Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

Ja zapalio na mini odmor, pa nisam odmakao od 4. ep, tako da ne mogu suditi sveukupno. Do 4. nije bas da izaziva nelagodu (ja zapravo me volem horor).

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

ni ja nisam ljubitelj horora, meni su smor jer mi ne izazivaju strah a van toga u njima po pravilu malo šta ima da se vidi. no widows bay je ozbiljno jeziv. ali i da je horor samo na papiru, i dalje bi bila simpa serija.

Odgledao Spider-noir sa neizmernim uzivanjem .

Lagana, opustena serija dugacka taman.

Cage kao u najboljim danima Wild at hart, Leaving Las Vegas i Kiss of Vampire, sa preglumljivanjem taman dovoljnim da bude zanimljivo a ne predje u grotesku.

Prica standardna, bet preteranih rupa, sa zanimljivim obrtom na kraju.

Sve u svemu, lepo provedenih par sati.

Bear S05 is Out.

Last One.

8 hours ago, Mil@n said:

Bear S05 is Out.

Last One.

ja sam stao pred kraj druge sezone, ali su opasno nahvalili petu, tako da sam je pogledao u vozu pre par nedelja. nije lose.

silo nova sezona krenula. ma ok ali moze sve to da stane u jednu epizodu. idikativno je kada u po serije mi padne na pamet da nisam ocistio filter na susilici za ves pa to odradim dok epizoda ide. mæh

Bear prve 3 epizode po 20 mina bukvalno, vidim da je poslednja duža, oko sat, pretposlednja malo kraća, glup koncept da budem iskren...

Widow's Bay ipak razocarao. Posle cetvrte epizode krece relativno ozbiljna prica, sa besmisleno predugim scenama (kontam da su sa 8 razvukli na 10 ep), dok odsustvo iznenadnih komicnih situacija odnosi i svaku draz kojom je pocela. Neshvatljivo. Isto ovako se razvijala The Orville, u jednom tenutku sve je postalo tek sasvim ozbiljno, kao da gledas Star Trek, samo L produkcije. Razocarenje.