December 30, 20241 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: A šta burger-ljubitelji uzimate od ostalih koji su na Glovo ili Wolt. Pre neki dan me baš spopalo da pocepam neki burger.. smash, a nisu loši ni oni bad guys iz male piramide u smashu uzimam tripl čiz
December 30, 20241 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: smash, a nisu loši ni oni bad guys iz male piramide u smashu uzimam tripl čiz E ti su mi blizu mogu i sam da uzmem...
January 9, 20251 yr On 30. 12. 2024. at 21:51, Frank Pembleton said: A šta burger-ljubitelji uzimate od ostalih koji su na Glovo ili Wolt. Pre neki dan me baš spopalo da pocepam neki burger.. BH Bros, za Novobeograđane Diner Bros. Uveli su i smash varijante, ali ja ne volim well done, to ima u Meku.
October 6, 2025Oct 6 Nije bas meso, ali jeste brza hrana ... kako radim na 2 minuta od Hangara u bloku 65, onda sam cesto u poslednje vreme tamo na pauzi za rucak ... sta imamo od ponude trenutno ( jos nije otvoreno sve) : paprika rostilj - pristojna gurmanska za 790 rad, ostalo onakoMilagro - ukusno i skupo i malo ... jeo paelju valensiju za 1200 rsd i bilo bi dobro da je bar jos tolikaFitbar - ukusno i skupo i malo ... ima pasta, ima burgera, salata ... uglavnom, 1060 rsd za potaz sa curetunom, da je bar pola veciDjemijeva pasta ili tako nesto ... nisam jeo, ali kazu kolege da je malo i preskupoNeki italijanski sendvici - njah ... preslupo i nista specSuper Bad ... ranen za hiljadu i po, deluje da se moze covek najesti ...Ono sto jos nisam jeo niti cuo iskustva - picagram, oci gladne, knedly, crna ovca, staneski ... cekam da otvore neke craft pivnice i jos ima mesta za druge restorane Edited October 6, 2025Oct 6 by Lezilebovich
October 6, 2025Oct 6 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ako budeš ulazio u picagram, probaj njihov sendvič antoni burdentop jeŠta j taj sendvič? Mortadela i puter?
October 6, 2025Oct 6 na woltu je 1030, kod njih verujem 1000možda i koji dinar manje Edited October 6, 2025Oct 6 by kud u maglu Simoviću
October 6, 2025Oct 6 Probao bi, ali ne mogu posto sam video danas Pakita kako laze da je butter chicken u Thyme India vrhunski.
October 6, 2025Oct 6 7 minutes ago, Filozof manijak said:Didaskalija::traži onaj mim Srđana Đokovića o sirotinji: