Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted
probavao sinoc don karpacio u hot good suru, abardareva. biftek+ rukola+ parmezan+ od maslina ulje+ ~40to-centimna, tanka kifla= 300 dinara. pohitaj, odlicno.
najzad neko da se žrtvuje i proba to čudo. obigravam oko tog karpaća već 2 godine, nikako da se odlučim da probam. hvala hvala, sad znam šta mi je činiti
Posted
najzad neko da se žrtvuje i proba to čudo. obigravam oko tog karpaća već 2 godine, nikako da se odlučim da probam. hvala hvala, sad znam šta mi je činiti
naravno;). pitam ja klinca koji radi da li uopste imaju doticni karpaco, a on pomalo uvredjen, odgovara "ee matori pa nismo mi lejmeri, ima sve sto pise na meniju". institucija za primer:).
Posted

ajmo iskusne roshtiljdzije, dajte neke kul zanimljive recepte za razznjice, ocu za prvomaj da dominiram.:)

Posted

raznjice, 'edno par minuta pre nego sto su ispeceni premazi sledecom smesom: kecap (iskljucivo heinz), tabasko, med, tucana paprika, djumbir u prahu, cedjeni beli luk, senf, vuster (vorchester) sos, soja sos i biber, pa ih vrati na zicu da se stvori glazura. ja probao sa krilcima- prstolizacki uzitak! ne sumnjam u postizanje istih rezultate sa drugim mesom;).

Posted

Jesi zapisao? I pazi, isključivo heinz.Kad ložiš vatru, isključivo tikovina, abonos, može i kedar. Ništa ovo bukva, loza i ostali bakrači.Recepti za roštilj -- zajebi ćevape, bolje uzmi neki vrat, pa čak i kobaju pre nego ćevap. Ako već uzimaš ćevape, uzmi sa što više (junećeg) mesa i sve će biti dobro, čak i sa polimarkovim kečapom.

Posted
polimarkovim kečapom.
polimark by hartmamma, ili drugi manje gnjecav. kako god, valja se.
Posted

a taj biftek u aberdarevoj... dokle radi? zvuči sofisticirano, dakle - nije za posle štete. ili se varam?

Posted
a taj biftek u aberdarevoj... dokle radi? zvuči sofisticirano, dakle - nije za posle štete. ili se varam?
haha, sofisticiranoima tamo i Hot Dog od pola metra duzine, posle stete takve stvari deluju ponekim ljudima kao dobra ideja
Posted
raznjice, 'edno par minuta pre nego sto su ispeceni premazi sledecom smesom: kecap (iskljucivo heinz), tabasko, med, tucana paprika, djumbir u prahu, cedjeni beli luk, senf, vuster (vorchester) sos, soja sos i biber, pa ih vrati na zicu da se stvori glazura. ja probao sa krilcima- prstolizacki uzitak! ne sumnjam u postizanje istih rezultate sa drugim mesom;).
Allah ti skute ljubio, čestiti batak-meraklijo. Danas oprobah ovo tvoje sočinjenje, pocrkasmo žderući slasno vatrom oprljena krila nikad airborn pileta.
Posted

svaki zalogaj snagu ti davao. nek' beelzebub prchi zulumu ne sklone.

• 4 weeks later...
Posted

cica u dj. jaksica. ambijentom, naravno i dalje dominira fotografija s' rahmetli cicinim sve-videcim, udimljenim mustaćom, al' spiza vise nego nadoknadjuje taj horor- sudzukice s' kajmakom, u njihovoj, signature nisko kaloricnoj, pretop-lepinji, iz(od)uvaju. bolje s' nogu-kobaje odavno nejedoh.

Posted

Stepin Vajatpunjeno belo mesotacka.

Posted

ne navlači gnev na sebe. stepin vajat je moja druga kuća. što reče moj drug assuck. punjeno belo, papričica, senf, kupus i tucana paprika.