Jump to content
IGNORED

Stanje u zdravstvu(TM)

JozoMujica

Recommended Posts

Posted

ima tih analognih samo sa nekim drugim medijumom, ako su bas zivinski, to je rabljeno, ko zna ko je u dupe turao.

Posted

ima tih analognih samo sa nekim drugim medijumom, ako su bas zivinski, to je rabljeno, ko zna ko je u dupe turao.

Mene iznervirao ona električni pišteći i našao u apoteci analogni...
Posted

Meni je digitalni jednom pokazao 34.9

Medsestra rekla, to je ok, bitno da nemaš temperaturu.

Posted

Ja imam jedan analogni, živin, koji ne može da prebaci 36,5.

To je super.

Posted

Jok, živini, novi, valjaju ih već jedno dve godine iz Rusije

Baza im Stari Merkator

Posted

Što je problem sa tim starinskim toplomerima? Imam jedan sa početka osamdesetih i još radi bez greške. 

Posted

Pa kao živa, ako se razbije, baci, etc

A da rade, rade

Posted

ma zbog bacanja kapiram

Mene iznervirao ona električni pišteći i našao u apoteci analogni...

+1

i tacni su makar

Posted

mislim, ako ozbiljno pitas, mehanizam je toliko prost da ili radi ili ne radi tacno.

ko da pricamo o tome da li je menzura tacna.

Posted

ne zavise od baterije. to je sushtina. a ne merish 35 sa 5 a dete se pushi na tvoje ochi :lolol:

Posted

meni jedan stalno pokazivao 35.9 

da bih prebacio 36 morao bih imati vrucicu

Posted

Mali digitalni termometri su prilicno precizni kada mere rektalno.Ne znam kakvi su digitalci gde sonda ulazi u uho?Svi koje sam do sada probao a da mere sa povrsine koze su teska prevara.Chak i bolnicki.

Posted

Подношење захтева преко нета је толико ефикасно да ми је дошло да полупам комп и одем на шалтер.

Наводно им је загушен сервер, на сваки клик се чека преко минут, а наравно да се лако погуби приликом подношења пријаве.

Ако треба до краја године да замене све књижице, онда мора да их је изненадио велик број пријава на сајту, као што и путаре изненади сваки пут снег.