Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

On 7. 8. 2025. at 7:51, atajlo said:

Pogledaj i ostalih šest, na moju odgovornost. thumbup

Joj mene nekako blam što sam gledao, a dobra je. Možda što je mnogo romsi komsi. Ali skroz okej zaista.

Počeo Firefly, dopada.

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

10 hours ago, Hermetico said:

Joj mene nekako blam što sam gledao, a dobra je. Možda što je mnogo romsi komsi. Ali skroz okej zaista.

Počeo Firefly, dopada.

Znam i saučestvujem, nisam mnogo bolja oko žanrova, ali čoveče, ja ne vidim Dž.Hama nego D.Drejpera. Kad sam mogla da gledam „Good girls“ isuse samo zbog Kristine Hendriks, mogu vala i ovo, bez trunke blama.
Odoh da kupim Firefly blush

@Hermetico onaj stari, od pre 20g, Firefly?

48 minutes ago, Sara said:

@Hermetico onaj stari, od pre 20g, Firefly?

Stari dobri :) Firefly SF, na preporuku. Valjda će preporuka vredeti

Gledala, odavno. Ponadala se snimili još.

5 minutes ago, Sara said:

Gledala, odavno. Ponadala se snimili još.

Jesi li gledala onaj film?

koji, podseti me?

Serenity.

On 9. 8. 2025. at 9:26, pariah said:

Landman je negledljiv zbog majke i ćerke a ni metiljavi sin ne zaostaje puno.

Realno je ovo finansirao Jerry Jones matori naftaški mogul i vlasnik Dalas Kaubojsa...

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Realno je ovo finansirao Jerry Jones matori naftaški mogul i vlasnik Dalas Kaubojsa...

Pa imao je onaj monolog na samrtnoj postelji Džona Hema. u E09.

Inače, odgledao sam prvu sezonu Top Boy (2011). Ima samo 4 epizode ali sasvim dovoljno da se vidi kvalitet. Msm da je malo atmosfere ovoga a i rada kamere i načina snimanja iskopirala posle Gomora, dosta me podseća jedno na drugo, čak i soundtrack na momente.

Prve dve sezone su išle 2011 i 2013 pa ih je dosta kasnije uzeo netflix 2019e i 2022e i 2023e 3. 4. i 5. sezona, ako neko krene da gleda, da ne preskoči ovo od pre.

Edited by Mil@n

Odgledala prve 2 epizode Alen:Earth, sviđa mi se estetika koja prati original iz 1978., dinamično je što je pozitivno, sviđa mi se kako je prikazana budućnost na Zemlji koju kontrolišu korporacije, a ne vlade država. Zanimljivo je i sve što se tiče veštačkih ljudi i tu dolazim do problema koji se tiče veštačkih ljudi

Veštački ljudi , tj hibriddi imaju prebačenu ljudsku svest i to svest isključivo dece, tako da su protiv aliena poslali grupu ojačane dece, koja se cereka, plaši se izloženih primeraka i slično,

Sve u svemu svemu, zanimljivije je nego Prometej i nastavak mu.

Edited by Arkadija

Sve +1 na Arkadiju, estetika je pravo iz 1978. godine. To je izgleda dobitna kombinacija za ekran u ovom pastelno metalik vremenu koje živimo. Malo mi pravi problem što obični pešadinci rade stvari koje su očigledno above their paygrade i što se dete genije ponaša kao degenerik, ali izdržaću. Bolje mi je od Romulusa za sad + glavna glumica kjutać.

Solidne 2 episode za Alien: Earth. Arkadija i Amos vec objasnili zasto i kako. Voleo bih vise da se desava posle Alien filmova, posto je ovako malo bzvz ali opet, estetika je super, vidi se da nisu stedili lovu.

Pretpostavljam da je pre originala da bi objasnili kako Wayland zna za Xenomorphe i zašto ih žele.

E sad, ako se to uzme u obzir, sve osim nukovanja cele planete na kraju serije će biti bezveze.

1 hour ago, Amos said:

Pretpostavljam da je pre originala da bi objasnili kako Wayland zna za Xenomorphe i zašto ih žele.

E sad, ako se to uzme u obzir, sve osim nukovanja cele planete na kraju serije će biti bezveze.

Vidiš, ta sitnica mi je promakla, mada sam se začudila otkud radnja u 2120,godini. Kada Nostromo naiđe na signal, koji ih pravo odvede na ono mesto, gde se legu Alieni?