Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKP 26/27 - Here we go again!

Featured Replies

31 minutes ago, uini said:

"i bio sam ne malo iznenađen kada sam dobio informaciju da Brendan Dejvis ide iz kluba, a da dolazi Dilan Osetkovski, iako sam rekao predsedniku da to nije igrač za nas u tom trenutku, i bilo mi je rečeno da smo ga već potpisali. On nije moj potpis, iako je reč o momku koji je izuzetno vredan, veliki profesionalac, ali čisto da ponovim, to nije bila moja odluka."

-ova željkova izjava je da se dovede u pitanje bazičan razum, pogotovo jer je dejvis igrao celu sezonu u klubu a doveden jabari parker, čije se najveće mane poklapaju sa dejvisovim.

meni je više utisak da je željko tražio neke argumente zašto je popizdeo na upravu tri meseca kasnije, kada su ga xy igrači izotkivali, pa je onda tako malo neobično šta su mu krunski dokazi. umesto lepo odmah da je dig'o dževu i da se reši to po kratkom postupku

Nema to navijački korpus, kome je ova alibi priča i upućena.. ali se slažem da bi bila hit centarska linijakecman

• Replies 343
  • Views 21.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

6 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Nema to navijački korpus, kome je ova alibi priča i upućena.. ali se slažem da bi bila hit centarska linijakecman

najjače od svega da svi mi, ja prvi, raspolažemo u vr’ glave sa 40% informacija na osnovu kojih slažemo priču koju filtriramo kroz žolarizovantm filter, pa ga narihtamo kako nam odgovara

polarizovani filter smanjuje/naglašava odsjaj sa nemetalnih površina

Ma jok, ja ovo zaključujem samo na osnovu javnih izjava...i 30+ godina druženja s korpusom koji opisujem. Bukvalno binarni mozgovi, idolopoklonstvo, možeš da im serviraš šta hoćeš ako si im idol. Meni je to problem kad dođe od maloletnog sina, zabrinem se kao otac, a kod starijih mi je samo zabavno i više na tom fenomenološkom nivou..

1 hour ago, Vasilij Zajcev said:

Ma jok, ja ovo zaključujem samo na osnovu javnih izjava...i 30+ godina druženja s korpusom koji opisujem. Bukvalno binarni mozgovi, idolopoklonstvo, možeš da im serviraš šta hoćeš ako si im idol. Meni je to problem kad dođe od maloletnog sina, zabrinem se kao otac, a kod starijih mi je samo zabavno i više na tom fenomenološkom nivou..

ljubav je ionako iracionalna stvar

mbm

5 hours ago, kralj said:

Ma nije Ostoja nikoga doveo bez da su Savić i Žoc dobro razmotrili igrača. Deluje da je to sa Osetkovskim neka menadžerska papazjanija, ali sigurno su ga analizirali i imali afirmativne signale.

Znali su ko je, to ti verujem. Ali isto tako ne vidim neki poseban razlog zasto bi Zoc lagao da ga nije on hteo. Sto bi bas njega uzeo na zube, lik je skroz neki gotivac, radi posao i cuti.

@cedo , da, pokusavam da uredim da ga banuju i celu porodicu, striceve i ujke posebno.

i stalkujem sve vreme, gledam ga dok je u wcu, sto je world cup

Sta je sa Zekom, kamo ga Geo?

12 hours ago, uini said:

koliko god bonga bio realno vrhunski el igrač, zach ima i touch of evil magik na sve to.

Svi smo, nadam se, proletos gledali Armani-KKP i kako nas je Zek olupao sve zajedno sa Bongom.

12 hours ago, Nikodije said:

Juče gledao majstoricu Pariz - Monako, Vilis nije igrao, Hejs se povredio u 10. sekundi bukvalno. Pazite da vam ne uvale neke invalide fantom

Vrlo utemeljeno upozorenje, jer neće svaki rizik da prođe kao što je prošao sa Nikom, može da se desi i Bolomboj scenario, daleko bilo.

• Popular Post
  • Popular Post

Posle ovoga je na sličan način pozdravio i Edina.

Da, dok se udruzenje trenera nije setilo da pomene duleta 🤦‍♂️

Zots aura ziga

25 minutes ago, theanswer said:

dobro nam došao

)