June 27Jun 27 29 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Da, dok se udruzenje trenera nije setilo da pomene duleta 🤦♂️Baš sam se iznenadio.
June 28Jun 28 On 24. 6. 2026. at 17:37, sasailic said:Sta je sa Zekom, kamo ga Geo?Ono sto sam ja cuo je da Ostoja bas zeli da ga dovede i Penjaroji se svidja( sto je najbitnije) ali covek namirasao krv i trazi 2,5 miliona( koja ce verovatno dobiti) a u Armaniju igrao za 1,6mil... Sa Pat Mislom smo pricali i kao zainteresovan ali zeli da pita porodicu jer vec ima starije klince, dal su raspolozeni da dodji .... inace igra za 600k ... Ima prmenogo imena i najvise iz Amerike, jer je to najpovoljniji odnos kvalitet/cena ali ne zelim da spominjem sva ta imena dok ne bude bukvalno potpis .... Tako sam cuo za Armonija, da smo se sve dogovorili, pa onda trazio jos vise i to smo mu dali i kao sve apsolutno gotovo i pojavi se Asvel i baci mu nerealnu cifru koju ni sam ne bi trazio ....
June 28Jun 28 Author 53 minutes ago, Geo said:Ono sto sam ja cuo je da Ostoja bas zeli da ga dovede i Penjaroji se svidja( sto je najbitnije) ali covek namirasao krv i trazi 2,5 miliona( koja ce verovatno dobiti) a u Armaniju igrao za 1,6mil... Sa Pat Mislom smo pricali i kao zainteresovan ali zeli da pita porodicu jer vec ima starije klince, dal su raspolozeni da dodji .... inace igra za 600k ... Ima prmenogo imena i najvise iz Amerike, jer je to najpovoljniji odnos kvalitet/cena ali ne zelim da spominjem sva ta imena dok ne bude bukvalno potpis .... Tako sam cuo za Armonija, da smo se sve dogovorili, pa onda trazio jos vise i to smo mu dali i kao sve apsolutno gotovo i pojavi se Asvel i baci mu nerealnu cifru koju ni sam ne bi trazio ....Navodno je Kondić ponovo aktuelan plus se prati situacija u Barsi oko KP
June 29Jun 29 Realno, razmišljao sam šta bi Ostoja sad mogao da uradi a da vas sve još više razbesni i zaista bi dovođenje Mirotića sada bilo baš to.Što se tiče Briseta, odličan igrač. Meni se više sviđa onaj drugi krilni centar. Jaylen Hoard, ali i ovaj je bombonica. Edited June 29Jun 29 by JPM
June 29Jun 29 Bila bi fora da posle ovih izdajnika bruksa i brisketa sto su im samo proklete pare bitne dovedemo mirotu... To bi bila bas onako netflix prica
June 29Jun 29 2 hours ago, ZokiAsov said:Bila bi fora da posle ovih izdajnika bruksa i brisketa sto su im samo proklete pare bitne dovedemo mirotu... To bi bila bas onako netflix pricakoji zanr? melodrama horor?
June 29Jun 29 Drobiša je koliko sam ispratio pobornik isključivo domaće baze uz par stranaca. Spominjao je igrače Borca i Spartaka kao pojačanja koja bi on doveo. Da dođe u priliku da to ostvari brzo bi i on postao sendvičar.