Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKP 26/27 - Here we go again!

Featured Replies

Laprovitola u teoriji vrh pojacanje, ako moze da izgura celu sezonu

• Replies 343
  • Views 21.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Uhvati me jeza i na samu pomisao nekog pojačanja iz barse, pogotovo ključnog fantom

Vidim ja, najeba Partizan već u junu... Neke bi postove valjalo bukmarkovati.

Uzgred mislim da bi Aris i Beobasket trebalo udaljiti od Humske, previše njuškaju po našim tragovima.

Bilo kakve projekcije pre nego što Partizan i zvanično postane franšiza EL su besmislene, posle te promocije može se doterati budžet uz fine adjustment koji podrazumeva prodaja Džabarija, Šejka i Bonge. Na bezmalo sve upise Džimija i Teda +1, ako sam ih dobro razumeo.

Sa EC igračima nemam nikakav problem, jer su kupovine Karlika, Nvore, MekKinlija bile sasvim uspešne, posebno u poređenju sa trapavim NBA investicijama. Nije uopšte važno odakle se kupuje, već da li postoji ideja kakav se tim pravi. Po prvim potpisima, reklo bi se da gledamo kako da ubrzamo igru.

10 minutes ago, April said:

Nvore

?

1 minute ago, Valk said:

?

Mislio je na Monekea

My bad

Prosto, Nwora izgleda kao jeftin Eurokup igrač... nekošena livada.

Prevari se čovek.

Ozbiljan tekst i ozbiljna poenta na kraju.

32 minutes ago, copkillah said:

Ozbiljan tekst i ozbiljna poenta na kraju.

na stranu neki aspekti teksta, koji verovatno ne smetaju samo generalnom navijaču partizana, to ću potisnuti, jer, fandome - način na koji lik piše o penjaroji je poražavajući, pre svega za nešto što bi čak i average navijač partizana trebalo da ima: razumevanje igre & dinamike tima u datom kontekstu, koji je bio, černobilj 1/1.

za ocenu sezone, mogu da se prozivaju ostoja, željko, savić (ovo je moj redosled ali je nebitan, svako može da odabere svoj).

na stranu (opet) i to moje iracionalno ubeđenje šta navijač partizana treba da razume, to je moj trip o nekim kvalitetima koje navodno imate - sam stil pisanja o simpatičnom kataloncu je, ono, tornjaj se liče u 3x lepe.

nemamo kao narod bazično poštovanje za druge individue a to bi trebalo da je stvar opšte kulture, kada se čovek (penjaroja) drži već kako se drži. gdin ako ništa drugo.

• Author

Dobro, makar nije optuživao Penjaroju da nastupa na žeton

Edited by Milošica

Nevezano za ovaj tekst, ne znam da imamo jednog dobrog košarkaškog analitičara koji piše dobro o košarci. Samo gomila navijačkih i šaljivih podkasta. U Hrvatskoj košarka ne postoji pa imaju onog Tonija Lazarušića. Mi kao košarkaška zemlja imamo Luke, Kuzme i Leskovčane.

Edited by Nikodije

• Author

Meni su odlični Vujak i Srđan. Srđan mnogo više u toj formi nego kao komentator.

6 minutes ago, Milošica said:

Dobro, makar nije optuživao Penjarorju da nastupa na žeton

ne kontam referencu ali da me ne razumete skroz naopako, stvarno nisam došao da kenjam, nego me nerivira nepoštovanje koje curi iz svake rečenice o njemu a penjaroja to svojim delovanjem nije zaslužio, to je sve.

9 minutes ago, uini said:

na stranu neki aspekti teksta, koji verovatno ne smetaju samo generalnom navijaču partizana, to ću potisnuti, jer, fandome - način na koji lik piše o penjaroji je poražavajući, pre svega za nešto što bi čak i average navijač partizana trebalo da ima: razumevanje igre & dinamike tima u datom kontekstu, koji je bio, černobilj 1/1.

za ocenu sezone, mogu da se prozivaju ostoja, željko, savić (ovo je moj redosled ali je nebitan, svako može da odabere svoj).

na stranu (opet) i to moje iracionalno ubeđenje šta navijač partizana treba da razume, to je moj trip o nekim kvalitetima koje navodno imate - sam stil pisanja o simpatičnom kataloncu je, ono, tornjaj se liče u 3x lepe.

nemamo kao narod bazično poštovanje za druge individue a to bi trebalo da je stvar opšte kulture, kada se čovek (penjaroja) drži već kako se drži. gdin ako ništa drugo.

Stičem utisak da si ti u tekstu video nešto čega nema. Prosto, bio je realan, pohvalio je ono za šta zaslužuje pohvale, kritikovao je ono za šta zaslužuje kritike. A za ovo o "nepoštovanju" bolje i da ne počinjem.

Zadatak da pronađu odgovore na prethodno pitanje je poveren - barem se nadamo - Penarroyi, (Paspalju) i Vulikiću. Španski trener je pobrao simpatije navijača, ponašao se veoma pristojno i zaslužio šansu da sastavi ekipu po svom ukusu.

Ovo ti je najbukvalnija moguća podrška za Penjaroju.