June 21Jun 21 Napisao je da je penjaroja lud jer je dosao u situaciji u kojoj je dosao, i da mu zato skida kapu. Cinjenica je da je trebalo muda, mnogi su tad pricali da mu je to poslednja sansa da se vrati u evroligu, ali ja ne mislim tako. Ima 55 godina, solidan trenerski renome pogotovo u spaniji, ne vidim zasto bi da je preskocio partizan bio zauvek otpisan od strane neke valensije, baskonije pa i barse u nekom novom mesanju karata. Uspeo je da stabilizuje ekipu, odstranio par igraca, napravio da to izgleda dobro i vezao onaj niz pobeda. Jos jedna plus mu je sto se usrao u cigane pre svega u el, ali toga se verovatno vec sledece godine niko nece secati, cak ni oni. Svaka cast za te stvari, ali cinjenica je takodje da mu je ekipa izgledala lose, pogotovo to u podgorici gde se borila za domaci teren u abi i u finalnoj seriji gde ga je sekulic koji je preuzeo ekipu u aprilu prilicno lako isamarao. Ne kazem da je dubai kerov kurac i da je neka epska sramota sto ih nije tukao na strani ali ekipa nije delovala dobro pred kraj i to je cinjenica. Serije sa kkczvbeograddivom i dubaiem su bile nebo i zemlja. Tako da, slozicemo se da je imao cilj da osvoji aba ligu i da to nije ispunio, krk i kls ne bih komentarisao, to je potpuno nebitno. Opet to ne znaci da je penja los, da ga treba menjati ili slicno. O njemu ce suditi naredna sezone, prvo da li ce umeti da zadrzi autoritet u prelaznom roku ili ce praviti kompromise sa onim debilom ostojom. Ok ako mu misko uvali nekog olmana da bude igrac sa kraja klupe, to nece biti problem, ali ako se bitni igraci budu dovodili mimo njega jebiga sam je kriv. Sledece sezone cemo videti od cega je penja napravljen. Inace smiren covek i veliki gospodin za ponasanje sve pet. Ali mu ne treba sad naravno izmisljati neke zasluge kojih nema. Zaustavio je slobodan pad, vezao 6 pobeda u revijalnom delu el i ubio cigane. Da li je mogao vise ili nije jebem li ga... samo ne treba sad pricati o nekoj uspesnoj sezoni kad je realno posle svega sto se izdesavalo ocekivano bila totalna bulja.
June 21Jun 21 44 minutes ago, ZokiAsov said:Ne kazem da je dubai kerov kurac i da je neka epska sramota sto ih nije tukao na strani ali ekipa nije delovala dobro pred kraj i to je cinjenica. Serije sa kkczvbeograddivom i dubaiem su bile nebo i zemlja.Tako da, slozicemo se da je imao cilj da osvoji aba ligu i da to nije ispunio, krk i kls ne bih komentarisao, to je potpuno nebitno. dubai nije ništa ni manji ni veći kerov kurac od zvezde ili partizana.željko je gubio od zvezde dovoljno puta, penjaroja je došao u neki kontekst koji nije on započeo i nosio se sa time, pa, bolje nego neki slavniji.mislim da je suština kako za ovaj penjarojin stint ove apokalipsa-sezone, nije okej njega uzimati za odgovornog na temu rezultata. to može od oktobra i treba ofc.sad se mož ceniti da li je on uradio nešto u odnosu sa igračima, publikom, medijima ili navijačima. rezultati su propali kada je željko odustao ili otišao.
June 21Jun 21 dobar potez, partizanov teodosic iz fmpa, sto im je australijavoleo bih petija na nekom kraju rotacije, da prangija kada je neopohodno, ima on dobar majndset i brine o tijelu
June 21Jun 21 Pa Mils je bio ozbiljan igrac na svim nivoima, jedino jbg, 37 godina. Ako igra kao ove godine sto je pakuj odmaZek zek dadule pakuj juce
June 21Jun 21 1 hour ago, uini said:mislim da je suština kako za ovaj penjarojin stint ove apokalipsa-sezone, nije okej njega uzimati za odgovornog na temu rezultata. to može od oktobra i treba ofc.sad se mož ceniti da li je on uradio nešto u odnosu sa igračima, publikom, medijima ili navijačima. rezultati su propali kada je željko odustao ili otišao.Ni blizu. Tako sam i ja mogao da vodim prvi tim, sa nula rezultatatskog imperativa, i bilo koji trener na svetu, bukvalno livada za poželeti.Sve u tekstu je odlično napisano, Pikirola će dobiti sledeću sezonu da pokaže da li ima štofa, no ostaje upitno i što je dobio produženje na još jednu godinu, na lepe oči i uglačanu ćelu ili na osnovu nekih Ostojinih muljačina i računica.
June 21Jun 21 Ne bi mogao. Užasno je teško podići tim igrački i psihički nakon raspada koji se desio.Zašto Pikirola?Btw, osnovni ulsov svih uslova ua bilo kakav uspeh (u zdravom klubu) je stabilnost trenerske pozicije na duži rok, minimum 4 godine. Generalno gledano. Ne advokatišem sad Penjaroji u korist, no mi moramo da nađemo trenera i pustimo ga makar 1 olimpijski ciklus da radi bez pretnje otkazom. To je trebalo da bude Žoc, ali se završilo kako se završilo. NIje ni bitan Penjaroja toliko, koliko je bitno da klub zna šta hoće i da ima neki plan dugotrajniji od aktulene sezone. Edited June 21Jun 21 by Filozof manijak
June 21Jun 21 Author Dobar je Penja. Ne zameram mu ni što je prihvatio, kao što ne zameram ni Željku koji je bolje znao ko je Ostoja.To "zameranje" samo ide Ostoji u korist, i raznim Ostojama ovoga sveta.Generalno je užasno nepoštovanje trenerske pozicije u današnjem svetu od strane navijača i gazda klubova, u svim sportovima. Znate onu priču o napadačima i golmanima, e takav osećaj imam za trenere prethodnih godina, pa puta 10. Edited June 21Jun 21 by Milošica
June 21Jun 21 Gm Ostojin Sin treba da dobije sansu da skocka tim za naredne 4 sezone, ne samo za narednu.
June 21Jun 21 Шта би се уопште сматрало успехом следеће сезоне? Ако смо са једним Жоцом на клупи, свом оном еуфоријом, већим буџетом и претпоставимо квалитетнијим саставом пуцали на топ 8 (а сањали више), шта ће сада бити реалан циљ, вероватно топ 10? Не би било фер некако да циљеви остану исти а околности су се промениле и то на горе.