Yesterday at 11:551 day 8 minutes ago, smooth.Op said:"U poslednje tri sezone, Partizan Mozzart Bet zaradio je preko 5.000.000 dolara za obeštećenja igrača. Najveći prihod bio je 1.750.000 dolara, kada je otišao Kameron Pejn u Filadelfija Seventisikserse, a pored njega i Brauna, još šestorica košarkaša donela su novac u klupsku kasu. Frenk Nilikina otišao je u Olimpijakos uz obeštećenje od 300.000 dolara. Dvejn Vašington imao je kratku epizodu u Šarlotu, pa se brzo vratio u Beograd, a taj potez doneo je Partizanu 600.000 dolara. Sličan slučaj zabeležen je i kod Bruna Kabokla, koji je pre isteka ugovora napustio Partizan i prešao u Hapoel Tel Aviv uz obeštećenje od 650.000 dolara. Aleksa Avramović otišao je u CSKA, a crno-beli su inkasirali 400.000 dolara. Tristan Vukčević otišao je u Vašington, a od ukupnog obeštećenja od 1.200.000 dolara, koje je podeljeno sa Real Madridom, Partizanu je pripalo 600.000. Poslednji koji je otišao i doneo novac je Tajrik Džons, za koga je Olimpijakos platio 500.000 dolara. "KK ObeštećenjeTri godine prodaješ igrače da skupiš za jednu godinu za Džabarija i Šejka. Blokaderi dovode a napredni odvode.Kada dovedes skupe igrace koji ne pokazu skoro nista, bar da izvuces neku korist..
Yesterday at 12:161 day Žalgiris će da igra vrlo sexy košarku, doveli su i Šabana Lija, uz NGWa i Franciska, sasvim dobra spoljna linija.
Yesterday at 12:201 day saben lee je sve osim seksi. ne ynam i dalje ni da li je upotrebljiv u evropskoj kosarci, vise od nekog 9og, situacionog igraca rotacije
Yesterday at 13:121 day 55 minutes ago, goofs said:Žalgiris će da igra vrlo sexy košarku, doveli su i Šabana Lija, uz NGWa i Franciska, sasvim dobra spoljna linija.46 minutes ago, goofs said:Za drugog pleja, iza NGWa i Franciska? Apsolutna bombona.Nece biti Franciska u Zalgirisu naredne sezone, Asvel navodno nudi oko 4 miliona evra godisnje.
Yesterday at 13:461 day 1 hour ago, goofs said:Za drugog pleja, iza NGWa i Franciska? Apsolutna bombona.po meni saben lee uopšte nije plej ali nisam ga gledao dovoljno u evropi, možda se prebacio na drugu pozicijuu nba je bio lik koji brani sve od pg-sf a u napadu je glue guy kamenog šuta i velikog truda Edited yesterday at 13:461 day by uini
Yesterday at 14:461 day 57 minutes ago, uini said:po meni saben lee uopšte nije plej ali nisam ga gledao dovoljno u evropi, možda se prebacio na drugu pozicijuu nba je bio lik koji brani sve od pg-sf a u napadu je glue guy kamenog šuta i velikog trudaOn je visok 190 max, kako je branio SF?edit: sad vidim koja je tema, izvinjavam se na trolu, mislio sam da je EL ili transferi Edited yesterday at 14:481 day by Sokrat
Yesterday at 14:511 day 2 minutes ago, Sokrat said:On je visok 190 max, kako je branio SF?edit: sad vidim koja je tema, izvinjavam se na trolu, mislio sam da je EL ili transferinisu ovih dana small forwards neke gabaritne ljudine, plus sto visina nije sve u kosarkaskom zivotu; eto og anunoby ima 201cm a cuva sve od pg do c, ukljucujuci i wembyja.
Yesterday at 14:571 day 5 minutes ago, uini said:nisu ovih dana small forwards neke gabaritne ljudine, plus sto visina nije sve u kosarkaskom zivotu; eto og anunoby ima 201cm a cuva sve od pg do c, ukljucujuci i wembyja.Ja sam tvoje pg-sf pročitao kao pf
Yesterday at 15:021 day Author 11 minutes ago, uini said:nisu ovih dana small forwards neke gabaritne ljudine, plus sto visina nije sve u kosarkaskom zivotu; eto og anunoby ima 201cm a cuva sve od pg do c, ukljucujuci i wembyja.To ne znamo
13 hours ago13 hr Zdravi Markonastola od 36 godina je jos bolji od KalatesaMalo manje plej, al taj bode