kobni zelaya Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Lanac Taze je najgori krš, rade šta gde treba, negde pekara, negde kuvana jela za poneti, a u bivšem Satu su bogami i opalili roštiljčinu. Uvek zaobilazim.
kgmr Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 taze drzi menzu na mom poslu. 1 projica 100 dindzi. ponekad moze pristojno da se pojede nesto kuvano, ali mislim da to nemaju u standardnoj ponudi u ostalim lokalima, ovo su stare kuvarice na veliko...
Teja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 u kumbari na avali bila super suva crevca proslog leta. ali neko mi rece da se renovirala, pa su mozda poterali ta fina jela ko sa svih ostalih.nego, jebes crevca. brizle.brizle.brizle.brizle.meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!I ja prodajem svoju devojachku cast za brizle ( na Ebay-u pa ko vishe da).Nego josh uvek ne shvatih sta su to suva crevca. Dimljena pa na roshtilj?Ili " luftgetrocknet" kao Parma ili Serano shunka? Ne verujem da ih nekokachi na zice za vesh pa ih sushi sa sve stipaljke ;)
msmodesty Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 I ja prodajem svoju devojachku cast za brizle ( na Ebay-u pa ko vishe da).Nego josh uvek ne shvatih sta su to suva crevca. Dimljena pa na roshtilj?Ili " luftgetrocknet" kao Parma ili Serano shunka? Ne verujem da ih nekokachi na zice za vesh pa ih sushi sa sve stipaljke ;)mora da je neko vec pitao a ja nisam pratila radnju.... shta su brizle?(stidim se)
Teja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 mora da je neko vec pitao a ja nisam pratila radnju.... shta su brizle?(stidim se)lelelelelele Kalbsbries je na nemackom.It.: Animelle de VitelloFr. RisEsp.= MollejasEng.SweetbreadsNeka Talmus zlezda ;) U Nmecakoj i Francuskoj ( za Italiju ne znam) ne spremaju se ovako jednostavnokao u Srbiji ( ali i ja najvishe volim kad su na zaru) nego ih yebavaju sa nekimbelim sosovima. Usput jedno kilo 40 evra ( u EU).
msmodesty Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 lelelelelele Kalbsbries je na nemackom.It.: Animelle de VitelloFr. RisEsp.= MollejasEng.SweetbreadsNeka Talmus zlezda ;) U Nmecakoj i Francuskoj ( za Italiju ne znam) ne spremaju se ovako jednostavnokao u Srbiji ( ali i ja najvishe volim kad su na zaru) nego ih yebavaju sa nekimbelim sosovima. Usput jedno kilo 40 evra ( u EU).fala dje chula i dje ne chula :wub:Ris! ovde ga konzumiramo samo ako je od teleta i u pravu si nije bash da ga bace samo na zar mada sad kad pogledam - shto da ne..
Teja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 fala dje chula i dje ne chula Ris! ovde ga konzumiramo samo ako je od teleta i u pravu si nije bash da ga bace samo na zar mada sad kad pogledam - shto da ne..Pa i ima ga samo kod teletjine. Ima ga i kod onih jaganjaca kad utihnu, ali su malepa se zato valjda i ne prodaju.Ma na zaru je unikum,urnebesni plezir
C žeton Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ma da, danas sam prošao, imaju palačinku koja se zove Radovan Karadžić, nešto sa brusnicom ...Sinoc sam prosao pored Pinokia i stvarno imaju spomenut proizvod. Sastav: nutela, indijski orah i brusnice .
pacey defender Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 taze drzi menzu na mom poslu. 1 projica 100 dindzi. ponekad moze pristojno da se pojede nesto kuvano, ali mislim da to nemaju u standardnoj ponudi u ostalim lokalima, ovo su stare kuvarice na veliko...mislim da taze nudi kuvanu hranu u njegoševoj, na obodu pijace...
