21 hours ago21 hr 51 minutes ago, Milošica said:Olmen je i duhovit, slušao sam ga par puta u Ben Akibi.Sta znam meni je gotivan bio u state of grace
20 hours ago20 hr 1 hour ago, ZokiAsov said:Pa valjda smo osigurali : tanaska, hejsa, olmena i wilisa. Nisu neka imena al su dobri momciPa sve je to valjda brt, dok ne vidim zvanicno ne racunam ih. Za sad samo smo se zvanicno zahvaljivali igracima i zeleli im srecu i to sve
11 hours ago11 hr Ode i Bruno..Sta kazu gospoda Cigani (sa velikim C) da se fuzionisemo..bice nas valjda dovoljno za jedan klub
11 hours ago11 hr 13 minutes ago, SNARC said:Ode i Bruno..Sta kazu gospoda Cigani (sa velikim C) da se fuzionisemo..bice nas valjda dovoljno za jedan klubjes pa da nam odnesete koseve i onda nemamo sta da drmamo
8 hours ago8 hr 3 hours ago, SNARC said:Ode i Bruno..Sta kazu gospoda Cigani (sa velikim C) da se fuzionisemo..bice nas valjda dovoljno za jedan klubI da promenimo ime u Žalgiris, možda bude rezultata...
7 hours ago7 hr Popular Post 19 minutes ago, JPM said:I da promenimo ime u Žalgiris, možda bude rezultata...Žvaliris
7 hours ago7 hr Sećam se prilikom jedne otimačine bio naslov u žurnalu "zvezda na partizanovom čelu" ...to bi bio dojajani naziv te fuzije
3 hours ago3 hr Sad se postavlja pitanje i sta su Karliku rekli pre potpisivanja novog ugovora. Novac, ok, ali sigurno je bilo i neke price o izgradnji tima za sledecu sezonu, a poznajuci nasu vrlu upravu, ne bih se iznenadio da su mu garantovali da ce dovesti kvalitetna pojacanja, ili da ce kostur tima ostati. Deluje kao covek koji je vec sad razocaran celom situacijom.
3 hours ago3 hr Izgleda da još nije saznao da su potpisali Tanasko, Vilis i Olmen, biće mnogo raspoloženiji kad sazna