March 18, 20251 yr 1 hour ago, beatakeshi said: 3000 jura da te prebace na operaciju kuka za sledeći mesec, bilo pre godinu dana. Uhhhh a kuma mislila da se "provuče" sa 1000 €. Jbmti gadi mi se da to treba da se radi, ali ona bukvalno ne može da funkcioniše više...
April 4, 20251 yr prodat medigroupnekim fincima za milijardu, uz medigroup idu u paketu i neki rumuni
April 4, 20251 yr Da, zapravo preprodat, pošto je već bio u većinskom vlasništvu (55%) nekadašnjih SBB-ovih vlasnika Mid Europa Partners, koji su vlasnici i tih Rumuna.https://mideuropa.com/portfolio/medigroup/https://mideuropa.com/portfolio/regina-maria/ Edited April 4, 20251 yr by vememah
May 14, 20251 yr On 14. 1. 2025. at 14:58, Klara said: po meni u tu zgradu treba da se prsele porodilišta. dase deca rađaju u miru a očevi ne stresiraju tražeći parking blizu sadašnjih porodilišta. pe neki dan prolazim kroz kraljice natalije, koji krkljanac.
May 14, 20251 yr u poslednje vreme, a nazalost uzorak je prilicno velik imam dva potpuno razlicita iskustva sa lekarinana jednoj strani su mladi lekari, zapravo rekao bih generalno medicinsko osoblje: prijatni, spremni da saslusaju, zeljni da pomognu, pacijenta stavljaju na prvo mestoimaju itekako obzira na godine pacijenta, (opste) zdravstveno stanje, jasno, direktno, obicnim jezikom razgovaraju na ravnopravnom nivouspremni i na svoju inicijativu da pomognu i van onog obaveznogsa druge strane stariji lekari, a cini mi se u velikoj meri i sestre, nabusiti, vazda iznad situacije, pacijentima pristupaju kao nuznom zlune zele da daju bilo kakva dodatna objasnjenja, konstantno nervozni, u zurbipo pravilu nisu spremni da odrade ni ono sto su obaveznijasno mi je da donekle i mora postojati odredjena razlika u pristupu kod onih sa daleko vecim iskustvom i visom pozicijomtakodje, jasno mi je da je u pitanju i dalje pre svega subjektivan dozivljaj i mali uzorak u prilicno suzenim okvirimaali, opet imam utisak da je sve navedeno izrazeno preko svake mere i da gotovo postoji obrazac u ponasanju/odnosu prema pacijentimadoduse, nista od ovog ne vazi za dom zdravljaali to je opet zbog specificnosti lokalnog doma zdravlja i konstantno menjanje zposelnih, pre svega lekara
May 15, 20251 yr u poslednih gotovo godinu dana često sam kod lekara zbog prostate. i imam potpuno identično iskustvo sa mladim i srednih godina zdravstvenim osobljem, na svim nivoima. sa onim starim nisam bio u kontaktu, savskovenački i rakovički domovi zdravlja, vaskularna, radiološka i urološka klinika KCS, onkološka klinika. svi ljubazni, puni razumevanja. problem je što nemaju dovoljno prostora i ljudi. ne, nemam problem sa zdravstvom, ni u mojoj ambulanti u lominoj. lazarevac, isto. Edited May 15, 20251 yr by đorđe geprat
May 29, 20251 yr Sloba je pre nekad radio na internističkoj intezivnoj, e to je stvarno bio rudnik, verujem i sad.
June 2, 20251 yr Mala pobeda: Zabranjeno rutinsko sečenje na porođaju i sedanje na stomakI poslednja prepreka je uklonjena da Srpkinje rađaju Obiliće.
July 3, 20251 yr Fascinira me ćutanje zdravstva na situaciju na ulicama. Onih nekoliko što su držali transparente ispred svoje klinike pa tip prošao autom kroz grupu, i sad anesteziolog koji je dobio preko leđa, ne sećam se druge vesti za zdravstvenim radnicima. Malo čobanski i malo više bezmudo. U bivšem kombinatu mi glavni ćaci upada u reč likovima koji mogu dede da mu budu. Svjo normalno 😑
August 2, 2025Aug 2 I onda kad dotična ode u nemačke, pitaće se šta joj falilo:https://mitrovica.info/lekarka-mitrovacke-hitne-pomoci-igra-se-psihijatra-preko-drustvenih-mreza/
August 2, 2025Aug 2 24 minutes ago, Desmond Bojčinski said:I onda kad dotična ode u nemačke, pitaće se šta joj falilo:https://mitrovica.info/lekarka-mitrovacke-hitne-pomoci-igra-se-psihijatra-preko-drustvenih-mreza/Ovo je za bilo koju struku tema, ovde se potrefilo da je zena lekar. Beze ljudi svih struka koji ne mogu radikale vise da gledaju a ne samo zbog ekonomskih razloga, ima vise od 10 godina da je tako.