shonex Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 (edited) Ovako: Bajlonijeva pijaca, e sad ona njena strana suprotna od one duz koje idu tramvajske sine, kafana... ne ispravka, Bife :) Toplica. E Sad levo od Toplice je mesara koja izmedju ostalog drzi jagnjece sarmice u maramici, neku dzigu u saftu i nesto trece (cini mi se crevca u saftu). Ova jedna sarmica sa 2 feferona i 2 Jumbo krishke 'leba je 100 dinzi. Cika mesar to lepo stavi na posluzavnik, i tanjirce (u najboljem maniru menze iz '60 i neke) i sa njim pravo u gorepomenutog Toplicu (to je neki interni dogovor medju njima jer kafana inace ne drzi klopu). Tu se extra uzme neko pivo, i udri. Pametno je prethodno proveriti ima li slobodnog stola u kafani, jer cete prilicno tupo izgledati sa onom tacnom na sred ulice, ne znajuci sta dalje. Koristan savet: Unapred zakazati bajpas u klinickom centru :) - zatrebace! Koristan savet2: Nije zgoreg uzeti odmah tu preko puta (cini mi se neka pekara da je) i kiselo mleko koje bas ide uz ove sarmice. Edited March 4, 2009 by shonex
kobni zelaya Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ovako: Bajlonijeva pijaca, e sad ona njena strana suprotna od one duz koje idu tramvajske sine, kafana... ne ispravka, Bife :) Toplica. E Sad levo od Toplice je mesara koja izmedju ostalog drzi jagnjece sarmice u maramici, neku dzigu u saftu i nesto trece (cini mi se crevca u saftu). Ova jedna sarmica sa 2 feferona i 2 Jumbo krishke 'leba je 100 dinzi. Cika mesar to lepo stavi na posluzavnik, i tanjirce (u najboljem maniru menze iz '60 i neke) i sa njim pravo u gorepomenutog Toplicu (to je neki interni dogovor medju njima jer kafana inace ne drzi klopu). Tu se extra uzme neko pivo, i udri. Pametno je prethodno proveriti ima li slobodnog stola u kafani, jer cete prilicno tupo izgledati sa onom tacnom na sred ulice, ne znajuci sta dalje. Koristan savet: Unapred zakazati bajpas u klinickom centru :) - zatrebace! Koristan savet2: Nije zgoreg uzeti odmah tu preko puta (cini mi se neka pekara da je) i kiselo mleko koje bas ide uz ove sarmice.Pravi fast food i obećavajući prvi post. šta reći, dobrodošao!
Аврам Гојић Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Iskusan batica. Lepo, lepo. Gazzi ce biti milo da ovo procita.
shonex Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 :) Nije prvi, drugi je ili treci, ali mi nesto iz neobjasnjivih razloga resetovase nalog na nulu
foto Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ovako: Bajlonijeva pijaca, e sad ona njena strana suprotna od one duz koje idu tramvajske sine, kafana... ne ispravka, Bife :) Toplica. E Sad levo od Toplice je mesara koja izmedju ostalog drzi jagnjece sarmice u maramici, neku dzigu u saftu i nesto trece (cini mi se crevca u saftu). Ova jedna sarmica sa 2 feferona i 2 Jumbo krishke 'leba je 100 dinzi. Cika mesar to lepo stavi na posluzavnik, i tanjirce (u najboljem maniru menze iz '60 i neke) i sa njim pravo u gorepomenutog Toplicu (to je neki interni dogovor medju njima jer kafana inace ne drzi klopu). Tu se extra uzme neko pivo, i udri. Pametno je prethodno proveriti ima li slobodnog stola u kafani, jer cete prilicno tupo izgledati sa onom tacnom na sred ulice, ne znajuci sta dalje. Koristan savet: Unapred zakazati bajpas u klinickom centru :) - zatrebace! Koristan savet2: Nije zgoreg uzeti odmah tu preko puta (cini mi se neka pekara da je) i kiselo mleko koje bas ide uz ove sarmice.uf, jebote, ovo zvuci krajnje ozbiljno.moram se ove nedelje prosetati do bajlonija i usput kupiti neko dobro kiselo mleko.jagnjeca sarmica u maramici = fast fud
*edited by mod Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Sandwich KingDoruckovao tu pre nekoliko dana i onda jos jednom kad sam bio u prolazu. Nista posebo. U stvari ono je sto se moze ocekivati od kanadske kopije subwaya u srpskom izdanju. Ja probao neki meksicki koji je bio manje vise ok i neki sicilijansku sa kukuruzom,siciljanskom piletinom i jos nekim povrcem koji se ne razlikuje puno od onoga sto se moze dobiti u svakoj trecoj pekari.Koliko sam primetio ne moze se praviti svoja kombinacija vec si osudjen na njihove recepte mada onaj Londonski zvuci lepo na papiru.@shonex Sto ne rece najbitniji info a to je da ne rade ponedeljkom a svim ostalim danima rade do 16h osim nedeljom kada rade do 12Ostadoh gladan pa sad moram da gledam sta da uzmem sa neta da mi donesu :(
Recommended Posts