July 7Jul 7 Covek nije normalan, sam odigrao (vremenski) 3.5 fudbalske utakmice Sad 2 dana da ga masiraju, grle, ljube, maze i paze pa u petak, kad pripece jarko sunce, tamos vamos da obrise prasinu po vimbldonskoj travi sa Drogasom 😂
July 7Jul 7 On 5. 7. 2026. at 21:46, G. L. said:Martina bi posle ovog meca trebala da zabrani da se njen rekord pominje u ovoj konkurenciji.
July 7Jul 7 Jos jedan rekord je iznednacio. 107 pobeda u GS mecevima na travi.Pre toga je Connors to drzao sam, jer je odigrao 2 travnata AO i valjda 5 travnatih USO. Ukupno je igrao 27 travnatih GS turnira za skor 107-23, dok Djokovic ima 107-13. Ako sam to sve lepo izbrojao. Gde je @TS-CSsad kad najvise treba?
July 7Jul 7 Serem se u tenis i dalje samo cica moze da skloni drogosa iz zreba... Jebem ti nove generacije
July 8Jul 8 1 hour ago, JohnnyD said:Serem se u tenis i dalje samo cica moze da skloni drogosa iz zreba... Jebem ti nove generacijeMogle bi i sudije al' nece da se meshaju u (svoj) posao...
Wednesday at 07:575 days GL, tacno. Jimmy je zakacio period kad su se tri slema igrala na travnatoj podlozi i Nole ga je tek sad stigao.a napokon je preskocen Hewitt po ukupnom, i po broju top ten pobeda na travi (17). ispred su jos samo Beker (19) i Federer (21)iskreno, trava mi je pomalo bezveze za vadjenje statsa, jer je najmanje zastupljena a i davno prevazidjena podloga. tu je jedino bitan wimbledonnajdraze mi je sto od sinoc ima najvise pobeda u open eri na mecevima koji su otisli u peti set (42)stigao je Nastasea Win/Loss Index | ATP Tour | Tennis
Wednesday at 08:275 days On 6. 7. 2026. at 1:03, Tsai said:Zajeban je Feliks, ovde se Noletova bajka zavrsavaMozda, ali ne ove godine
Wednesday at 08:315 days On 6. 7. 2026. at 1:03, Tsai said:Zajeban je Feliks, ovde se Noletova bajka zavrsavaAj ponovi i za Sinera, mozda radi
Wednesday at 10:545 days 47 minutes ago, Ras said:Tsai stara cmoljka (by Lancia)Lanca Nego da vas pitam, vas koji ste gledali mec – da li vas je nerviralo Novakovo zaljenje zbog Feliksovog pogadjanja linija?Meni je to baš delovalo jadno.Ajde da je lopta nekoliko puta udarila u sajlu pa se jedva prekotrljala na drugu stranu, pa da kazes da je imao srece.Felixovi udarci su bili snazni i duboki pa je normalno da i neka lopta padne na liniju kao sto su i njegove padale. Dramiti onoliko zbog toga je ponizavajuce za protovnika, a Feliks to nije zasluzio. Edited Wednesday at 10:545 days by Serena