Friday at 13:033 days 1 hour ago, Ogawa said:Sve sto bude bolje od 2:6, 3:6, 3:6 je odlicno. Ako ga nekim cudom dobije - svaka mu se dala.Nema šanse da bude tako ubedljivo.Prva dva seta predviđam max 2 gema razlike tj minimmum po 4 getma tipa 6-4, 7-5 i sl. Tu će već biti dosta toga poznatog.Novaku šanse dosta rastu ako uspe nekako da dobije prvi set. Ako ga ovaj usere od starta + akumulirani umor = ne obećava na dobro.
Friday at 13:123 days Just now, Tsai said:I ja bih, da ne ide na Novaka. Ovako bolje ovaj drugi, ne?Ja volim krv, suze i znoj.Kao što navijam za ENG da osvoji, a voleo bih da u finalu to bude protiv FRA. Edited Friday at 13:123 days by Milošica
Friday at 13:363 days Kako usra covek u tb, magijaSad sledi klasican raspad i 2:6 1:6, eto slinavka opet u borbi za trofej
Friday at 13:443 days Author 1 hour ago, Ogawa said:Sve sto bude bolje od 2:6, 3:6, 3:6 je odlicno. Ako ga nekim cudom dobije - svaka mu se dala.normalno. citava vecnost prosla od njihovog prethodnog meca...
Friday at 13:453 days Author 1 hour ago, TS-CS said:ReketiranjeJelena Ostapenko osvojila titulu na Vimbldonu: Pravi haos...Jelena Ostapenko je u tandemu sa Marselom Arevalom osvojila titulu na Vimbldonu. Njih dvoje su slavili u miks dublu posle dva sta borbe.moralo je jednom da se desi
Friday at 14:103 days Author 8 minutes ago, x500 said:Zasto je ta Olona bitna za svet tenisa ?!druzu, neke stvari se samo prihvate onakvim kakve jesu
Friday at 14:373 days da li se to sprema scenario iz pakla?Nole prolazi Sinera, pa ga Zveki tuce u finalu
Friday at 14:433 days 1 minute ago, Tsai said:Raspao se trajekt.. jbgMislim da se u ovakvim mečevima može raspasti samo Zverev. Fery igra u skladu sa svojim mogućnostima... Edited Friday at 14:443 days by alkibijad
Friday at 14:463 days Ne znam ljudi, ja sam utiska da je Saša mentalno izuzetno jak uzevši u obzir sve što ga prati.To što nije na nivou prajm Sinera/Alkaraza i prajm (ex) matoraca i što je umeo tu da se "raspadne" - takvih je na stotine bilo, a on je među njima jedan od najboljih.