Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

23 minutes ago, goofs said:

imamo temu za mućke, alo

To neki spin of mucki i alo aloa?

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

35 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

To neki spin of mucki i alo aloa?

Ludog krastavca odradilo na Atamana

Posle godina natezanja zbindžovah sve 4 sezone “The Man in the High Castle”, kakvo mamojebstvo. Već 3. dan kriziram bez Rajha i distopije koja ima previše paralela sa današnjim vremenom.

Konačno nešto potencijalno zanimljivo na raspalom Amazonu. Serija Girlfriend o ubilačkom (verovatno i doslovno) odnosu svekrve i snahe, od kojih se ne zna koja je veća lujka. Na početku je snaha predstavljena kao pravi psiho, ali verujem da će i svekrva (Robin Rajt) zablistati.

Bonus poeni za seriju u startu što ne glumi Nikol Kidman, ne znam samo kako joj je izmakla ovakva uloga fantom

Edited by Halvard

Tulsa King, 3. sezona počinje 21.9.

Gledam bingujem Twin Piks prvi put u 47.godini.Kakva serija.Bukvalno stavljena u isti univerzum sa Isijavanjem i nakrcana Nordijskom mitologijom i Indijanskin mitovima.

• Popular Post

najebo si

On 16. 9. 2025. at 0:46, Halvard said:

Konačno nešto potencijalno zanimljivo na raspalom Amazonu. Serija Girlfriend o ubilačkom (verovatno i doslovno) odnosu svekrve i snahe, od kojih se ne zna koja je veća lujka. Na početku je snaha predstavljena kao pravi psiho, ali verujem da će i svekrva (Robin Rajt) zablistati.

Bonus poeni za seriju u startu što ne glumi Nikol Kidman, ne znam samo kako joj je izmakla ovakva uloga fantom

OK je ovo, vrlo je gledljivo. Neke epizode imaju strukturu kao The Affair gde isti događaj posmatramo iz zasebne perspektive njih dve. Nije baš efektno kao tamo, ali daje dodatni uvid u genezu sukoba i to koliko su obe lude ko struja svaka na svoj način. Robin Rajt je odlična kao poludela helikopter mama, Olivija Kuk je isto solidna, mada joj fali malo autentičnog psiho vajba, na momente je njeno ludilo malo isforsirano. Zamerka je što muškim likovima nije posvećeno dovoljno pažnje i više služe kao plot device umesto neke dublje karakterizacije, ali to je problem koji ima većina sličnih serija.

Kraj nije baš totalno uverljiv, ali isto tako nije ni skroz predvidljiv, pa može da prođe.

Sve u svemu, nije mi žao što sam potrošio vreme na ovo, a to je otrpilike maksimum koji tražim od serija u današnje vreme.

Kako je pokidala Line of Duty.

Hvala na preporukama.

gledaj sada the honorable woman, hugo blik majstor stila

1 hour ago, Milošica said:

Hvala na preporukama.

gde to ima

19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

gde to ima

Na Pickboxu, vrv u SBB video klubu

20 hours ago, Milošica said:

Hvala na preporukama.

Odgledao si sve?

35 minutes ago, Milosh76 said:

Odgledao si sve?

Da. Jako je teško napraviti seriju ovog tipa da nema nekih velikih logičkih rupa, a ova nema.

Čitao sam da su neki ljudi nezadovoljni krajem, ali stvarno ne znam šta su očekivali. Svaki drugačiji kraj bi bio jeftin.

20 hours ago, pariah said:

gledaj sada the honorable woman, hugo blik majstor stila

Jedna od najboljih mini serija, i sad se secam kako me je odusevila, pa ima sigurno deset godina. Sve na mestu - prica, gluma, lokacije gde je snimano...