Thursday at 16:534 days Prvi set u dzepu Noskove i prednost brejka u drugom On 8. 7. 2026. at 18:21, nisam ja said:marta sa tom urađenom facom mi se ič ne sviđa.Ja ne vidim sta je uradila na faci.
Thursday at 17:204 days 25 minutes ago, Serena said:Prvi set u dzepu Noskove i prednost brejka u drugom Ja ne vidim sta je uradila na faci.ma ja je vidim prvi put u životu al deluje tako… enhanced.
Thursday at 18:544 days Novak ima neveliku sansu da sutra izjednaci h2h. Edited Thursday at 18:554 days by Serena
Friday at 06:523 days Hvala, koliko vidim Čehinja se stalno izmiče na forhend i diktira tempo (nije par puta potegla bekhend u 22 poena), a Gauff igra štrebersko- školski (ne bi ubacila neku promenu, vic, drugačije rešenje, malo Muhovoj forsirala bekhend) nego se igra kako Muhova kaže. Poeni kratki i na snagu. Onaj passing shot na 9-10 Gauff je dobro rešenje, ali opet iznuđeno željom Muhove da poeni traju što kraće. Edited Friday at 06:533 days by alkibijad
Friday at 09:093 days Ovako da dve naše igraju finale, pričali bi da sad ceo svet priča o Srbiji. Evo koliko 99,9 posto ljudi zabole što su dve Čehinje u finalu, ni ne znaju, a ko i zna, zabole ga.
Friday at 10:143 days 1 minute ago, nisam ja said:ja nemam gde da gledam. najbolje da cu da jurim strimove.Rts?
Friday at 10:453 days 12 minutes ago, Filozof manijak said:Ko će da sedi 6h ispred teleguzora. Nema šanseSredice ce to pirgavi za manje od dva sata i onda ce veselo na italijanskoj TV da reklamira napolitanske spagete Voiello sa tvrdim nemackim akcentom "Najfishe folim kad hrapava pofrshina paste pokupi mnogo sosa ja!"