Friday at 15:063 days Zveki je od ponedeljka novi atp broj 2 umsto alkarazaa na goat listi polako ali sigurno stize medvedeva, sto mi se ic ne dopada ali treba biti posten i reci
Friday at 15:153 days 23 minutes ago, Milošica said:Ne znam ljudi, ja sam utiska da je Saša mentalno izuzetno jak uzevši u obzir sve što ga prati.To što nije na nivou prajm Sinera/Alkaraza i prajm (ex) matoraca i što je umeo tu da se "raspadne" - takvih je na stotine bilo, a on je među njima jedan od najboljih.Nisam mislio na njegove bitne poraze u karijeri, nego na ovaj meč, gde igra sa igračem koji je znatno ispod njega na rang listi, u snazi i kvalitetu udarca i sve što uz to ide.Možda je problem "raspada" kroz karijeru i što je Zverevu omiljena podloga šljaka, iako mu ona najmanje daje mogućnosti da iskoristi fizičke predispozicije, najviše troši igrača i moraš često da dobiješ protivnika više puta u toku jednog meča...
Friday at 15:173 days Možda je problem raspada kroz karijeru što je kroz dobar deo nje morao da igra vs Rafa Đoković Federer Marej Pa se onda pojave ova nova dva ludaka...
Friday at 15:493 days divim se novaku ozbiljno. goreo sam od želje nakon '23 da ga vidim sa 30 slemova, onda sam se urazumio i fokusirao na 25. ali u suštini mi je već duže vreme ravna linija šta radi jer je uradio šta je u radio, svestan sam da su godine tu i da su mu prepreka dva mlada fenomena. i dok kao ogroman fan uživam u pojediničnim pobedama, uz dilemu da li sam prestao da se ložim na ludačke podvige jer sam se predao ili sazreo, on ne odustaje...
Friday at 16:413 days Taman se ponadam kad je imao 0:30 i rutinski ga okrece taj gem pa momentalno brejk, izgleda da bas nema snage vise protiv pirgavog
Friday at 16:513 days Ide ovo u rutinskih 3x 6-4, i to izgleda bez brejk lopte za NovakaNe moze se protiv godina jbg