April 9, 20251 yr Nije izdat na srpskom, ali ima nekih najava da će biti.KUPI strip umesto što podržavaš pirateriju, gosn pravniče!
April 9, 20251 yr Jeste izdat Tj izdale ga komsije a to je opet srpski jezik. Edited April 9, 20251 yr by Moća
April 14, 20251 yr On 10. 4. 2025. at 0:11, Moća said:Jel ima negde da se skine strip Eternaut na srpskom?Netfliks najavio seriju pa bi da procitam pre nego sto pogledam.Moze na PM Imaš u Delfijuhttps://delfi.rs/knjige/171055-eternaut-1-knjiga-delfi-knjizare.htmlNije skup a remek delo. Plus što je u pitanju izdanje za koje je korišten originalan materijal, relativno skoro pronađen.
May 12, 20251 yr Odličan video esej. Raznela me je sudbina njega i njegovih ćerki, sve mi je bilo potpuno nepoznato.
May 12, 20251 yr 5 hours ago, pariah said:Odličan video esej. Raznela me je sudbina njega i njegovih ćerki, sve mi je bilo potpuno nepoznato.Ortak me nedavno naterao da pogledam, sjajno!
June 10, 20251 yr @Giga MoravacTajanstveni totem kod nas.Originalni naslov Il totem misterioso.Mada sad vidim Zlatna Serija nije nikada izbacila taj strip.
June 10, 20251 yr 12 hours ago, bags said:@Giga MoravacTajanstveni totem kod nas.Originalni naslov Il totem misterioso.Mada sad vidim Zlatna Serija nije nikada izbacila taj strip.Imas ga ovdehttps://www.youtube.com/watch?v=lnpmHhyr4Jg&list=PLoSgsKFxCpIlC8R1PoMYEjqJbgHqNu9Hw
June 17, 20251 yr Stiže novi strip Supermen: SvetIzmeđu ostalog jedna od priča je iMoj izbor je da branim svetlo, Stevan Subić (Srbija)Stevan Subić (Zagonetač: Godina prva, Pingvin: Nebitan čovek, Betmen: Pun mesec) piše i crta ovu priču o Supermenu. " Nakon velike kosmičke bitke Supermen se oporavlja pod zracima sunca, i začuje slabašan poziv u pomoć, koji dolazi iz grada u Srbiji, jedinog mesta gde se nalazi kriptonit. Čuvari brane zalihe minerala od svakog ko želi da ih se dočepa. Iako se nije sasvim oporavio, Supermen se suočava sa izazovom i pomaže narodu koji ga štiti od supstance koja je najpogubnija po njega, dok smrtonosni kosmički protivnik ne preza ni od čega u želji da se domogne zalihe kriptonita."
August 21, 2025Aug 21 Hugo Prat - trideset godina od smrti tvorca strip junaka Korta Maltezea - Vesti iz Srbije, regiona i sveta - N1 info
August 21, 2025Aug 21 Čarobna knjiga sutra daje 33% popust na njihova izdanja samo u knjižarama u Beogradu i Nišu.Kome nedostaju Hiperioni, sad je prilika.Ja nemam samo Olimp od DS.
August 21, 2025Aug 21 23 minutes ago, Svemir Zeka said:Kome nedostaju Hiperioni, sad je prilika.menii nedostjaće zauvek