September 9, 2025Sep 9 Ovaj Dope Thief nije normalan kolko kida. Sve je savršeno, od špice do... Svega, bukvalno. Avangarda
September 10, 2025Sep 10 mnogo mi se svidela The Big C,a inace volim Lauru Linney, no cela ekipa je vise nego OK, jedini pad u tempu je bio u gostovanju Susan Sarandon.Cudno da mi serija prodje ispod radara, cak nisam ni cuo za nju do pre par nedelja.
September 10, 2025Sep 10 znacajno depresivnije, da ne kazem - mracnije, od after life-a. uloga zivota lore lini.
September 10, 2025Sep 10 8 hours ago, Nebojsa said:znacajno depresivnije, da ne kazem - mracnije, od after life-a. uloga zivota lore lini.Ipak mnogo kompleksnije od After Life, na ivici iscasenog i marginalnog, neki put zahvata vise nego sto sama serija moze da isprati. A Laura je stvarno
September 11, 2025Sep 11 On 10. 9. 2025. at 0:24, Hermetico said:Ovaj Dope Thief nije normalan kolko kida. Sve je savršeno, od špice do... Svega, bukvalno. AvangardaOdgledo do kraja. Liči malo na Mr Inbetweener, gothic action. I stvarno je remek delo
September 14, 2025Sep 14 Odlična . Topla preporuka. https://www.bbc.co.uk/iplayer/episodes/p089g8rs/normal-people
September 14, 2025Sep 14 glupav naziv - "pesma je kriva za sve" UK-AUS serije "MIXTAPE".prijatna za gledanje. odmor od svih krimi serija. odgledali smo juče i danas 4 epizode na pikboks TV. čudno je što su na IMDB navedene samo 4 epizode kada ih ima još.pogledajte
September 14, 2025Sep 14 34 minutes ago, đorđe geprat said:glupav naziv - "pesma je kriva za sve" UK-AUS serije "MIXTAPE".prijatna za gledanje. odmor od svih krimi serija. odgledali smo juče i danas 4 epizode na pikboks TV.čudno je što su na IMDB navedene samo 4 epizode kada ih ima još.pogledajteI ja ukačila ovi seriju, baš je slatka, Jel ima još sledeće nedelje?
September 14, 2025Sep 14 U zalivu pirata imaju samo 4, serija je od letos, možda je to za deugu sezonu.
September 14, 2025Sep 14 Gledao sam Mućke sa ocem povremeno dok sam bio kraj osnovne/početak srednje i u lepom sećanju mi je ostalo ali kroz maglu, tako da sad krećem od početka. Edited September 14, 2025Sep 14 by Milošica