Jump to content
IGNORED

Stanje u zdravstvu(TM)

JozoMujica

Recommended Posts

Posted
Kuma je na Banjici na listi za operaciju kuka na redu 2027.
Sad joj stigla ponuda "da li pristaje da se operiše bilo gde u Srbiji?".
Nisu naveli ni mesto ni vreme.
Jel ima neko informaciju ako traži tako i ako bude mogla da odabere, koji centar ima smisla po pitanju kvaliteta rada?

....shiit has hit the fan.
jes, i babi stiglo, jun 2024 banjica ili random srbija. odabrala banjicu da cheka.

sent from my not bubamoto

• 2 weeks later...
Posted

Ovo sam i ja čuo, jebena rusofilka 

Posted

Ja sam ovakav komentar otprilike čuo i od doktora, stručnjaka ozbiljnog, koji ima političke stavove kao Vesna Pešić. Mislim da je to ipak neka doktorska stvar a ne pitanje nekog globalnog svetonazora.

Posted

Znaci malo da ispljuju te lekare sto su se iscimali ... pa mislim stvarno...

Posted

Lekare usput, načelnik je taj kome se sprema svilen gajtan, koliko sam načuo ceo performans je čista politička priča pa i ovo pljuckanje sa vrha.  A i realno, nisu se pretrgli od posla, gledajući po kapacitetu koji imaju. Mada kad se zna da su cepali tri meseca vikenada i prekovremenih za dž, i to je previše.

Posted

:jerry:

Lepo sam vam rekao ......srpska posla

• +1 4
Posted

Samo su hteli da ispadne da je stanje lose..a nije..i da predsednik ne izgleda lepo..a lep je..i jos im Amerikanci dali svasta nesto...

Pametnome dosta

• +1 4
Posted
chekaj sad, pregazili listu chekanja izashli na zelenu granu ali to sad nije dosta? i nije koliko su mogli, trebalo je vishe, a u stvari uopshte nije bilo potrebno i istovremeno nisu nishta uradili? to ko upadljivo suv i debeo chovek™ s_w.gif

ovo sve treba zapaliti do temelja.

sent from my not bubamoto

Pa to...

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Posted
9 minutes ago, gospa buba said:

chekaj sad, pregazili listu chekanja izashli na zelenu granu ali to sad nije dosta?

Ne kažem da je nužno to u pitanju, ali pre ovog "pregazili", možda treba i jedno "napravili".

Posted (edited)

A da li su stvarno napravili ili je to tumačenje ove odurne idiotkinje?

Moze li se naci uzrok liste cekanja? Da ne ispliva da nisu imali sa cim da rade u ekonomskom tigru™ pa se cekalo da neko posalje gazu i skalpele?

Edited by radisa