nisam ja Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 u nsu nigde falafela. jedini put jeo u svojoj spremidbi.nisam znao kako treba da zvuchi :Ddanas mozzda svratim do bga pa...
boshoku Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 falafel-brza-hrana-meso koliko i akcizna-roba-posten-biznis.
twisted Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 taj falafel nisam jeo jos od kada se preselio iz Balkanskeukus je na nivou, ali pate od tipicno srpske boljke: sto su skuplji porcije su manjepojasni nam, ta trojica, oni su etiopljani? ja sam ladno mogao da pojedem dva falafela bez da trepnemnemam br.pazi assuck, koliko se ja tebe sećam, moglo je u tebe da stane i onda za trojicu :P ;) šalu na stranu, za 800 kinte devojka i ja smo jeli i ostalo je. a ako se sećaš, nisam ni ja sitan :)
twisted Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 nemam br.pazi assuck, koliko se ja tebe sećam, moglo je u tebe da stane i onda za trojicu :P ;) šalu na stranu, za 800 kinte devojka i ja smo jeli i ostalo je. a ako se sećaš, nisam ni ja sitan :)juče opet jeo. broj je 361 92 40
nisam ja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 falafel-brza-hrana-meso koliko i akcizna-roba-posten-biznis.olabavi malo, shefe, prestrog si.
boshoku Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 olabavi malo, shefe, prestrog si.sledeci put cu nakaciti smajlija da nacrtam kako je u pitanju sala. zaista.
assück Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 @twistedpa pazi, i mnogo manji od mene (meni su samo teske kosti ) su mogli da pojedu dva komada samo tako.a na PM mi osvezi pamcenje ko si i kako bih ja znao tvoj gabarit ;)
boshoku Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 probavao sinoc don karpacio u hot good suru, abardareva. biftek+ rukola+ parmezan+ od maslina ulje+ ~40to-centimna, tanka kifla= 300 dinara. pohitaj, odlicno.
*edited by mod Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 probavao sinoc don karpacio u hot good suru, abardareva. biftek+ rukola+ parmezan+ od maslina ulje+ ~40to-centimna, tanka kifla= 300 dinara. pohitaj, odlicno.Videh to ali mi je delovalo sumnjivo da jedem karpacio iz kioska pa sam se odlucio za standardnu proverenu varijantu Hot-doga
boshoku Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Videh to ali mi je delovalo sumnjivo da jedem karpacio iz kioska pa sam se odlucio za standardnu proverenu varijantu Hot-dogasledeci put ne brigaj- meso je prvoklasno(!), sto je tesko dostizan ideal svakoj, pa i najkvalitetnijoj virsli;).
Recommended Posts