gospa buba Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 Kuma je na Banjici na listi za operaciju kuka na redu 2027.Sad joj stigla ponuda "da li pristaje da se operiše bilo gde u Srbiji?".Nisu naveli ni mesto ni vreme.Jel ima neko informaciju ako traži tako i ako bude mogla da odabere, koji centar ima smisla po pitanju kvaliteta rada?....shiit has hit the fan.jes, i babi stiglo, jun 2024 banjica ili random srbija. odabrala banjicu da cheka.sent from my not bubamoto
SNARC Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 https://n1info.rs/vesti/grujicic-eliminisanje-liste-cekanja-za-operacije-u-ukc-nis-je-diskutabilno/ jebem joj sto majki pokojnih..i njoj i onome ko ju je tu stavio 4
Frank Pembleton Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 https://n1info.rs/vesti/grujicic-eliminisanje-liste-cekanja-za-operacije-u-ukc-nis-je-diskutabilno/ jebem joj sto majki pokojnih..i njoj i onome ko ju je tu stavioDok su se "presabrali" da li im ovo odgovara ili ne...Onda krene teška artiljerija.......shiit has hit the fan.
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 7 minutes ago, SNARC said: https://n1info.rs/vesti/grujicic-eliminisanje-liste-cekanja-za-operacije-u-ukc-nis-je-diskutabilno/ jebem joj sto majki pokojnih..i njoj i onome ko ju je tu stavio dana ruskinja 1/1 2
Hamlet Strašni Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Ja sam ovakav komentar otprilike čuo i od doktora, stručnjaka ozbiljnog, koji ima političke stavove kao Vesna Pešić. Mislim da je to ipak neka doktorska stvar a ne pitanje nekog globalnog svetonazora.
Mel Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Znaci malo da ispljuju te lekare sto su se iscimali ... pa mislim stvarno...
Desmond Bojčinski Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Lekare usput, načelnik je taj kome se sprema svilen gajtan, koliko sam načuo ceo performans je čista politička priča pa i ovo pljuckanje sa vrha. A i realno, nisu se pretrgli od posla, gledajući po kapacitetu koji imaju. Mada kad se zna da su cepali tri meseca vikenada i prekovremenih za dž, i to je previše.
Popular Post gospa buba Posted April 24, 2023 Popular Post Posted April 24, 2023 chekaj sad, pregazili listu chekanja izashli na zelenu granu ali to sad nije dosta? i nije koliko su mogli, trebalo je vishe, a u stvari uopshte nije bilo potrebno i istovremeno nisu nishta uradili? to ko upadljivo suv i debeo chovek ovo sve treba zapaliti do temelja.sent from my not bubamoto 14
SNARC Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Samo su hteli da ispadne da je stanje lose..a nije..i da predsednik ne izgleda lepo..a lep je..i jos im Amerikanci dali svasta nesto... Pametnome dosta 4
Frank Pembleton Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 chekaj sad, pregazili listu chekanja izashli na zelenu granu ali to sad nije dosta? i nije koliko su mogli, trebalo je vishe, a u stvari uopshte nije bilo potrebno i istovremeno nisu nishta uradili? to ko upadljivo suv i debeo chovek ovo sve treba zapaliti do temelja.sent from my not bubamotoPa to.......shiit has hit the fan. 1
JozoMujica Posted April 24, 2023 Author Posted April 24, 2023 9 minutes ago, gospa buba said: chekaj sad, pregazili listu chekanja izashli na zelenu granu ali to sad nije dosta? Ne kažem da je nužno to u pitanju, ali pre ovog "pregazili", možda treba i jedno "napravili".
radisa Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 (edited) A da li su stvarno napravili ili je to tumačenje ove odurne idiotkinje? Moze li se naci uzrok liste cekanja? Da ne ispliva da nisu imali sa cim da rade u ekonomskom tigru™ pa se cekalo da neko posalje gazu i skalpele? Edited April 24, 2023 by radisa
Recommended Posts