Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKP 26/27 - Here we go again!

Featured Replies

Osnovni cilj je da se predsednik vrati iz izgnanstva, da se vrati u arenu i poljubi parket ko aleksandar karadjordjevic kada se vratio 1991.

• Replies 343
  • Views 21.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

7 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne bi mogao. Užasno je teško podići tim igrački i psihički nakon raspada koji se desio.

Zapravo je mnogo lakše nego kada bi morao da podigneš tim i još pobediš neke utakmice, uzmeš trofej.

I koga je to on podigao tačno, odstranio je kancer iz ekipe i dao tim u ruke NBA igraču dok se nije vratio prirodni predvodnik tima. Doveden mu i Džekiri, ostalo su šljakeri i Dujan i Sterling koje je trpeo do kraja i koji su igrali finale ko govna (dakle nije ih podigao).

Sa drugim pasusom se slažem, neka to bude i on, nebitno je, samo mi se sere od tog narativa kako je Penjaroja spasilac jer je zeznuo Zvezdu, kao da bi cigani igrali final4 da se to nije dogodilo, a i kao da mi postojimo samo da komšijama crkne krava.

Jel može neko da mi navede šta je to Penjaroja konkretno uveo, pa je stabilizovao ekipu. Ne zezam, stvarno nisam pažljivo pratio.

Meni izgleda da je dosta bilo do rezanja u rosteru (Džabari, Tajrik, Murinen out) i vraćanja Karlika, povreda Dviza i bolje forme Kalatesa. Utisak mi je da su rotacije često bile šablonske.

40 minutes ago, johan nagel said:

Шта би се уопште сматрало успехом следеће сезоне? Ако смо са једним Жоцом на клупи, свом оном еуфоријом, већим буџетом и претпоставимо квалитетнијим саставом пуцали на топ 8 (а сањали више), шта ће сада бити реалан циљ, вероватно топ 10? Не би било фер некако да циљеви остану исти а околности су се промениле и то на горе.

Ciljevi: EL plejof, osvajanje ABA i KLS.

Sta je uspeh? Ako ostvaris sva 3 cilja. Delimican uspeh ako ostvaris nesto od ta 3. Neuspeh ako nista od toga ne ostvaris..

jel željko nekada ostvario sva tri cilja ili dva u konkurenciji zvezde bez dubajia

jeste dva puta, kad bi pratio malo prilike znao bi

52 minutes ago, goofs said:

jeste dva puta, kad bi pratio malo prilike znao bi

dva puta u dve razlicite sezone je bio prvak aba lige. jedne sezone je imao 2-3 u el plejofu, prvak aba lige, nije igrao kls i izgubio kup

to bi doslo blizu onoga sto se ocekuje gorenavedeno od penjaroje kao uspeh a sada je tu i dubai kao treca ravnopravna evroligaska ekipa

mislim da je ta prica uspeh su tri trofeja neka zaostavstina proslih vremena, kada su partizan ili zvezda dominantni u regionalnim i domacim takmicenjima

niko nije ovih dana entitled na prva mesta, ja licno uspeh merim nekim drugim parametrima. recimo, kako je zvezda sa kouch obradom igrala ovu kalendarsku godinu, nisam siguran da bih percipirao kao uspeh i igranje el plejofa, sto je za zvezdu big deal a kamo osvajanje abe.

opet, kada su tri ekipe egal po snazi i lovi, tesko mi je da kazem kako je neuspeh ako si izgubio od njih. nije super ali nije ni brodolom, sve zavisi od toga kakva se igra pokazuje, sta se radi da se dobije i tako

Edited by uini

3 hours ago, smooth.Op said:

Jel može neko da mi navede šta je to Penjaroja konkretno uveo, pa je stabilizovao ekipu. Ne zezam, stvarno nisam pažljivo pratio.

Meni izgleda da je dosta bilo do rezanja u rosteru (Džabari, Tajrik, Murinen out) i vraćanja Karlika, povreda Dviza i bolje forme Kalatesa. Utisak mi je da su rotacije često bile šablonske.

