July 8Jul 8 Ja zapalio na mini odmor, pa nisam odmakao od 4. ep, tako da ne mogu suditi sveukupno. Do 4. nije bas da izaziva nelagodu (ja zapravo me volem horor).
July 8Jul 8 ni ja nisam ljubitelj horora, meni su smor jer mi ne izazivaju strah a van toga u njima po pravilu malo šta ima da se vidi. no widows bay je ozbiljno jeziv. ali i da je horor samo na papiru, i dalje bi bila simpa serija.
July 8Jul 8 Odgledao Spider-noir sa neizmernim uzivanjem .Lagana, opustena serija dugacka taman.Cage kao u najboljim danima Wild at hart, Leaving Las Vegas i Kiss of Vampire, sa preglumljivanjem taman dovoljnim da bude zanimljivo a ne predje u grotesku.Prica standardna, bet preteranih rupa, sa zanimljivim obrtom na kraju.Sve u svemu, lepo provedenih par sati.
Monday at 01:132 days 8 hours ago, Mil@n said:Bear S05 is Out.Last One.ja sam stao pred kraj druge sezone, ali su opasno nahvalili petu, tako da sam je pogledao u vozu pre par nedelja. nije lose.
Monday at 11:411 day silo nova sezona krenula. ma ok ali moze sve to da stane u jednu epizodu. idikativno je kada u po serije mi padne na pamet da nisam ocistio filter na susilici za ves pa to odradim dok epizoda ide. mæh
Monday at 14:031 day Bear prve 3 epizode po 20 mina bukvalno, vidim da je poslednja duža, oko sat, pretposlednja malo kraća, glup koncept da budem iskren...
Monday at 14:371 day Widow's Bay ipak razocarao. Posle cetvrte epizode krece relativno ozbiljna prica, sa besmisleno predugim scenama (kontam da su sa 8 razvukli na 10 ep), dok odsustvo iznenadnih komicnih situacija odnosi i svaku draz kojom je pocela. Neshvatljivo. Isto ovako se razvijala The Orville, u jednom tenutku sve je postalo tek sasvim ozbiljno, kao da gledas Star Trek, samo L produkcije. Razocarenje.