Sunday at 13:382 days Popular Post Prošla sezona je bila...pa dno.Otišao je Željko, otisao je zanavijek™ i Dule, dosta tužno i turbulentno.Nervirali smo se, svađali međusobno, mrzeli i sebe i sve oko sebe, ali svakako smo ostali gde smo.Gospodin Penjaroja ostaje trener, u trenutnim okolnostima moramo biti zadovoljni. Tu je Karlik kao lider, ali mnoge promene će biti potrebne. Neka interesantna imena se pominju, neka i ispod radara pa ko zna, možda nas "usere". Duh Željka lebdi sve vreme, neka je tako i neka to ne umanji podršku sportskom štabu i igračima.Šta se desilo desilo se, sada smo tu, kreće nova sezona i novi krug pakla (tm by midžeta).Ajmo crno-beli!
Sunday at 14:472 days meh, po cenu da budem dežurni PPP gavran, ne radujem se nimalo novoj sezoni.žoc je otišao kao da ne bismo morali opet da tumbamo ceo roster, pa sad opet tumbamo ceo roster. pikirolatm me nije kupio uopšte, imao je jednu rekreativnu polusezonu u kojoj je od 9 bitnih utakmica izgubio 5. možda je igrački kancer bio prevelik, pa se nije moglo više, ne znam, no svakako puno toga ne obećava više od borbe za poslednje plejin mesto, i to baš ako se neke stvari poklope.
Sunday at 15:252 days Samo da nekao nekoga zajebemo i uvalimo Dzabarija..Tajrik valjda nema vise nista sa nama..Sterling, sto se mene tice, putuj igumane..Sejk Milton, jbt i tog placamo jos uvek. Sto se nove sezone tice, ocekivanja bez..ulecu novi klubovi sa puno para..oni bogati ce ih imati jos vise..mi kad smo ih imali pazarili smo glupo. Kroz prodaju sezonskih ce se osetiti kakav je stav prema svemu sto se desava ali cenim da ne obecava mnogo. U EL ne ocekujem da budemo iznad 10. mesta za ABA cenim da je Dubai zaseo i da nece skoro dole.Sibacemo se za kup i Winston Yuba ligu.
Sunday at 23:351 day Milošica odradio uvodni tekst ko mator, verujem da je to početak jedne uspešne tradicije na KKP topiku, te ćemo posle nove F4 sezone čekati gospodina Milošicu da topik ponovo otvori.Proteklom sezonom sam zadovoljan. Tim ponovo ima glavu i rep, iz kanala smo izašli jači, postavljena je odlična osnova za doselekciju. Penja deluje motivisano, deluje da hoće sad i hoće sve. Defetiste i apologete staaarog Partizana molim da nas ne kanale bar sad na početku, neka oni nama veruju da. će sezona biti kao Duletova, a mi ćemo njima verovati da će se vratiti u Arenu da pevamo zajedno.
Yesterday at 09:421 day 30 minutes ago, Lord Stef said:Nadam se da ne razmisljaju stvarno o VilisuNaravno da razmisljaju. Zamena za Dylana..
Yesterday at 11:381 day što kaže trifa senior, na poziciji šljakeraako pruži 20% više od arijana ja bih bio prezadovoljan