jms_uk Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Samo, zar nije Idees Noires jedno 20 godina star strip?preko 30
kurdi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 u oskudici prevoda tardi-a na engleski je i ovo vis enego dobrodoslo, ali mi je malo nejasno kako i zasto je bilo izdavacki prioritet.od ovoga vise ocekujem:a za par meseci stize i:luc besson sprema trilogijsku ekranizaciju adele blanc-sec, jebem li ga na sta ce to da lici... ima da ispadne ko moore-ova liga, koju doduse nisam gledao, a ni strip bas ne volim. od anglosaksonskih vesti...kako izlaze reizdanja, uzeo sam ponovo da citam moore-ovog swamp thinga, i neverovatno koliko je to dobro za ono (dc) doba, i koliko je zapravo ocigledno uticalo na gaimana, sto nisam ranije (u toj meri) primetio.ultimate spider-man privodim kraju... bilo je zajebano kad su (bili) raskinuli peter i mj, mada je i kitty pryde kool.the boys i scalped kupujem redovno po automatizmu...bendisov powers je bolji nego sto mi se cinilo u prvi mah.izaso je:... i nije razocarao, mada ne donosi ni nista novo spram sleepera i criminala.
Sludge Factory Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 (edited) Grant Morrison’s BATMAN: THE RETURN OF BRUCE WAYNE Edited February 13, 2010 by Sludge Factory
kim_philby Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 e da batman and robin #7 i #8 su odlicni.
nautilus Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Tek sam poceo ovo citati. Nisu robovali filmu. O-dli-can :)
acunananasi Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 koliko se drze knjige? mnogo sam se bolje povezao sa knjigom nego sa filmom...
nautilus Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 (edited) nisam citao knjigu, tako da ti ne mogu reci. citav dio sa ovcom, na primjer, ne postoji u filmu a u stripu je osnovna tema prvog broja. kontam da su u pitanju bukvalno prepisani dijalozi jer ce strip na kraju imati 24 broja. glavni lik je vise blago tupava pandurska sirovina nego harison ford. i mracnije je od filma.edit: this series is the complete text of PKD`s .............. presented in graphic form. napomena iz stripa Edited February 15, 2010 by nautilus
kim_philby Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Imal' to neđe na netu da se skine?ima na rapid-share. ima na torrent. ima na mIRC. nema da omanes.
kim_philby Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 nisam citao knjigu, tako da ti ne mogu reci. citav dio sa ovcom, na primjer, ne postoji u filmu a u stripu je osnovna tema prvog broja. kontam da su u pitanju bukvalno prepisani dijalozi jer ce strip na kraju imati 24 broja. glavni lik je vise blago tupava pandurska sirovina nego harison ford. i mracnije je od filma.edit: this series is the complete text of PKD`s .............. presented in graphic form. napomena iz stripau knjizi je koza koliko se secam. ne da je bitno :)
Њујоркер Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ovca. Koza se pojavljuje nakratko na kraju.To se zove promasena investicija;-)
kurdi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 obavezno stivo, totalno ludilo. sve porodilo, ukljucujuci i mirka i slavka.
kim_philby Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ovca. Koza se pojavljuje nakratko na kraju.To se zove promasena investicija;-)pa cekaj zar mu ona cica ne ubije kozu na kraju?moracu ponovo gacati kroz ABN-ov prevod da proverim. vreme je da dika skupim u izvorniku.nego ima li neko ovo u digitalnom formatu ili ako ne da li zna gde ga mogu naci?
Recommended Posts