Wednesday at 10:585 days Stalno to radi Novak.Verovatno je klasičan frust kog je hladne glave svestan, ali svakako jeste bezveze. Fali mu samo kladioničarski tiket i pivo
Wednesday at 11:055 days Da, ima taj stav i potrebu da se zali boksu kako protivnika "stalno sere" što jeste ružno. A o psovkama da ne pričam. 🤷🏼♂️
Wednesday at 11:055 days Bilo je dosta tih udaraca koji bi se mogli okarakterisati i kao srećni, a mislim da je Novak imao u vidu i bar dva prethodna meča, gde su se dešavale slične stvari koje mu nisu dozvoljavale da meč rezultatski odvede u smeru koji je želeo.Novak je se, za razliku od prethodnih dana ironično smejao, ali znajući ga, do smeha mu sasvim sigurno nije bilo. Uveren sam da je i to način na koji izbacuje negativnu energiju i da dobrim delom to radi smišljeno, ne naravno da naudi protivniku.Sa kreveljenjem je u najvećoj meri prestao nakon prva dva seta.Novak je zakačio i supervizora, ženu koja je saopštila odluku da se navlači krov, Feliks je tu odluku primio mirnije. Zanimljivo je da su obojica igrača bili protiv toga da se krov navlači u tako ranoj fazi meča i ta je odluka na neki način ostala nejasna.
Wednesday at 11:065 days Just now, red star forever said:Da, ima taj stav i potrebu da se zali boksu kako protivnika "stalno sere" što jeste ružno. A o psovkama da ne pričam. 🤷🏼♂️Kažnjen je nakon meča (danas) zbog ovoga.
Wednesday at 11:235 days 14 minutes ago, Ras said:Kažnjen je nakon meča (danas) zbog ovoga.Nisam to znao, sada i ja pročitah.A baš juče govorim drugu "kad tad će neko da prevede ove njegove bljuvotine i ko zna šta će da ispadne od toga". 😀
Wednesday at 11:415 days Kljako ima 5-0 u mecevima na GS, koji su bili duzi od 5h. Edited Wednesday at 11:425 days by G. L.
Wednesday at 11:595 days 47 minutes ago, Ras said:Sa kreveljenjem je u najvećoj meri prestao nakon prva dva seta.Nastavio je i kasnije, najjadnije je bila ona purueta sa podignutim rukama ka nebu u cetvrtom setu na 5 5.Evo ovde na 2:40
Wednesday at 12:405 days 9 minutes ago, W.F.C. said:Mozda prevelika zelja za pobedom, frustracija. Svakako je nezgodan Nikad mu neće oprostiti to što je podržao studente.