Mp40 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Ne mogu da setim ko je nakanadno (ili me podsetio na prvu turu) narucio DVE M majice (muske)? To mi je sad kao visak ali znam da nije. Jedna osoba je uzela 2 M majice... neka mi se javi na PM...Evo slajbe da uzivate...A evo i najbolje vesti: Imam 9 L majica viska, stampar odstampao vise greskom... idemo po "ko prije djevojci" prinicipu... 9 prvih moze da dobije ove divne majice za 400din...NS ekipa, sutra u 20h na Trgu Mladenaca!!! Teacheru? Tebi nosim najveci balast...
Teja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A jel zenske majice imaju dekolte? Ova na slici mnogo bre zatvorena.Ocescala bi se u njoj ko macka u ceger.
Mp40 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Ima. Ima i sise na naduvavanje da dekolte ne zvrji prazan...Jebemu, jel tesko videti sta znaci T-shirt? Obicna tj. nimalo neobicna...Zemska je isto obicna samo manja i ide uz telo sasvim.Idem po komsinicu da je uslikam u zemskoj...
JozoMujica Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ne mogu da setim ko je nakanadno (ili me podsetio na prvu turu) narucio DVE M majice (muske)? To mi je sad kao visak ali znam da nije. Jedna osoba je uzela 2 M majice... neka mi se javi na PM...Cccc... bitango, a ovamo me nema u spisku.
Buck Naked Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja bik se prijavijo, al se bojim da mi L veLka? Empejac, ti me znas uzduz i popreko, kaj velis?
Mp40 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 (edited) Da, bice ti velkacka...Ja sebi uzimam L kad su Gildan™ a ove jesu...E, da!Zene ce dobiti za jednu velicinu vece jer su ovo neke nove majice koje su cudnog kalupa tako da je M ustvari S a L je M...S su bile premalene, ko maramica pa sam samoinicijativno promenio za jednu vecu... Edited July 28, 2008 by Mp40
Teja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ima. Ima i sise na naduvavanje da dekolte ne zvrji prazan...Jebemu, jel tesko videti sta znaci T-shirt? Obicna tj. nimalo neobicna...Zemska je isto obicna samo manja i ide uz telo sasvim.Idem po komsinicu da je uslikam u zemskoj...A jel saljesh i pouzecem? Ili kako da mi jemigranti dodjemo do njih?Ja bih sama napravila dekolte,ali se onda ne vide sva slova :o Moglo je to i nize da bude,narocito treci red :D
Buck Naked Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ak emova ostane, javni, pa da vene secem, ki emo.
Mp40 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 2M bio Gotivac...Ima js par L... pozurte...Jebote! Gdegod se okrenem PPP majice... ali lepo sortirane. I po velicini i po musterijama i mestu isporuke... Gestapo!
MaryPoppins Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 dragi drugari primila sam vase dodatne zahteve za majice. takodje, zahvaljujem se svima koji su juce dosli da donesu parice. sticajem okolnosti nisam danas bila u mogucnosti da odem u novi sad - akcija se odlaze za sutra, najkasnije prekosutra. sutra objavljujem spisak.
Mp40 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Banatjanin i Eoten nisi dosli po maje... bilo bi lepo da se jave.
MaryPoppins Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 (edited) kakav sam debil pregolem. mogla sam da tražim da mi se odštanpa 1 kupaći kostim, kao nagrada za trud. pi. sad ću morati da plivam u majici. hvala još jednom svim forumašima koji su finansirali moj odlazak na crnogorsko primorje ovog vikenda.edit: ne kaže se nagrda, nego nagrada, oca mi nepismenog. Edited July 30, 2008 by MaryPoppins
Lezilebovich Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 kakav sam debil pregolem. mogla sam da tražim da mi se odštanpa 1 kupaći kostim, kao nagrada za trud. pi. sad ću morati da plivam u majici. hvala još jednom svim forumašima koji su finansirali moj odlazak na crnogorsko primorje ovog vikenda.edit: ne kaže se nagrda, nego nagrada, oca mi nepismenog.Zadovoljstvo je naše, pomagati uglednoj moderaciji u relaksaciji... Samo ponesi ljaptop (i bar 5 kaseta <_< ), da možeš i sa mora da obavljaš redarski pos'o .
Kelt Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 sad ide neki prilog sa novosadske televizije, voditeljka nosi PPP majicu
Recommended Posts