August 25, 2025Aug 25 Da li Line of Duty drži donekle ovaj kvalitet iz prve sezone do kraja ili je baš vidljiv pad kako sezone odmiču?
August 26, 2025Aug 26 14 hours ago, Milošica said:Da li Line of Duty drži donekle ovaj kvalitet iz prve sezone do kraja ili je baš vidljiv pad kako sezone odmiču?nerma pada
August 30, 2025Aug 30 Jel gledao neko Unspeakable ? HIV i hepatitis u Kanadi 80tih, mini serija 8 epizoda...
August 30, 2025Aug 30 On 25. 8. 2025. at 17:38, Milošica said:Da li Line of Duty drži donekle ovaj kvalitet iz prve sezone do kraja ili je baš vidljiv pad kako sezone odmiču?Do kraja je vrhunska. Ko nije gledao, obavezno da pogleda, ako voli krimice.
August 30, 2025Aug 30 11 hours ago, Mil@n said:Krećem Animal Kingdom...Ako ne valja, znaću kome da se obratim... Top serija ...Mene taj Animal Kingdom uvek podseti i na Kingdom. Osim sto se slicno zovu i u ovoj se radi o jednoj ne bas funkcionalnoj porodici .... glume frank grillo, jedan od jonas brothers, genijalac jonathan tucker. Za preporuku
August 31, 2025Aug 31 Ja očigledno živim ispod kamena, nisam znao da je Alien Earth počeo da se prikazuje.Dexter Ressurection iznenađujuće dobar - kome se svideo original i New Blood, svideće mu se i ovo.
August 31, 2025Aug 31 Ja sam veliki ljubitelj Dextera al mi se nešto ne dopada RessurectionŠta znam, možda zato sto je ostarioStigla sam do e6 i stalaNadam se da kasnije postaje bolje, završiću.
August 31, 2025Aug 31 Gledalo se ovog leta:Severance - uvrnuto, uz to ružna špica, za malo da nas odvrate. Ali onda je krenulo da vozi. Prva sezona mislim ipak najbolja. Malo pretenciozne kinematografije, ali trčanje kroz hodnike i par scena nekih je na kraju prevagnulo na dobar utisak. Malo se posle gube i zapliću i otežu, malo filera, malo skokova, nisam tajmlajn pohvatao dobro, čak mislim da su nešto shebali tu, ali opet, čeka se četvrta.Silo - ov me je vuklo kad je izašlo i nikako da pogledam, i onda smo skinuli i zbindžovali. Odličan početak, svidelo mi se što me je provozala serija za sve pare, iskreno nisam pretpostavio ko će biti glavni lik u prvoj a mislim ni u drugoj. Svet dobar, ljudi ok. Dobri glumci, prilično dobra postava, osim nekih omladinaca sa decom - ko zna zna, u kasnijim sezonama, fino su odradili - e da, i sekundarni "zloća" je preglumljavao, nije bio ok. Taman smo završili sve što ima pred devojkin rođendan pa sam je častio sa sve tri knjige, prilično je zadovoljna knjigama, mada kaže da se razliikuje ponešto ali sve ima svoje, serija ok, čeka se sledećih par - već je najavljeno da će četvrta biti zadnja.Murderbot - opet Apple, možda i za njihov topik sve ovo, imaju odličnu selekciju i izvedbu iskreno - priličo lepa SF serijica, lagana, pogledalo se brzo, i čeka se dalje. Svet je interesantan, priča je iz, kako mi se čini, ugla nepouzdanog pripovedača pa su i neki likovi prilično karikature, ali vrlo vrlo fun. Pitka letnja zabava. Knjige imam, ali nemam vremena, pa mi leglo i iz tog ugla :DJericho - gledaš ove gornje tri i upadneš u neki vibe, i ono kao, haj da vidimo da li ima negde nešto, na brdo sajtova koji listaju top 10 najpotcenjenijih SFish serija ova je visoko rangirana. Bobe dragi koji treš, španska serija :))) - ali curi se svidelo i ja sam istrpeo - generalno ideja je zanimljiva vrlo, US neko njukovao sa 20+ nuklearki, oni jadni kakvi su odma se raspali, i onda tako, ide, otkazali su seriju jer je krš ali su ima dali pare da je završe, što su oni nekako i uradili. Sense8 - i onda devojka kaže hajd da gledamo ovo - Lana Vačovski of the matrix fame i jedno veliko izdrkavanje na razne teme. Ali generalno glumci su skroooz ok, a i seksi, ima finih scena, pa je pomoglo da prođe lakše kada priča zameandrira, a često je to bilo, do te mere da sam bar tri puta pitao - a kad će nešto da se desi. Finale je naivno, ne može baš sve što radi u matriksu da radi svuda gospođo, ali dobro. Nekako zbrzano i onako jeftino (not in a good way) rešeno - solidna 6/10 - mogla je da bude 10 da su neki negativci ranije ušli, da su high stakes iskorišćeni bolje i da su imali neke od tih wins ranije, pa pali, pa izgubili možda nekog, pa tako. Ovako 2-3 stvari, par pozitivnih organizacija i par negativnih, su uletele iznebuha i nestale netraga..Slow Horses - pogledala se prva sezona sinoć u jednom sedenju. Vrlo dobro, hoćemo još. Malo kripi kad gledaš naše sa fantomkama, i generalno i "The Dogs" tamo i vidiš da su to...isti ljudi. Naivni sekundarni negativci (osim jednog psihopate doduše koji je izvukao stvar) i čitava zapravo priča je naivna ali to uopšte nije smetalo da se uživa.Malo sam pratio šta se pisalo pa sam spremio, ako bude volj, da se gleda nešto tipa Black Bird, For All Mankind, Platonic ili The Studio, da vidimo šta još može da se izvuče.Serije vade stvar ove sezone.
August 31, 2025Aug 31 3 hours ago, Sara said:Ja sam veliki ljubitelj Dextera al mi se nešto ne dopada RessurectionŠta znam, možda zato sto je ostarioStigla sam do e6 i stalaNadam se da kasnije postaje bolje, završiću.Pa, ovo je već deseta sezona praktično, malo je i do zamora materijala...mada ja nisam nešto zahtevan, mene vozi. Jesi li odgledala New Blood? Edited August 31, 2025Aug 31 by Rudolf Pingvinoglu
August 31, 2025Aug 31 gledala sam, ne leži mi ovaj njegov naslednik, bezvenjak koji ga je umalo ubio.stare sezone su nenadmašne, sad voze na staroj slaviodoh da zbindzam preostale 3 epizode do sutra
September 3, 2025Sep 3 Izmiče mi logika zašto je 5.epizoda Alien Earth, baš morala da bude peta? Po svemu je komotno mogla da bude prva, a ne ovaj fleš bek na pola serije. Inače, odlična epizoda.
September 3, 2025Sep 3 Peta i za mene zadnja! Previše sam postao tolerantan, od prvih 5 ep. ladno su mogli da naprave dve gledljive.
September 3, 2025Sep 3 Meni jedino sto nesto malo ima smisla jesu novi oblici zivota, ostalo sve je besmislen krs.