August 11, 2025Aug 11 On 7. 8. 2025. at 7:51, atajlo said:Pogledaj i ostalih šest, na moju odgovornost. Joj mene nekako blam što sam gledao, a dobra je. Možda što je mnogo romsi komsi. Ali skroz okej zaista.Počeo Firefly, dopada.
August 12, 2025Aug 12 10 hours ago, Hermetico said:Joj mene nekako blam što sam gledao, a dobra je. Možda što je mnogo romsi komsi. Ali skroz okej zaista.Počeo Firefly, dopada.Znam i saučestvujem, nisam mnogo bolja oko žanrova, ali čoveče, ja ne vidim Dž.Hama nego D.Drejpera. Kad sam mogla da gledam „Good girls“ samo zbog Kristine Hendriks, mogu vala i ovo, bez trunke blama.Odoh da kupim Firefly
August 12, 2025Aug 12 48 minutes ago, Sara said:@Hermetico onaj stari, od pre 20g, Firefly?Stari dobri :) Firefly SF, na preporuku. Valjda će preporuka vredeti
August 12, 2025Aug 12 5 minutes ago, Sara said:Gledala, odavno. Ponadala se snimili još.Jesi li gledala onaj film?
August 12, 2025Aug 12 On 9. 8. 2025. at 9:26, pariah said:Landman je negledljiv zbog majke i ćerke a ni metiljavi sin ne zaostaje puno.Realno je ovo finansirao Jerry Jones matori naftaški mogul i vlasnik Dalas Kaubojsa...
August 12, 2025Aug 12 1 hour ago, Frank Pembleton said:Realno je ovo finansirao Jerry Jones matori naftaški mogul i vlasnik Dalas Kaubojsa...Pa imao je onaj monolog na samrtnoj postelji Džona Hema. u E09.Inače, odgledao sam prvu sezonu Top Boy (2011). Ima samo 4 epizode ali sasvim dovoljno da se vidi kvalitet. Msm da je malo atmosfere ovoga a i rada kamere i načina snimanja iskopirala posle Gomora, dosta me podseća jedno na drugo, čak i soundtrack na momente.Prve dve sezone su išle 2011 i 2013 pa ih je dosta kasnije uzeo netflix 2019e i 2022e i 2023e 3. 4. i 5. sezona, ako neko krene da gleda, da ne preskoči ovo od pre. Edited August 12, 2025Aug 12 by Mil@n
August 14, 2025Aug 14 Odgledala prve 2 epizode Alen:Earth, sviđa mi se estetika koja prati original iz 1978., dinamično je što je pozitivno, sviđa mi se kako je prikazana budućnost na Zemlji koju kontrolišu korporacije, a ne vlade država. Zanimljivo je i sve što se tiče veštačkih ljudi i tu dolazim do problema koji se tiče veštačkih ljudiVeštački ljudi , tj hibriddi imaju prebačenu ljudsku svest i to svest isključivo dece, tako da su protiv aliena poslali grupu ojačane dece, koja se cereka, plaši se izloženih primeraka i slično,Sve u svemu svemu, zanimljivije je nego Prometej i nastavak mu. Edited August 14, 2025Aug 14 by Arkadija
August 14, 2025Aug 14 Sve +1 na Arkadiju, estetika je pravo iz 1978. godine. To je izgleda dobitna kombinacija za ekran u ovom pastelno metalik vremenu koje živimo. Malo mi pravi problem što obični pešadinci rade stvari koje su očigledno above their paygrade i što se dete genije ponaša kao degenerik, ali izdržaću. Bolje mi je od Romulusa za sad + glavna glumica kjutać.
August 14, 2025Aug 14 Solidne 2 episode za Alien: Earth. Arkadija i Amos vec objasnili zasto i kako. Voleo bih vise da se desava posle Alien filmova, posto je ovako malo bzvz ali opet, estetika je super, vidi se da nisu stedili lovu.
August 14, 2025Aug 14 Pretpostavljam da je pre originala da bi objasnili kako Wayland zna za Xenomorphe i zašto ih žele.E sad, ako se to uzme u obzir, sve osim nukovanja cele planete na kraju serije će biti bezveze.
August 14, 2025Aug 14 1 hour ago, Amos said:Pretpostavljam da je pre originala da bi objasnili kako Wayland zna za Xenomorphe i zašto ih žele.E sad, ako se to uzme u obzir, sve osim nukovanja cele planete na kraju serije će biti bezveze.Vidiš, ta sitnica mi je promakla, mada sam se začudila otkud radnja u 2120,godini. Kada Nostromo naiđe na signal, koji ih pravo odvede na ono mesto, gde se legu Alieni?