Arkadija Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Samo kad bi te kartice još nečemu služile, npr. da u Srbiji postoji elektronski karton ili tako nešto. Međutim, mi smo po starom dobrom običaju, prvo počeli od krova, a ne od temelja. Da ne spominjemo elementarnu kompjutersku nepismenost osoblja koje po šalterima barata sa tim karticama. Kada im se pojaviš u DZ sa karticom, ko da si im dao u ruku uzorak antraksa.
jms_uk Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Подношење захтева преко нета је толико ефикасно да ми је дошло да полупам комп и одем на шалтер. Наводно им је загушен сервер, на сваки клик се чека преко минут, а наравно да се лако погуби приликом подношења пријаве. Ако треба до краја године да замене све књижице, онда мора да их је изненадио велик број пријава на сајту, као што и путаре изненади сваки пут снег. Ja sam za majku sinoc podneo zahtev, ona je danas isla da plati u posti [opcije za placane su uplatnica ili DINA Card]; i trenutno stoji da je zahtev podnet i da je rok za obradu 60 dana.
gospa buba Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 (edited) kul. i inache koji su bogovi orl u majci i detetu, potvrdjujem -_- i chestitke, uvazeni roditelju ^_^ Edited November 25, 2016 by gospa buba
Tale Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Hvala gospo buba :) Inače me bila klepila neverovatnost da jedina takva klinika u Srbiji nema dežurnog lekara u dane vikenda. To nisam mogao da pustim bez da pokušam nešto.
gospa buba Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Hvala gospo buba :) Inače me bila klepila neverovatnost da jedina takva klinika u Srbiji nema dežurnog lekara u dane vikenda. To nisam mogao da pustim bez da pokušam nešto. nikad nisu ni imali, ne znam zashto.
JozoMujica Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 Jedna gospođa lekar specijalista jednoj gospođi pacijentu danas u izveštaju sa lekarskog pregleda napisala za štitastu žlezdu da je normalne veličine, meka, bla, bla... Gospođa pacijent već 5 godina nema štitastu žlezdu.
Dagmar Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Jedna gospođa lekar specijalista jednoj gospođi pacijentu danas u izveštaju sa lekarskog pregleda napisala za štitastu žlezdu da je normalne veličine, meka, bla, bla... Gospođa pacijent već 5 godina nema štitastu žlezdu. Pa ne trebaju nam lekari, nek idu u Nemačku ako im tamo trebaju <_<
Frank Pembleton Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Pa ne trebaju nam lekari, nek idu u Nemačku ako im tamo trebaju <_< Pa da... Lično sam svedok u svojoj okolini, jedan pedijatar, i jedna med. sestra. Iako je to , u krajnjem ishodu na moju "štetu" , želim im da što pre odu...
Dagmar Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Pa da... Lično sam svedok u svojoj okolini, jedan pedijatar, i jedna med. sestra. Iako je to , u krajnjem ishodu na moju "štetu" , želim im da što pre odu... A tek što nam medicinske sestre ne trebaju, što reče jedan forumaš koji ovde nešto više ne piše, eto kad ljudi kod nas ne znaju nešto konkretno, neki zanat, npr programiranje, pa bi imali i platu. E sad ti nepotrebni što nemaju struke i zanata odlaze, pa kad nešto zaboli prst u uvo pa pevaj "da su šta znali i vredeli, i plata bi im bila bolja od 30 hiljada, lalala".
mire Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 dom zdravlja, novo naselje, orl pauza "ali dete ima 40, pada u nesvest" "pa šta ću vam ja tu, vidite da je pauza" mljac, žvak
Frank Pembleton Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Jao majku vam vašu.. ....shit has hit the fan...
mire Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 potpuno razumem "nemile scene" u domovima zdravlja
Frank Pembleton Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 potpuno razumem "nemile scene" u domovima zdravljaKapiram ja "nasilje nije rešenje" ali kad neko dođe tako sa detetom....
Recommended Posts