Wednesday at 16:503 days 1 hour ago, Milošica said:@uiniTebi sa strane to deluje tanko za neke više EL ambicije?Realno tu nema igrača sa 15 poena.omoruia & vilisa ne znam, ostalo je tanko ako ova dvojica nisu tlachiteljikad god vidim nove postove na temi, ukljuci mi seHere I go again on my ownGoing down the only road I've ever known
Wednesday at 19:103 days Jedini Willis kog ja priznajem je Kevin Willis ali on je kanda mator sad. Mada ako se malo zagreje....
Thursday at 09:262 days 14 hours ago, JPM said:Jedini Willis kog ja priznajem je Kevin Willis ali on je kanda mator sad. Mada ako se malo zagreje....
Thursday at 09:282 days Inače, meni se ovaj Vilis načelno sviđa. Koristan squad player, dobro telo, nije siledžija, nije glup što je najbitnije. Ali kao i uvek, zavisi kakva će mu uloga biti namenjena. Edited Thursday at 09:302 days by Scouser
Thursday at 09:422 days nemam pojma ko je ovaj Vilis......samo je bitno da je to želja stručnog štaba i da u ekipi nema indijanaca i igrača koje stručni štab ne želimeni je logika da će bolji rezultat da napravi ekipa koja je prosečno slabijeg kvaliteta ali koja je sklopljena na vreme, u kojoj nema trulih jabuka i neželjenih igrača i koja može da odradi pripreme i sinhronizuje se kako valja, od ekipe koja je prosečno kvalitetnija, ali koja je sklapana kasno, koja se uigrava u sred sezone, gde su uloge preraspodeljuju kako ko stiže, a obično stiže kad je već počela sezona i gde ima četvorica koji misle da su pravi, glavni, najbolji. mislim, može i sve to da klikne kako valja, ali šanse za tako nešto nisu velike, a sasvim je izvesno da se to neće događati svake, niti svake druge godine. to je više recept da potrošiš brdo para, a napraviš rezultat koji bi napravio i sa znatno manjom investicijom Edited Thursday at 09:462 days by Ted
Thursday at 09:452 days Dobar je Vilis bio u Efesu za neku ulogu sedmog, osmog u rotaciji za desetak minuta na parketu. Ima dobar sut, a malo je bolji od Osetkovskog u reketu.Sve u svemu malo bolji igrac od Osetkovskog a slican tip igraca.
Thursday at 09:452 days Willisu ce biti namenjena ista ona uloga koju igra sve vreme. Mi za sada imamo samo jednog potpisanog nosioca za sledecu sezonu, a dovodi se iskljucivo pomocno osoblje. Samim tim je besmisleno govoriti o dometima ekipe..
Thursday at 09:542 days koliko vidim i pratim po portalima, sad je glavna tema reorganizacija lige, franšize, pozicioniranje u tom nekom novom sistemu. dakle biznis teme. u tom nekom smislu, i sa aspekta te logike, verovatno je najbitnije da se obezbedi franšiza i da se uđe u neku dugoročnu priču, kao ravnopravni član ligerealno, tu je rezultat na terenu u drugom planu. osim navijačima, ali navijači nisu baš toliko bitni niti presudni. što ne znači da treba da budeš poslednji i da imaš 90% poraza, ali znači da nije mnogo bitno dal ćeš biti 8, 11. ili 14. na kraju. ima sledeća sezona garantovana, pa sledeća, pa sledeća, imaš vremena da se organizuješ, bolju poziciju da dovodiš igrače, tralalavečiti kakav god roster da sklope neće biti konkurenti za F4 ili osvajanje. plasman u prvih 10 je top rezultat tu, a i ako se ne plasiraš imaš garantovane nove pokušaje, pa nema stresa Edited Thursday at 09:572 days by Ted
Thursday at 11:042 days 1 hour ago, Scouser said:ceo taj raygovor je epski. ako neko ume da nadje ceo video, zahvaljujem, rado bih pogledao iznova.
Yesterday at 09:391 day Carlik vrlo neprijatno iznenadjen da nas Sterling napusta. Ocigledno mu nisu tako govorili kada su ga ubedjivali da produzi ugovor..