Jump to content
IGNORED

PPP Majice

Mp40

Recommended Posts

Posted

Ne mogu da setim ko je nakanadno (ili me podsetio na prvu turu) narucio DVE M majice (muske)? To mi je sad kao visak ali znam da nije. Jedna osoba je uzela 2 M majice... neka mi se javi na PM...Evo slajbe da uzivate...zaccn.jpgA evo i najbolje vesti: Imam 9 L majica viska, stampar odstampao vise greskom... idemo po "ko prije djevojci" prinicipu... 9 prvih moze da dobije ove divne majice za 400din...NS ekipa, sutra u 20h na Trgu Mladenaca!!! Teacheru? Tebi nosim najveci balast...

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryPoppins

57

• Mp40

44

• pacey defender

17

• shimpu

15

Posted

A jel zenske majice imaju dekolte? Ova na slici mnogo bre zatvorena.Ocescala bi se u njoj ko macka u ceger.

Posted

Ima. Ima i sise na naduvavanje da dekolte ne zvrji prazan...Jebemu, jel tesko videti sta znaci T-shirt? Obicna tj. nimalo neobicna...Zemska je isto obicna samo manja i ide uz telo sasvim.Idem po komsinicu da je uslikam u zemskoj...

Posted
Ne mogu da setim ko je nakanadno (ili me podsetio na prvu turu) narucio DVE M majice (muske)? To mi je sad kao visak ali znam da nije. Jedna osoba je uzela 2 M majice... neka mi se javi na PM...
Cccc... bitango, a ovamo me nema u spisku.
Posted

Ja bik se prijavijo, al se bojim da mi L veLka? Empejac, ti me znas uzduz i popreko, kaj velis?

Posted (edited)

Da, bice ti velkacka...Ja sebi uzimam L kad su Gildan™ a ove jesu...E, da!Zene ce dobiti za jednu velicinu vece jer su ovo neke nove majice koje su cudnog kalupa tako da je M ustvari S a L je M...S su bile premalene, ko maramica pa sam samoinicijativno promenio za jednu vecu...

Edited by Mp40
Posted
Ima. Ima i sise na naduvavanje da dekolte ne zvrji prazan...Jebemu, jel tesko videti sta znaci T-shirt? Obicna tj. nimalo neobicna...Zemska je isto obicna samo manja i ide uz telo sasvim.Idem po komsinicu da je uslikam u zemskoj...
A jel saljesh i pouzecem? Ili kako da mi jemigranti dodjemo do njih?Ja bih sama napravila dekolte,ali se onda ne vide sva slova :o Moglo je to i nize da bude,narocito treci red :D
Posted

Ak emova ostane, javni, pa da vene secem, ki emo.

Posted

2M bio Gotivac...Ima js par L... pozurte...Jebote! Gdegod se okrenem PPP majice... ali lepo sortirane. I po velicini i po musterijama i mestu isporuke... Gestapo!

Posted
2M bio Gotivac...
Pooooopiiiiiiinseeeeee!!!! ^_^
Posted

dragi drugari primila sam vase dodatne zahteve za majice. takodje, zahvaljujem se svima koji su juce dosli da donesu parice. sticajem okolnosti nisam danas bila u mogucnosti da odem u novi sad - akcija se odlaze za sutra, najkasnije prekosutra. sutra objavljujem spisak.

Posted

Banatjanin i Eoten nisi dosli po maje... bilo bi lepo da se jave.

Posted (edited)

kakav sam debil pregolem. mogla sam da tražim da mi se odštanpa 1 kupaći kostim, kao nagrada za trud. pi. sad ću morati da plivam u majici. hvala još jednom svim forumašima koji su finansirali moj odlazak na crnogorsko primorje ovog vikenda.edit: ne kaže se nagrda, nego nagrada, oca mi nepismenog.

Edited by MaryPoppins
Posted
kakav sam debil pregolem. mogla sam da tražim da mi se odštanpa 1 kupaći kostim, kao nagrada za trud. pi. sad ću morati da plivam u majici. hvala još jednom svim forumašima koji su finansirali moj odlazak na crnogorsko primorje ovog vikenda.edit: ne kaže se nagrda, nego nagrada, oca mi nepismenog.
Zadovoljstvo je naše, pomagati uglednoj moderaciji u relaksaciji... Samo ponesi ljaptop (i bar 5 kaseta <_< ), da možeš i sa mora da obavljaš redarski pos'o .
Posted

sad ide neki prilog sa novosadske televizije, voditeljka nosi PPP majicu :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...