MaryPoppins Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Pretpostavljam da izgledate potpuno drugacije nego sto zamisljam i da ni malo ne licite na svoje avatare. :)ja ličim! Mogli bi da obidjemo Grunfa ispred Specijalnog suda i istom prilikom budemo medijski propraceni od najvecih svetskih medijskih kuca.P.S.'El moze kada se usvoji mesto i vreme majcarenja da se posalju PPovi, jel ovaj topic je malo zavucen pa se lahko preskoci ako se nema puno vremena za forumasenje?biće poslati pmovi. čekam da se još ljudi oglasi sa predlozima za mesto dešavanja. što se vremena tiče, ako nemate ništa protiv, ja bih rado da posao obavimo u ponedeljak.
dig_chohano Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Predlažem bistro "Botanička bašta" na Gundulićevom vencu. Majice se izdele uz koje vinjače, obuku, teta u Borosanama napravi grupnu fotku za perspic i potom vesela povorka pređe ulicu, uđe u Palmotićevu i dobrovoljno se preda osoblju Instituta za mentalno zdravlje.
Goranz Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Zamolila me Matilda Ivancic da pitam ima li u ponudi PPP mu-mua...ako MP40 i to distribuira, on bi rado narucio cetiri komada.
Al-Khwarizmi Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 (edited) Zamolila me Matilda Ivancic da pitam ima li u ponudi PPP mu-mua...ako MP40 i to distribuira, on bi rado narucio cetiri komada.1 shizofrenija... edit: ... uzima maha :P Edited July 27, 2008 by Al-Khwarizmi
Goranz Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ne vidim cemu sprdnja na racun Kumove nedoumice oko toga kom polu pripada...
Al-Khwarizmi Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ni kum ni Matilda nisu u nedoumici. Biće da te zbunila njihova sijamska povezanost.
teacher Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Vratijo se striko iz Njemacke! Dono lepi' maica! Sutra ujutro ih kupim od stanpara...Javljaj striko, javljaj rode, daj sestriću razonode...i kad ćemo da delimo majice.
Mp40 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Sutra ih kupim... Meri vec se dala u akciji!Ima tamo nazad NS spisak musterija pa ako neki hoce da se doda nek se javi...Majice mozemo da podelimo sutra ili u utorak uvece. Trg Mladenaca/Izba.... nije predlog nego objava.
Mp40 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 PPPrimopredaja po principu ja vama majicu - vi meni 400 din za NS i one koji k njemu gravitiraju, obavice se u utorak, 29. Jula 2008 na trgu mladenaca u 20h (8pm po julijanskom casovniku).Sledeci imaju da dodju:Hustler XLTeacher 2M, 6L, 2XL (ponesi kesu, ja nemam)KristinaS S girlyAngelfish M girlyBanatjanin XXLQuizmaster XLEoten 2XLGost iznenadjenja:Mp40 (druzenje sa istim: 400 din)Stormy i Batticuore kukale i preklinjale za milos' pa sam im pomerio termin jer su namoru/ne u gradu...Ostali su obavezni da prisustvuju i saucestvuju.
Behemoth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kahm...kahm...a kada ce biti drugo stampanje majica?
MaryPoppins Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 (edited) ja samo da podsetim i naglasim - da ne bude zabune: beogradska filijala ove nedelje samo skuplja novac za majice, koji će zatim poslati po svom ovlašćenom predstavniku u novi sad i tek onda preuzela majice. dakle, dođite obučeni. s novcima. jesmo svi raspoloženi da danas obavimo predaju novaca?spisak koji je MP40 meni dostavio Morgana M girlyMeri popins M,L GirlyPacey Defender 2L, SSlako Dinamitas 2XLMsmodesty M girlyMarsel Mos 2LIdioteque 2LLessa L girlyKudravi Gaucos LKokota XLMarvin LPavllle XLShimpr LDelija67 L, XLLezilebovich XXLAl Khawarizmi LSaveznik 2 XXLFoto XLThermal bug XXLGrunf XLSmorenko LBghost MKelt XLIkar 2XLDranata M girlyMiralem XLTinman XLCeres M girlyboldovani forumaši su izmirili svoje obaveze prema ppp t shirt ltd. Edited July 28, 2008 by MaryPoppins
SleeperSleep Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ja samo da podsetim i naglasim - da ne bude zabune: beogradska filijala ove nedelje samo skuplja novac za majice, koji će zatim poslati po svom ovlašćenom predstavniku u novi sad i tek onda preuzela majice. dakle, dođite obučeni. s novcima. jesmo svi raspoloženi da danas obavimo predaju novaca?...Bghost M girlykad i gde?
MaryPoppins Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 (edited) kad i gde?šaljem pm uskoro, čim vidim dal imamo 1 kvorum. da se ne skupljamo 30 puta.nikakav sam ja diktator, ovaj empejac zapovedio, ja se dogovaram. :(p.s. Kad: 18h. posle radnog vremena. Edited July 28, 2008 by MaryPoppins
Kabeza Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 šaljem pm uskoro, čim vidim dal imamo 1 kvorum. da se ne skupljamo 30 puta.nikakav sam ja diktator, ovaj empejac zapovedio, ja se dogovaram. :( p.s. Kad: 18h. posle radnog vremena. može na trgu republike?
Recommended Posts