Friday at 10:483 days 1 minute ago, Lo Zingaro said:Sredice ce to pirgavi za manje od dva sata i onda ce veselo na italijanskoj TV da reklamira napolitanske spagete Voiello sa tvrdim nemackim akcentom "Najfishe folim kad hrapava pofrshina paste pokupi mnogo sosa ja!"Dobar džinks
Friday at 11:273 days 40 minutes ago, Serena said:Tako ja fudbal ne mogu ni 5min, dosadno 😵💫Nemoj tako, oni hajlajci od 3+ minuta su zakon.
Friday at 11:453 days Sve sto bude bolje od 2:6, 3:6, 3:6 je odlicno. Ako ga nekim cudom dobije - svaka mu se dala.
Friday at 11:463 days On 9. 6. 2026. at 20:04, Ros said:Novak 25Jelena 1ReketiranjeJelena Ostapenko osvojila titulu na Vimbldonu: Pravi haos...Jelena Ostapenko je u tandemu sa Marselom Arevalom osvojila titulu na Vimbldonu. Njih dvoje su slavili u miks dublu posle dva sta borbe.
Friday at 12:003 days 20 minutes ago, Shan Jan said:Kolike sanse dajete nasem Kljaki protiv Drogosa?0.5%
Friday at 12:193 days 26 minutes ago, Shan Jan said:Kolike sanse dajete nasem Kljaki protiv Drogosa?Iskreno, mnogo zavisi od oporavka veterana posle pet sati igre u utorak, kao i od toga kako će Đokovića služiti servis (ako ne bude na visini, šanse su veoma male). Đokovićev retern nije više ubojit kao ranije, a i nije toliko postojan u razmenama u kontinuitetu kao pre. Ali, ako Đoković uspe da održava servis gemove u setovima u kojima je aktivno u igri do taj-brejka tu je uvek šansa u nekoliko poena da uzme set i stvori pritisak J.S-u.Edit: Ne znamo zdravstveno stanje obojice (Novak je imao standardno probleme u četvrfinalu) pred šesti meč na turniru, što je takođe veoma važno. Edited Friday at 12:233 days by alkibijad
Friday at 12:253 days 43 minutes ago, Shan Jan said:Kolike sanse dajete nasem Kljaki protiv Drogosa?Ako osvoji prvi set , 5-10%
Friday at 12:313 days Kljucno ce biti koliko mu je uopste snage ostalo. Ova duza pauza ne pomaze u tolikoj meri. Proveo je 16 sati na terenu.Druga bitna stvar je konverzija brejk lopti. Tu je u mecevima pre AO bilo dosta problema. Morace na tim kljucnim poenima jos bolje odigrati.Od pozitivnih stvari je to da je Novak pokazao da moze da se posiba i odigra po 20,30 minuta u tzv God modu. Treba uzeti i da za razliku od porsle godine nema nekih povreda. Kad se na to doda i da Sinner nije ni blizu svojih 100% + da ne znamo kako ce delovati polsednji poraz na njega ja dajem Kljaki oko 35% sanse za pobedu.Jedino sto sam 99% siguran je da mec nece biti preko 3 seta.
Friday at 12:373 days Ako Sineru bar malo popusti servis, a Novaku proradi ritern sanse su na nasoj strani.Mislim da nece biti dugih razmena jer obojica imaju zdravstvenih problema i znaju da treba sacuvati snagu za nedelju.Novak ce da izlazi na mrezu, a Siner da zakiva iz sve snage, pa ko pretekne.Samo da vetra ne bude, a protiv sunca ce se boriti nakrivljenim kacketom 😂 Edited Friday at 12:383 days by Serena
Friday at 12:393 days Igra na travi je specifična, a Đoković je iskusan.Može neke delove meča i "tankovati", svađati se sa boksom, isprobavati neke kerefeke...Najopasniji je kad zaćuti.Onda ili ide all in ili oseća da to nije taj dan i da ne može ništa više da pruži. Edited Friday at 12:403 days by alkibijad
Friday at 12:533 days 3 minutes ago, Serena said:Ovog Ferija ko da je Agasi pravio.Po kraćim nogama pre Gaske (a i rođen je u Parizu ;) )...
Friday at 12:553 days Da se manemo sad Djoke nego prvo Artur legendica da otrese ovog ogavnog svaborusa, mnogo mu je dva GS finala u nizuI ako moze sto krace, da onaj nas krene na vreme, mada nije bas dobro otvorio Edited Friday at 12:573 days by Zli Gli