July 12, 2025Jul 12 The Bear sezona 4.Prva polovina - onako...Druga polovina, vrhunska. Kuvanje pa i restoran u drugom planu skroz, dukvalno samo dijalozi, odlična gluma, dobro izgrađeni likovi, sjebani ljudi i krupni kadrovi faca. Zadovoljan.
July 13, 2025Jul 13 9 hours ago, banecare1 said:ja sam se zaustavio na sredini trece sezone. ne ide mi nesto dalje.Imao iste probleme, al' ipak odgledao do kraja i vredelo je, ako izbogceg drugog do dva remek dela u vidu epizoda Napkins i Spoons (koliko se secam).
July 14, 2025Jul 14 On 25. 5. 2025. at 17:22, Arkadija said:IMDbMurderbot (TV Series 2025– ) ⭐ 7.4 | Action, Comedy, Drama| TV-MANadrkani čuvar-robot, koji neprekidno gleda sapunice i gunđ i gunđa i gunđa. Zabavno i duhovito. Ozbiljna mana je što su epizode prekratke, traju oko 22 minuta. Bar da izbacuju 2 odjednom.Ki da. Nemam nijednu zamerku. 20 minuta, svaka epizoda ima kraj, postoji i plotline i plotić svake pojedinačno, sve divno izgleda i baš je smešno, a SF aspekt je odličan u svakom smislu. Stvarno najbolje! Samo nismo saznali da li je pobio one rudare, možda će u drugoj sezoni (valjda će je biti?) da se otkrijePočeo da gledam Your Friends and Neighbours, ok skroz, može da se gleda. Za sad, pogledao sam tri epizode Edited July 14, 2025Jul 14 by Hermetico
July 14, 2025Jul 14 MurderBot je kreirao isti covek koji je uradio Mozart in the jungle i tacno se oseca ta neobicna, duhovita povezujuca linija, da ne kazem - autorski pecat. MurdedBot ne doseze Mozart visine, no u hronicnom nedostatku kvalitetnog tv stiva, sasvim solidno popuni tih 3, 4 sata za koje se moze kompletno izbindzovati.
July 14, 2025Jul 14 On 13. 7. 2025. at 11:25, Nebojsa said:Imao iste probleme, al' ipak odgledao do kraja i vredelo je, ako izbogceg drugog do dva remek dela u vidu epizoda Napkins i Spoons (koliko se secam).Pretpostavljam da si mislio na Napkins i Ice chips (epizoda sa porođajem), te dve baš odskaču iz treće sezone (Spoons je u stvari Forks, to je iz druge). Meni je treća nekako bila metiljava, sve više iskaču iz kalupa hard-working-struggle, a sve više upadaju u neko kuvarsko izdrkavanje.Cenim da je zajeb jer su hteli da zaokruže priču sa trećom, a studio ih naterao da imaju četiri sezone (u međuvremenu produženo na pet).
July 15, 2025Jul 15 7 hours ago, Nebojsa said:MurderBot je kreirao isti covek koji je uradio Mozart in the jungle i tacno se oseca ta neobicna, duhovita povezujuca linija, da ne kazem - autorski pecat. MurdedBot ne doseze Mozart visine, no u hronicnom nedostatku kvalitetnog tv stiva, sasvim solidno popuni tih 3, 4 sata za koje se moze kompletno izbindzovati.Videh ovo nekad u mimohodu, mislio da je neka limunada. Staviću na listu i proslediću ljudima koji su se zajedno sa mnom navukli na Murderbot. Ali to što je ovo SF i to dobar SF u nekomičnim pojedinostima je meni (i mojim kodžankijima) vredno koliko i humor, tako da nisam siguran da ću ćeš ćemo se podjednako oduševiti. Ali veliko hvala
July 15, 2025Jul 15 Da li je neko gledao 2. i 3. sezonu Gangs of London?na tu seriju sam skroz zaboravila, a upravo otkrila da ima još dve sezone.
July 16, 2025Jul 16 Kako MobLand počinje da iritira. Ubiju tipu sina i ženu BEZ IKAKVOG RAZLOGA i onda su kao šokirani što ovaj hoće da se sveti. Daj jebote.Tačno sam navijao da iskasape Brendana ni krivog ni dužnog samo da bi napakostili Helen Miren.
July 16, 2025Jul 16 43 minutes ago, Halvard said:Kako MobLand počinje da iritira. Ubiju tipu sina i ženu BEZ IKAKVOG RAZLOGA i onda su kao šokirani što ovaj hoće da se sveti. Daj jebote.Tačno sam navijao da iskasape Brendana ni krivog ni dužnog samo da bi napakostili Helen Miren.Helen Miren baš "krčmi" i naplaćuje minuli rad.Mislim, neka njena karijera, njeno pravo. Ali malo je i bedak...
July 17, 2025Jul 17 Slažem se da je odlično iznela material, ali lik je užasan, i to ne (samo) u smislu da je užasna kao osoba. Recimo, Acija iz Rima je bila anti-heroina, koliko god sranja da je pravila, motivacija joj je uvek bila savršeno jasna i postupci razumljivi. Ovo je jednostavno da zatučeš maljem u glavu.
July 17, 2025Jul 17 ma djubre od serije, zato sam batalio na sredini sezone i ne pada mi na pamet da nastavljam
July 17, 2025Jul 17 Kapiram da je trebalo da se radi o dekadenciji nekada moćne porodice i tome šta se dešava kad dopustiš da te vode impulsi umesto razuma. I to bi moglo sasvim fino da funkcioniše da su stvari drugačije postavljene. Treba da bude više Kevina kao kontrateže onim ludacima (serija je mnogo bolja kad se Brosnan i Miren manje pojavljuju). Previše je toga natrpano, ne znam čemu služi Bela, kao nešto pokušava da se dokaže na svoju ruku, s tim što to nimalo ne doprinosi priči, plus je totalno nepotrebno što se loži na Harija. Brendan je valjda neki comic relief, Serafina bi mogla da bude jako zanimljiva da se pojavljuje više od 3 minuta po epizodi. Ono što se Džen istrtljala "novoj prijateljici" je jako glupo i naivno, totalno u neskladu sa likom. Odnos Kevina i Harija treba da bude osnova serija, a totalno je nedorečen.Opet kažem, šteta glumačke postave.
July 17, 2025Jul 17 15 hours ago, Halvard said:Kako MobLand počinje da iritira. Ubiju tipu sina i ženu BEZ IKAKVOG RAZLOGA i onda su kao šokirani što ovaj hoće da se sveti. Daj jebote.Tačno sam navijao da iskasape Brendana ni krivog ni dužnog samo da bi napakostili Helen Miren.Sve je odlicno dok ne pocnu dvoje matoraca da benave kao mladji tinejdzeri u pelenama, onda postane potpuno negledivo na scenu-dve pa se vrati u normalu do sledeceg benavljenja. Edited July 17, 2025Jul 17 by Amos