September 14, 2025Sep 14 23 minutes ago, goofs said:imamo temu za mućke, aloTo neki spin of mucki i alo aloa?
September 14, 2025Sep 14 35 minutes ago, Jimmy Kowalski said:To neki spin of mucki i alo aloa?Ludog krastavca odradilo na Atamana
September 15, 2025Sep 15 Posle godina natezanja zbindžovah sve 4 sezone “The Man in the High Castle”, kakvo mamojebstvo. Već 3. dan kriziram bez Rajha i distopije koja ima previše paralela sa današnjim vremenom.
September 15, 2025Sep 15 Konačno nešto potencijalno zanimljivo na raspalom Amazonu. Serija Girlfriend o ubilačkom (verovatno i doslovno) odnosu svekrve i snahe, od kojih se ne zna koja je veća lujka. Na početku je snaha predstavljena kao pravi psiho, ali verujem da će i svekrva (Robin Rajt) zablistati.Bonus poeni za seriju u startu što ne glumi Nikol Kidman, ne znam samo kako joj je izmakla ovakva uloga Edited September 15, 2025Sep 15 by Halvard
September 16, 2025Sep 16 Gledam bingujem Twin Piks prvi put u 47.godini.Kakva serija.Bukvalno stavljena u isti univerzum sa Isijavanjem i nakrcana Nordijskom mitologijom i Indijanskin mitovima.
September 17, 2025Sep 17 On 16. 9. 2025. at 0:46, Halvard said:Konačno nešto potencijalno zanimljivo na raspalom Amazonu. Serija Girlfriend o ubilačkom (verovatno i doslovno) odnosu svekrve i snahe, od kojih se ne zna koja je veća lujka. Na početku je snaha predstavljena kao pravi psiho, ali verujem da će i svekrva (Robin Rajt) zablistati.Bonus poeni za seriju u startu što ne glumi Nikol Kidman, ne znam samo kako joj je izmakla ovakva uloga OK je ovo, vrlo je gledljivo. Neke epizode imaju strukturu kao The Affair gde isti događaj posmatramo iz zasebne perspektive njih dve. Nije baš efektno kao tamo, ali daje dodatni uvid u genezu sukoba i to koliko su obe lude ko struja svaka na svoj način. Robin Rajt je odlična kao poludela helikopter mama, Olivija Kuk je isto solidna, mada joj fali malo autentičnog psiho vajba, na momente je njeno ludilo malo isforsirano. Zamerka je što muškim likovima nije posvećeno dovoljno pažnje i više služe kao plot device umesto neke dublje karakterizacije, ali to je problem koji ima većina sličnih serija.Kraj nije baš totalno uverljiv, ali isto tako nije ni skroz predvidljiv, pa može da prođe.Sve u svemu, nije mi žao što sam potrošio vreme na ovo, a to je otrpilike maksimum koji tražim od serija u današnje vreme.
September 18, 2025Sep 18 1 hour ago, Milošica said:Kako je pokidala Line of Duty.Hvala na preporukama.gde to ima
September 19, 2025Sep 19 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:gde to imaNa Pickboxu, vrv u SBB video klubu
September 19, 2025Sep 19 20 hours ago, Milošica said:Kako je pokidala Line of Duty.Hvala na preporukama.Odgledao si sve?
September 19, 2025Sep 19 35 minutes ago, Milosh76 said:Odgledao si sve?Da. Jako je teško napraviti seriju ovog tipa da nema nekih velikih logičkih rupa, a ova nema.Čitao sam da su neki ljudi nezadovoljni krajem, ali stvarno ne znam šta su očekivali. Svaki drugačiji kraj bi bio jeftin.
September 19, 2025Sep 19 20 hours ago, pariah said:gledaj sada the honorable woman, hugo blik majstor stilaJedna od najboljih mini serija, i sad se secam kako me je odusevila, pa ima sigurno deset godina. Sve na mestu - prica, gluma, lokacije gde je snimano...