June 9, 20251 yr 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:šta uzimaš?usput mi je pa ću ga overiti prvom prilikomJednom sam bio, uzeo Tartufko, ali ici cu opet kad naletim tuda. Edited June 9, 20251 yr by brusli
June 11, 20251 yr 15 hours ago, jezovuk said:Uštipcihttps://maps.app.goo.gl/6HrXG76WPCLk3DEg8Bio ovde, vrlo dobro, taman sto sam hteo. Hvala.
June 11, 20251 yr On 9. 6. 2025. at 1:07, *edited by mod said:Jok. Imaju već supe (blaga, malo ljuta, srednja i ljuta. To što odabereš oni stave u odabranu supu i u njoj skuvaju.Ima li vise vrsta supa? Vegetarijanska?
June 11, 20251 yr 22 minutes ago, Dada said:Ima li vise vrsta supa? Vegetarijanska?Uh dobro pitanje. Iskreno ne znam. Imaju 4 u načelu ali ne bih smeo da tvrdim da nije ista samo sa različitim nivoima začina i ljutine. Video sam dve i obe su blago kremaste.
November 1, 2025Nov 1 Na mestu pokojnog Orla na Bulevar nikao italijanski fast fud/restoran Luigi.Pizza na parče mi se baš nije svidela jer je spolja Napolitana a u sredini ono palačinkasto tanko testo kao kod KliKlija.Ali zato puma preporuka za "novčanik" pizzu posebno za usput.Imaju i lazanje, arancine i melanzane ali to nisam probao.
November 19, 2025Nov 19 On 17. 11. 2025. at 14:11, msv said:Taco bell od četvrtka u Ušćuvalja li to čemu
November 20, 2025Nov 20 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:valja li to čemuA probaj, šta te košta? Malo je drugačiji fazon, masno jeste, ali ne od ulja ili mesa nego pretežno od topljenog sira i zanimljivi su dresinzi. Mada generalno važi ovo što precog veli.Jbg kod mene mexican food trucks maltene na svakom ćošku, a tamo dobijem za iste pare 10x bolje, praktično domaću kuhinju. Taco bell je jedan od dva junk chaina gde ponekad jedem i to samo zaro jer je nekad zgodno poručiti online i brzinski pokupiti usput.edit: lažem, uzmem nekad i Chipotle. To je nešto bolji kvalitet i po većoj ceni, ali opet nije real deal street food. Edited November 20, 2025Nov 20 by bios