojio muške i ženske i obeležio na etiketama koja je čija - da se ne mučim. car i po.
Recommended Posts