Аврам Гојић Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 probavao sinoc don karpacio u hot good suru, abardareva. biftek+ rukola+ parmezan+ od maslina ulje+ ~40to-centimna, tanka kifla= 300 dinara. pohitaj, odlicno.najzad neko da se žrtvuje i proba to čudo. obigravam oko tog karpaća već 2 godine, nikako da se odlučim da probam. hvala hvala, sad znam šta mi je činiti
boshoku Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 najzad neko da se žrtvuje i proba to čudo. obigravam oko tog karpaća već 2 godine, nikako da se odlučim da probam. hvala hvala, sad znam šta mi je činitinaravno;). pitam ja klinca koji radi da li uopste imaju doticni karpaco, a on pomalo uvredjen, odgovara "ee matori pa nismo mi lejmeri, ima sve sto pise na meniju". institucija za primer:).
nisam ja Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ajmo iskusne roshtiljdzije, dajte neke kul zanimljive recepte za razznjice, ocu za prvomaj da dominiram.:)
boshoku Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 raznjice, 'edno par minuta pre nego sto su ispeceni premazi sledecom smesom: kecap (iskljucivo heinz), tabasko, med, tucana paprika, djumbir u prahu, cedjeni beli luk, senf, vuster (vorchester) sos, soja sos i biber, pa ih vrati na zicu da se stvori glazura. ja probao sa krilcima- prstolizacki uzitak! ne sumnjam u postizanje istih rezultate sa drugim mesom;).
čekmeže Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jesi zapisao? I pazi, isključivo heinz.Kad ložiš vatru, isključivo tikovina, abonos, može i kedar. Ništa ovo bukva, loza i ostali bakrači.Recepti za roštilj -- zajebi ćevape, bolje uzmi neki vrat, pa čak i kobaju pre nego ćevap. Ako već uzimaš ćevape, uzmi sa što više (junećeg) mesa i sve će biti dobro, čak i sa polimarkovim kečapom.
boshoku Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 polimarkovim kečapom.polimark by hartmamma, ili drugi manje gnjecav. kako god, valja se.
pacey defender Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 a taj biftek u aberdarevoj... dokle radi? zvuči sofisticirano, dakle - nije za posle štete. ili se varam?
Аврам Гојић Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 a taj biftek u aberdarevoj... dokle radi? zvuči sofisticirano, dakle - nije za posle štete. ili se varam?haha, sofisticiranoima tamo i Hot Dog od pola metra duzine, posle stete takve stvari deluju ponekim ljudima kao dobra ideja
dig_chohano Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 raznjice, 'edno par minuta pre nego sto su ispeceni premazi sledecom smesom: kecap (iskljucivo heinz), tabasko, med, tucana paprika, djumbir u prahu, cedjeni beli luk, senf, vuster (vorchester) sos, soja sos i biber, pa ih vrati na zicu da se stvori glazura. ja probao sa krilcima- prstolizacki uzitak! ne sumnjam u postizanje istih rezultate sa drugim mesom;).Allah ti skute ljubio, čestiti batak-meraklijo. Danas oprobah ovo tvoje sočinjenje, pocrkasmo žderući slasno vatrom oprljena krila nikad airborn pileta.
boshoku Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 svaki zalogaj snagu ti davao. nek' beelzebub prchi zulumu ne sklone.
boshoku Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 cica u dj. jaksica. ambijentom, naravno i dalje dominira fotografija s' rahmetli cicinim sve-videcim, udimljenim mustaćom, al' spiza vise nego nadoknadjuje taj horor- sudzukice s' kajmakom, u njihovoj, signature nisko kaloricnoj, pretop-lepinji, iz(od)uvaju. bolje s' nogu-kobaje odavno nejedoh.
twisted Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ne navlači gnev na sebe. stepin vajat je moja druga kuća. što reče moj drug assuck. punjeno belo, papričica, senf, kupus i tucana paprika.
Recommended Posts