August 14, 2025Aug 14 21 minutes ago, Arkadija said:Vidiš, ta sitnica mi je promakla, mada sam se začudila otkud radnja u 2120,godini. Kada Nostromo naiđe na signal, koji ih pravo odvede na ono mesto, gde se legu Alieni?Dve godine kasnije, 1. juna 2122.
August 16, 2025Aug 16 rekoh da sam dngubašio. i, naleteh na dve serije u SBB klubu.prva, dobra, na viasat true crime o ubistvu na fami "bela kuća"dobro odrađenodruga, 'bem ga šta da kažem sem da je pokazala jedno krajnje neobično ponašanje udovice. postoji finansijski i porodični zaplet koji kulminira na kraju poslednje eizode posle koje se pitam: " a šta dalje" i, očekujem drugu sezonu. ako pročitate komentare, možete da donesete sud o tome hoćete li potrošiti vreme na "Finding Alice" Edited August 16, 2025Aug 16 by đorđe geprat
August 19, 2025Aug 19 Dajte neku britansku krimi seriju. Jako sam tanak tu pa su razni predlozi poželjni. Po mogućstvu da sadrži dozu humora.
August 19, 2025Aug 19 Imas Mobland i The Gentlemen ako si fan Guy Ritchijevog miksa krimi drame, crne komedije i over-the-top akcije.
August 19, 2025Aug 19 IMDbThe Fall (TV Series 2013–2016) ⭐ 8.1 | Crime, Drama, Thri...1h | TV-MANema humora ali je fantastična. Samo glas Džilijan je neopisivo seksi.
August 19, 2025Aug 19 Ja sam njen veliki fan i stvarno sam hteo da gledam ovo, plus mi je tematika super, ali odustao sam kad sam shvatio da treba tri sezone da gledam kako vija istog tipa.
August 19, 2025Aug 19 Ako dolaze u obzir i ozbiljne krimi drame, onda stavi na listu i This City is Ours..
August 19, 2025Aug 19 Takodje, sto bi rekli mladi I would eat her poop ali ovo sam batalio odmah, jednostavno ovaj lik nema zrno neke harizme.
August 19, 2025Aug 19 2 hours ago, kipo said:Takodje, sto bi rekli mladi I would eat her poop ali ovo sam batalio odmah, jednostavno ovaj lik nema zrno neke harizme.
August 19, 2025Aug 19 4 hours ago, Milošica said:Dajte neku britansku krimi seriju. Jako sam tanak tu pa su razni predlozi poželjni. Po mogućstvu da sadrži dozu humora.Upravo sam završio Top Boy 4. sezonu, serija je vrhunska. Ima po koja primedbica pre svega u par nelogičnih momenata zapleta ali i to je uglavnom na vrhunskom nivou. Priče se super odvijaju, zapliću sa sjajnim kulminacijama. Gluma odlična, dosta dobrih likova, soundtrack super, snimljeno takođe vrhunski, atmosfera gang života dobro dočarana.Nije krimi, gangsterska je ali i više nego dobra.
August 19, 2025Aug 19 Da napomenem još jednom, serija ima 2 sezone pre ove tri sa netflixa, 2011 i 2013 valjda. Nastavljeno je od 2019. Iako ih ima 2x4 epizode, meni su bolje nego ove posle iako su i ove posle sjajne.
August 19, 2025Aug 19 5 hours ago, Milošica said:Dajte neku britansku krimi seriju. Jako sam tanak tu pa su razni predlozi poželjni. Po mogućstvu da sadrži dozu humora.Ako si tanak, imas gomilu klasika poslednjih 20 godina, 3 koje iz glave mogu da se setim da su se meni svidele sa ne toliko puno epizoda - Life on Mars, Whitechapel, Broadchurch.