Friday at 21:083 days 2 hours ago, G. L. said:Jako bih voleo da me demantuje, ali ne vidim kako ce to da se desi. Kad se bude igralo na USO, on ce tada imati 39 godina i 3 meseca, kad se bude igrao AO27 imace 39 godina i 8 meseci, RG27- 40 godina. Nikada niko nije uzeo GS turnir u tim godinama, a jedino je finale odigrao Ken Rosewall - sa 39 godina i 10 meseci. I to je bilo pre 50 godina. Nek osvoji AO u Rozvelovom dvorištu obarajući rekord i to je to. Edited Friday at 21:093 days by eumeswil
Saturday at 00:343 days 4 hours ago, Tsai said:Moze da se desi ako neko izbaci Sinera i Zvereva, i da mu je ostatak zreba laganeze bez mina. Mada i u tom slucaju nije siguricaI da se to desi na Vimbldonu, eventualno AO, a ne recimo na RG ili US Openu. Ovo danas je bilo obeshrabrujuće. Na RGu mu se otvorio žreb i koliko god dobro odigrao Fonseka, treba imati u vidu da je pre toga igrao prva dva kola po 4 seta, ukupno 80 gemova i taj-brejk. Na US Openu bi trebala da se ponovi 2016-a da bi došao svež do eventualnog finala sa Sinerom.
Saturday at 01:253 days 7 hours ago, G. L. said:Mislim da si delulu, no dobro...Djokovic je na race listi, a ona je merodavna, trenutno #7 - podjednako je udaljen od #4 Cobollija kao i od #17 Jodara. sa koliko, 5-6 odigranih turnira? to je kao da maratonac sedne par puta na kafu dok ostali trce i opet bude sedmi. toliko je merodavna u njegovom slucaju.
Saturday at 07:572 days 12 hours ago, G. L. said:Ovo moze biti era Sinnera, kakvu ni sanjao nije: 1 brutalna dominacija, gde ce poobarati mnoge rekorde, zbog odsustva postene konkurencije.Moze svakako al' je drogoš jedan pirgavi i od toga se neće sakriti nikad.
Saturday at 10:072 days Ja, iskreno mislim da ovde malo, preteruje jer je besan, sam je rekao da gleda da je najspremniji i da tempira formu za slemove... Siguran sam da je to glavni cilj, sad koja je razlika glavni VS ultimativni, to već ne znam...
Saturday at 10:122 days 4 minutes ago, Mil@n said:Ja, iskreno mislim da ovde malo, preteruje jer je besan, sam je rekao da gleda da je najspremniji i da tempira formu za slemove...Siguran sam da je to glavni cilj, sad koja je razlika glavni VS ultimativni, to već ne znam...Ma naravno, klasična konferencija osobe sa jakim egom nakon poraza. Razumljivo skroz.
Saturday at 16:152 days Muhova je pre x godina bila skoro u samom vrhu valjda pa pauzirala nesto i evo vratila se jako a Noskova iskocila pravo niotkuda, jbg zenski tenis raspad pa stalno upadaju neke noveUbi je Noskova rutinski, smor finale skroz Edited Saturday at 16:162 days by Zli Gli
Saturday at 16:292 days Ista su teniska škola, isti je teniski stil.Tako igraju sve Čehinje.Odlična tehnika, ne baš snažna harizma.
Saturday at 16:542 days Muhova je ispred tehnicki. bolje menja ritam, cesto kombinuje dvorucni i jednorucni bh, itdprevise propustenih sansi Noskove. bojim se da je sad na putu bez povratka ... Edited Saturday at 17:112 days by TS-CS
Saturday at 16:592 days Kod zena su normalni ovi psihicki raspadi posle propustenih sansi, ne bi bilo cudno da ne uzme vise gem do kraja a mozda i vaskrsne, ko ce ga znati sad
Saturday at 17:062 days Muhova je prilično iskusnija od Noskove. Noskova se stegla i uplašila pobede, tj. čekala je da joj Muhova da taj poen, umesto da ga osvoji.Po meni i ona ima veoma dobru tehniku.