Yesterday at 09:561 day 1 hour ago, ZokiAsov said:Izgleda Dzejms ne ide u Barsu. Paljo pakuj ga, vrime je!dosta više tih likova tipa Šizoje Ludačkidaj Nenu Dimitrijevića, vreme je
Yesterday at 09:591 day od dimitrijevića znam samo čavu ali i on je bio fiju vijuali jedan od najtalentovanijih koje sam gledao uživo
Yesterday at 10:411 day 43 minutes ago, Ted said:dosta više tih likova tipa Šizoje Ludačkidaj Nenu Dimitrijevića, vreme jeNavodno mu Misko dogovorio transfer u Aris, ocigledno zeli da svom trenerskom "projektu" (ovo ne mislim posprdno ili podcenjivacki) Spanulisu obezbedi sto jaci sastav i borbu za Evrokup.
Yesterday at 10:551 day 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Carlik vrlo neprijatno iznenadjen da nas Sterling napusta. Ocigledno mu nisu tako govorili kada su ga ubedjivali da produzi ugovor..Nije nikakvo cudo jer su otisla dva nabolja strelca. Ovako, osim njega, nece imati nikoga da daje koseve..Nadam se da ovo nece biti kao u poslednjoj Panterovoj sezoni kada je na kraju morao sam da prenosi loptu, organizuje napade i daje koseve. Znamo kako se zavrsilo...
Yesterday at 11:021 day 3 minutes ago, IgaBiva said:Nije nikakvo cudo jer su otisla dva nabolja strelca. Ovako, osim njega, nece imati nikoga da daje koseve..Nadam se da ovo nece biti kao u poslednjoj Panterovoj sezoni kada je na kraju morao sam da prenosi loptu, organizuje napade i daje koseve. Znamo kako se zavrsilo...Situacija moze da se popravi ako se dovedu recimo Leday, TLC i Colson. Odlazak Parkera, Sterlinga, Bonge i verovatno Miltona oslobadja dosta para, plus ce se na obestecenja uzeti mozda i cela milka.
Yesterday at 11:041 day sterling je jedan od tri najnapadanija igraca u medijima od zeljkove apokalipse; druga dvojica su dzsbari i tajrik, tako da bi vece iznenadjenje bilo ds je ostao.
Yesterday at 11:061 day 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Situacija moze da se popravi ako se dovedu recimo Leday, TLC i Colson. Odlazak Parkera, Sterlinga, Bonge i verovatno Miltona oslobadja dosta para, plus ce se na obestecenja uzeti mozda i cela milka.teoretski odlazak parkera i miltona nije garancija da ce iko preuzeti pola toliko golemog ugovora, pitanje je i pola
Yesterday at 11:101 day Karlik jedino i funkcioniše ukoliko ga okružiš šuterima. Inače ga dobro zatvaraju. Sterling Braun. Statističar, koji je kod Željka u zadovoljavajućoj meri popravio selekciju šuta. Koncentracija i cimanje u odbrani mu se završava na prvoj rotaciji. Odličan šuter, kojem ne treba puno prostora da pripali iz driblinga. Nažalost povredom Karlika predugo lopta u njegovim rukama. Tu se može povući paralela da Panterom i sezonom 23/24.Kod Penjaroje nastavio da radi šta hoće. Još više dao sebi za pravo, uzimajući i neke poludistance. Dobar napadač sve u svemu, mada kada se sve uzme u obzir prirodno je da završi svoje bivstvovanje u kkp.
Yesterday at 11:271 day 4 minutes ago, Milošica said:@smooth.OpKako podnosiš što će Željko u PAONadam se da neće. Jer Željko ne ide nigde bez garancija da će tako biti bar tri sezone. Moj scenario, koji ima 2% šanse da se desi, ali je još uvek moguć:Željko ostaje slobodan još ovo leto Iković preuzima klub od Ostoje i već tokom sezone se povlače potezi u smislu postavljanja osnova za sezonu pod Željkom. Ostoja preuzima ABA ligu. U istom periodu skidamo žvalju i bar dolazimo u poziciju da im bavljenje sportskim dešavanjima nije toliko u zoni interesa. Uz Željka se ponovo pravi respektabilan budžet i čine krupni koraci u transformaciji I franšizu. Ide mi na onu stvar kada se podržavanje Željka u kkp svede na priču o idolopoklonstvu. Uz Željka smo preskočili dosta stepenica na putu ka modernom EL klubu. Za to vreme nismo postavili osnove da se tu i zadržimo. Jer neko misli da je skupo prodavao igrače, uzimao obeštećenja i naučio kako se to radi. A istina je da si EL igrao samo zbog Željka. Kao što bi i cigani EL trogodišnju licencu videli samo na slici...
Yesterday at 11:421 day I zvanicnohttps://mozzartsport.com/kosarka/vesti/sterling-braun-u-zalgirisu-partizan-mozzart-betu-530000-evra/546798
Yesterday at 11:461 day 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:I zvanicnohttps://mozzartsport.com/kosarka/vesti/sterling-braun-u-zalgirisu-partizan-mozzart-betu-530000-evra/546798"U poslednje tri sezone, Partizan Mozzart Bet zaradio je preko 5.000.000 dolara za obeštećenja igrača. Najveći prihod bio je 1.750.000 dolara, kada je otišao Kameron Pejn u Filadelfija Seventisikserse, a pored njega i Brauna, još šestorica košarkaša donela su novac u klupsku kasu. Frenk Nilikina otišao je u Olimpijakos uz obeštećenje od 300.000 dolara. Dvejn Vašington imao je kratku epizodu u Šarlotu, pa se brzo vratio u Beograd, a taj potez doneo je Partizanu 600.000 dolara. Sličan slučaj zabeležen je i kod Bruna Kabokla, koji je pre isteka ugovora napustio Partizan i prešao u Hapoel Tel Aviv uz obeštećenje od 650.000 dolara. Aleksa Avramović otišao je u CSKA, a crno-beli su inkasirali 400.000 dolara. Tristan Vukčević otišao je u Vašington, a od ukupnog obeštećenja od 1.200.000 dolara, koje je podeljeno sa Real Madridom, Partizanu je pripalo 600.000. Poslednji koji je otišao i doneo novac je Tajrik Džons, za koga je Olimpijakos platio 500.000 dolara. "KK Obeštećenje Tri godine prodaješ igrače da skupiš za jednu godinu za Džabarija i Šejka. Blokaderi dovode a napredni odvode.