Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKP 26/27 - Here we go again!

Featured Replies

24 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Volim ga ko sina debila..

ludo dete

fantom

• Replies 343
  • Views 21.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

15 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Odgovor na to pitanje dobiješ kad otkriješ šta znači kad bivši trener kaže da neko "nije bio njegov potpis".

ja bih pre rekao da je odgovor ono što je Savić izjavio u nekom trenutku, a do je da "nevini" i "dobroćudni" Ostoja voli da se petlja tamo gde ne treba. u fazonu, nisam trener/menadžer ali mogu da pogledam. tu je naravno i njegov sin koji, iznenađujuće, ima insajd informacije. to petljanje, po principu predsednika stranke mu, dobrim delom je i dovelo tu gde nas je dovelo

u realnosti, Ostoja je kompetentan za dovođenje igrača koliko i ja. a ja recimo znam da bi potpis Nikole Jokića bio strava i bez da pitam trenera ili da se trener ne bi bunio ako mu potpišem Kejd Kaningema. recimo da toliko zna i Ostoja. koji, kao i ja, verovatno nikad nije čuo za Ostekovskog dok se ovaj nije pojavio kao opcija za potpis. meni bi, recimo, mogao da prodaš priču pre dve godine da je u pitanju Američki biciklista. i Ostoji izvesno

isto tako Ostoja nema pojma ko su razni igrači koji su poznati u svetu onih koji košarku prate profesionalno ili amaterski ali pasionirano, tipa imaju vremena da gledaju 500 utakmica iz 30 liga. tako da on izvesno nema pojma ko je neki, hipotetički, Džonzi Bonzi Kurosava ili Okeke Umejele, osim ako mu neko ne skrene pažnju na to. a ako taj neko nije trener ili sporstki direktor, nego nekakva kombinacija, tu je onda problem

Edited by Ted

Ma nije Ostoja nikoga doveo bez da su Savić i Žoc dobro razmotrili igrača. Deluje da je to sa Osetkovskim neka menadžerska papazjanija, ali sigurno su ga analizirali i imali afirmativne signale.

u odsustvu transparentnosti, možemo da konstatujemo da je svašta moguće

verovatno se godišnje razmotri veliki broj igrača, a mali broj od njih se dovede. a to što smo razmatrali i analizirali nekog igrača ne znači da smo se dogovorili da ga dovedemo

uopšte ne deluje daleko od pameti da se Ostoja zaigrao u ulozi "velikog i značajnog predsednika koji će da vrati kkp na vrh Evrope" i da je prkčkao tamo gde ne treba i van dogovora

A pošto nemamo nikakve insajd informacije, šta nas košta da spekulišemo na osnovu sopstvenih predrasuda i predubeđenja.

13 minutes ago, Ted said:

u odsustvu transparentnosti, možemo da konstatujemo da je svašta moguće

verovatno se godišnje razmotri veliki broj igrača, a mali broj od njih se dovede. a to što smo razmatrali i analizirali nekog igrača ne znači da smo se dogovorili da ga dovedemo

uopšte ne deluje daleko od pameti da se Ostoja zaigrao u ulozi "velikog i značajnog predsednika koji će da vrati kkp na vrh Evrope" i da je prkčkao tamo gde ne treba i van dogovora

Pa naravno.

Mislim, nijedan klub nije u toj meri transparentan da daje na uvid proces dovođenja igrača - od skautinga do potpisa.

Žoc ima istoriju treskanja vratima i nije prvi put da to radi dupetom iz sve snage, bilo da za neuspeh okrivljuje izlazak u diskoteku na pripremama, čarter letove i sve ostale najsitnije izgovore kojih može da se seti i koji bi mogli da mu kratkoročno posluže.

Tako je crtao pre Ostekovskog targete na prsima Madara i Mirotića, prepričavao svaki razgovor sa njima i otvarao sezone lova. Slažem se da ne možemo znati pouzdano šta se desilo, ali teorijska pretpostavka i empirijski podaci veoma osporavaju izjave poput one da je molio svaki dan da mu se ostavi Ajzea Moris u istom prelaznom roku kada mu se paralelno udovoljava Džabari od 2 i po miliona.

Kažem, sigurno tu ima i nekih menadžerskih igrica, Zoki je zajeban igrač i ima u CVu relativno prljave reference u tom smislu, kapiram da je bilo nekih sitnih kompromisa, ali Žoc ne bi minut ostao da mu mimo njegovog znanja Ostoja dovodi Miškove igrače. Ili bi ostao, ali taj igrač ne bi ni trenirao sa ekipom.

Ništa zvanično, ali tabloidi(Sportal, Nova) u zadnjih 19 sati o kupovini Zeka puštaju detalje ugovora, a o kupovini Vilsona i Milsa pišu kao o završenoj priči. Eksperiment sa. Kalatesom im se baš dopao.

Vilis, valjda? Mils je stara kajla..

Juče gledao majstoricu Pariz - Monako, Vilis nije igrao, Hejs se povredio u 10. sekundi bukvalno. Pazite da vam ne uvale neke invalide fantom

ja kod dilana verujem da je prošao neku prvu trijažu kod željka i savića, al i da je on igrač koji se dovodi samo ako i ako opcije prođu pa on tu bude neka dopuna koja se uklapa

isto tako sam ubeđen da je njega ostoja(ostoja jr) potpisao bez da su te dve opcije potpisane i to ne da nešto izbuše željka u smislu sklapanja tima, više da se zakopaju ratne sekire sa miškom

"i bio sam ne malo iznenađen kada sam dobio informaciju da Brendan Dejvis ide iz kluba, a da dolazi Dilan Osetkovski, iako sam rekao predsedniku da to nije igrač za nas u tom trenutku, i bilo mi je rečeno da smo ga već potpisali. On nije moj potpis, iako je reč o momku koji je izuzetno vredan, veliki profesionalac, ali čisto da ponovim, to nije bila moja odluka."

-ova željkova izjava je da se dovede u pitanje bazičan razum, pogotovo jer je dejvis igrao celu sezonu u klubu a doveden jabari parker, čije se najveće mane poklapaju sa dejvisovim.

meni je više utisak da je željko tražio neke argumente zašto je popizdeo na upravu tri meseca kasnije, kada su ga xy igrači izotkivali, pa je onda tako malo neobično šta su mu krunski dokazi. umesto lepo odmah da je dig'o dževu i da se reši to po kratkom postupku

al' nebitno, ako je zach leday završen, on je bukvalno sila osovine, u svakom smislu. koliko god bonga bio realno vrhunski el igrač, zach ima i touch of evil magik na sve to.

lakše se sklapa roster ako imaš zapakovanog ledaya i karlika npr.

Ja vec racunam da je Zek nas jer na osnovu svega do sad objavljenog, od ostatka nase visoke linije ne treba ocekivati vise od 10 PPG kumulativno, bukvalno nam treba ko lebac D

Takodje i spoljna linija mora da se nadogradi nekim poenterom sad kad smo ostali i bez Dvejna i bez Sterlinga.

Meni je jedna od većih bozarnosti vezano za EL kako to da se sve ove Real-Pao zveri ne otimaju za Ledeja.

• Author

Ima tu nešto fantom