Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKP 26/27 - Here we go again!

Featured Replies

Mi se pretvaramo u Čovićevu Zvezdu, vrtećemo reformatiranje pevca iz godine u godinu, sa jakom i malo korisnom domaćom osnovom i obaveznom promenom trenera na godinu i po dana, čisto kako bi Limenarija mogao da kaže "eto, nije do mene, ja sam uradio sve što sam mogao". I biće verovatno po jedan kapitalac svake godine, da bi se privukla masa za sezonske i gomila potpisa za dodvoravanje navijačima, poput Žoloa recimo.

To je sve zajedno recept koji ti nepogrešivo donosi 16to mesto u EL i možda ABA trofej ako se bolje snađeš u blatu, ali pošto je tu sad Dubai nema ništa ni od toga.

• Replies 110
  • Views 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

dok se ne javi brt @Geo na novim informacijama uživatćemo uz muziku iz studija

• Filozof manijak
    Filozof manijak

I tu Kumse tvrda srca bio Šteta što Brick nije došao koju sezonu ranije. Hvala mu i za ovih par meseci što je bio.

• ^ Obradovic: The blank check for the roster, budget jedno se mora priznati željku, ne odustaje od svojih core principa. edit @kud u maglu Simoviću

Posted Images

Setite se gde smo bili 2017..

On 15. 6. 2026. at 11:11, Lord Stef said:

Nadam se da ne razmisljaju stvarno o Vilisu

Kaze mocart da je nas i boziji

Radi Paspalj punom parom..

1 hour ago, goofs said:

To je sve zajedno recept koji ti nepogrešivo donosi 16to mesto u EL i možda ABA trofej ako se bolje snađeš u blatu, ali pošto je tu sad Dubai nema ništa ni od toga.

ni to nije mnogo značajno ako uđeš u taj franšizarijum i postaneš stalan član. sve je unapred obezbeđeno, osim rezultata naravno, koji sam po sebi neće ni biti naročito bitan. bitno je da ćeš imati godišnje xzy zagarantovanih komercijalnih događaja, plus nekakakv profit koji se tu planira, šta ja znam tv prava, marketing i sve ostalo. tako da laganica, gledamo basket, ko što povremeno odemo u bioskop ili pozorište, vremenom će rezultat da bude sve manje bitan, možda ćeš nešto i da napraviš jednom u 15 godina

sa aspekta kluba sa franšizom, tek ABA i KLS nemaju nikakav naročit sportski smisao. interesovanj za aba ligu je i ove godine bilo tanko. ja poslednju utakmicu finala nisam ni gledao, iako sam realno mogao da stignem, ali me mrzelo da se cimam. nije mi bilo toliko bitno. ne verujem da će mi biti bitnije narednih godina

sa mog aspekta, verovatno je da će se sve završiti tako što ću u nekom trenutku prestati i da pratim košarku, odnosno pogledaću neki broj uttakmica godišnje, taman koliko sad pogledam odbojke ili vaterpola. od skoro ništa do vrlo malo

pretpostavlljam da je to pravljeno za neke dolazeće generacije, sa drugačijim navikama i potrebama

Edited by Ted

1 hour ago, goofs said:

Mi se pretvaramo u Čovićevu Zvezdu, vrtećemo reformatiranje pevca iz godine u godinu, sa jakom i malo korisnom domaćom osnovom i obaveznom promenom trenera na godinu i po dana, čisto kako bi Limenarija mogao da kaže "eto, nije do mene, ja sam uradio sve što sam mogao". I biće verovatno po jedan kapitalac svake godine, da bi se privukla masa za sezonske i gomila potpisa za dodvoravanje navijačima, poput Žoloa recimo.

Nije problem što:

• Nemaš budžet za top 10

• Nemaš top tier trenera

• Nemaš dokazane igrače u prajmu

• Ne možeš da zadržiš igrače koji vrede

Prethodnih par godina pod Željkom je bilo sve to. Što svakako nije ni normalno da bude, pogotovo kada pogledamo gde smo bili pre njegovog dolaska. Ali ako želimo klub koji će biti stabilan evroligaš, sa potencijalom da se u jednoj od 5-6 sezona poklopi da se ode i u PO, onda:

• Klub treba da ima jak sportski sektor koji dugoročno radi selekciju igrača i trenera. Sa jasnom platnom hijerarhijom i poslovnim modelom.

• Klub treba da ima krov nad glavom. Pošto je nemoguće da ima halu, onda neki višegodišnji ugovor o korišćenju.

• Predsednika koji rešava status kluba u okviru EL, radi u najboljem interesu kluba, a ne da izigrava nekog namesnika. Koji jača bazu navijača, umesto što vuče populističke poteze.

Da ne nabrajam dalje, već sam smešan sam sebi.

Ali ovo produženje Penjaroje (koji je navodno imao ugovor i za narednu sezonu) je totalno u komšijskom stilu. Posle par vezanih poraza menjaj ga, dok on sunča ćelu u Španiji i troši platicu. Pa onda doselekcije, čuda muda...

Daj Bože da grešim...

31 minutes ago, ZokiAsov said:

Kaze mocart da je nas i boziji

Eurocupe, siri svoje grane.

U Eurocupu bi barem ušli u plej of. fantom

Nadam se... ph34r

• Author

I ispali od Burse fantom

Sada smo jaci bez Zeljka..

• Author

Da li biste bili zadovoljni ako bude:

3/4 Omorui

4 Vilis, Tanasko

4/5 Smajli

5 Hejs/Bruno, Džekiri, Lovernj

?

• Author

@uini

Tebi sa strane to deluje tanko za neke više EL ambicije?

Realno tu nema igrača sa 15 poena.

Taman za Eurocup...

ja bih bio zadovoljan ako prelazni rok bude završen agresivno i brzo i da se zna najveći deo sastava......a ne po metodologiji čekanja Godoa, katova, pičkih materina, otezanja, natezanja, ciljanja nerealnih meta. može posle da se doda još jedan igrač, ako nešto iskrsne. ali ne da kompozicija i sudbina tima zavisi od toga dal će i kad će nešto da iskrsne

najbolji tim je onaj koji postoji, koji je realan i skupljen na vreme. najgori su timovi u izgledu, najavi, gde se čeka da se nešto pogodi, dogodi, a to se ne dogodi nikada ili jednom u 20 godina, a pri tome nisi finansijski moćan da reaguješ na iznenadnu šansu, jer uvek ima neki bogati Grk, Izraelac, Arapin, investicioni fond, koji će da te sjebe i poklopi ponudom koja se ne odbija

ne čekaj, popunjavaj roster odmah sa onim što je raspoloživo i ne nadaj se da će se desiti nikakav user kasnije, ne računaj na to. ako se desi super, ako se ne desi, ništa, imamo formiran roster

Edited by Ted

50 minutes ago, Milošica said:

Da li biste bili zadovoljni ako bude:

3/4 Omorui

4 Vilis, Tanasko

4/5 Smajli

5 Hejs/Bruno, Džekiri, Lovernj

?

Ne.