Wednesday at 16:345 days Sjajan Zverev, ne bi me iznenadilo da posle olimpijade i Rolan Garosa osvoji i Vimbldon.
Wednesday at 19:385 days 21 hours ago, Mil@n said:I jebeni Siner je DROGOŠ!Nepopularno mišljenje, ali teorije nema da i Đoković ne uzima nešto, samo to još nisu otkrili. Isto kao i Felps i ostali vanzemaljci. Oni slučajevi koje uhvate se dozirano puštaju u javnost da se ima privid da su ostali učesnici regularni.
Wednesday at 19:555 days Uzima homeopatske lekove i ide na kvantno lečenje. Otkrili su to naravno, ali ih sramota da objave.
Wednesday at 21:185 days Ako Zverev uzme WB, postaje veci igrac od Wawrinke. I verovatno najbolji igrac OE sa samo 2 GS turnira.
Wednesday at 21:235 days 1 hour ago, eumeswil said:Nepopularno mišljenje, ali teorije nema da i Đoković ne uzima nešto, samo to još nisu otkrili. Isto kao i Felps i ostali vanzemaljci. Oni slučajevi koje uhvate se dozirano puštaju u javnost da se ima privid da su ostali učesnici regularni.Bas mislim da ako koristi nesto - moze biti jedino da je naprednije od kontrola. Bas bi ga pustili da im se izvuce....
Thursday at 09:294 days Danas Cehinje u akciji, u 14.30 Muhova - Gof, potom Noskova - Kostjuk.Navijam za cesko finale, a onda za Muhovu.
Thursday at 13:194 days matori, gde sam ja do juče gledao tenis? evo listam te arene usrane i ne nalazim da iko prenosi. jel moguće da je žvala bolesna zabranila prenos wimbledona?imam yettel tv. Zakunuo bih da sam gledao na nečemu sto se zove arena tenis. toga sada nema.
Thursday at 13:204 days Just now, nisam ja said:matori, gde sam ja do juče gledao tenis? evo listam te arene usrane i ne nalazim da iko prenosi. jel moguće da je žvala bolesna zabranila prenos wimbledona?imam yettel tv. Zakunuo bih da sam gledao na nečemu sto se zove arena tenis. toga sada nema.Od danas je zaključana, otključali su na par nedelja bili.
Thursday at 15:224 days Sad jos da Noskova isprati balerinu pa da u subotu uzivamo u divnom ceskom finalu 🥰