Ništa epohalno. Jednostavno desio se splet loših okolnosti i kola se slomila na Žocu. Nakon toga, za očekivati je bilo da Partizan neće ostati na onom jadnom skoru jer jednostavno imaju prejak roster da bi bili društvo faking Albi.

Ali tako ti je to. I Sferopulos je doživeo slično. Kad je izgradio odličan tim, pola se povredili, polovina od toga teže povrede, ostali se porazboljevali. Jebiga, nije imao sreće.

Ekipa može biti sa trenerskim pečatom samo onda ako sam trener skroji bar 75% ekipe. Onda se on može i pozivati na odgovornost. Sve ostalo je seci uši krpi dupe.

4 hours ago, johan nagel said:

Шта би се уопште сматрало успехом следеће сезоне? Ако смо са једним Жоцом на клупи, свом оном еуфоријом, већим буџетом и претпоставимо квалитетнијим саставом пуцали на топ 8 (а сањали више), шта ће сада бити реалан циљ, вероватно топ 10? Не би било фер некако да циљеви остану исти а околности су се промениле и то на горе.

dobijanje franšize možda. ne znam?

u odnosu na kvalitet tima postavljao bi se i projektovani rezultat. a niko ne zna kakav će to biti tim

za moje pojmove, u evro košarci vlada haos. npr. u fudbalu imaš prozore/prelazne rokove i do nekog tenutka svako mora da se posloži za sezonu. a taj trenutak se ne proteže beskonačno. ovde isto ima, ali nema kao u fudbalu, sve je rastegljivo, mogu da dolaze i odlaze igrači predugo, sve je organizovano ko neka buvlja pijaca, možeš da kreneš sa jednim rosterom, nastaviš sa drugim, završiš sa trećim. Bugarska škola pravnog relativizma, može taka, a može i vaka

sa druge strane, ta EL je jedino takmičenje u kome imaš pravi sportski motiv. ovo ostalo je bulja, region, domaćica, svi se kao pretvaraju kako je to jako bitno, a svi imaju osećaj da kurcu ne vredi. stoga je i interesovanje za ova takmičenja takvo kakvo je. odnosno nikakvo. što je i slika realne vrednosti tih takmičenja, pa i uspeha u njima. ono, ok je da uspeš, a ako i ne uspeš, koga briga

sve u svemu, nemam pojma šta je uspeh, a nemam pojma ni šta je tačno košarka u Evropi. sve je to u fazi nekog preslaganja, lutanja, repozicioniranja, uleb takmičenja, fiba takmičenja, nba se guzi okolo. valjda se jednom i to reši, pa da postoji nekakav sistem i red između nacionalnih i evro takmičenja

16 hours ago, smooth.Op said:

Reshio zahuktalle Ghanne u stilu Generala!! Bratte sta ces vise. Boze boze...

16 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ciljevi: EL plejof, osvajanje ABA i KLS.

Sta je uspeh? Ako ostvaris sva 3 cilja. Delimican uspeh ako ostvaris nesto od ta 3. Neuspeh ako nista od toga ne ostvaris..

EL F4 (Sloboda) ili Nista!!

Edited by DCI Banks

On 21. 6. 2026. at 15:55, Кристофер Лумумбо said:

Osnovni cilj je da se predsednik vrati iz izgnanstva, da se vrati u arenu i poljubi parket ko aleksandar karadjordjevic kada se vratio 1991.

Recimo ovako

142494_zvezda-monaco-51_iff.JPG?t=175008

Nesto mi se cini da ovog leta necemo sa Pao igrati zajednicki turnir..

Mozda i ocemo, evo B92 pise da nam je ponudjen Juancho

Btw,

27 minutes ago, Lord Stef said:

Mozda i ocemo, evo B92 pise da nam je ponudjen Juancho

Možda im treba Džabari? Jedan od najboljih igrača u Evropi?