Friday at 18:003 days 4 minutes ago, JohnnyD said:Samo zato sto su jedan ili dvojica trenutno bolji od njega na turu, i gde je najboljeg izbacio sa Australian Opena? Daj ne zajebavaj, kome se ne gleda Nole ne mora da gleda. Idemo dalje do 25. slema, poslozice se kockice ako ne ove, onda sledece godine.Mislim da si delulu, no dobro...Djokovic je na race listi, a ona je merodavna, trenutno #7 - podjednako je udaljen od #4 Cobollija kao i od #17 Jodara. Posle tog, dosta srecnog finala AO (Mensik predao, Musetti predao), on ima tek 9-4. Jos nepovoljnije je to, sto gubi od gomile igraca (Draper, Prizmic, Fonseca), kakve bi pre nekoliko sezona rutinski resavao. A trifecta Sinner-Alcaraz-Zverev je ipak za njega nedostizna u ovoj fazi karijere. Realno je sve ovo. Jeste on GOAT, ali nije svemoguc.
Friday at 18:023 days 17 minutes ago, Jeremija said:Treba znati kada se povuci, Sampras je po tom pitanju i dalje neprikosnoven.Jbt, lik igra polufinala i finala grenslemova redovno i ti ovako nesto odvalis
Friday at 18:073 days jevreme dosta smaranja sa samprasovim povlacenjem molicu :/Djovak ima vise GS polufinala nego Pistol Pit odigranih slemovatotalno neumesno poredjenjefinale uzima siner nemam dilemu, vrv u tri seta. zveki mozda dodje do jednog tb, pod uslovom da bude imao serverski dan Edited Friday at 18:113 days by TS-CS
Friday at 18:113 days 6 minutes ago, G. L. said:Mislim da si delulu, no dobro...Djokovic je na race listi, a ona je merodavna, trenutno #7 - podjednako je udaljen od #4 Cobollija kao i od #17 Jodara. Posle tog, dosta srecnog finala AO (Mensik predao, Musetti predao), on ima tek 9-4. Jos nepovoljnije je to, sto gubi od gomile igraca (Draper, Prizmic, Fonseca), kakve bi pre nekoliko sezona rutinski resavao. A trifecta Sinner-Alcaraz-Zverev je ipak za njega nedostizna u ovoj fazi karijere. Realno je sve ovo. Jeste on GOAT, ali nije svemoguc.Au brt, koja gomila gluposti, Djokovic ima jedno finale i jedno polufinale slema ove godine, po tome je u samom vrhu uspesnosti, odmah posle osvajaca. Race lista je kurton od merodavnosti posto pricamo o veteranu koji takticki bira turnire gde ce se pojaviti. Uostalom, Djokovic je vec jednom sprecio Sinera da uzme slem vise ove godine, sto znaci da ga je sprecio da mu se priblizi na vecnoj listi slemova. Nije cekao da to uradi neki klinac, nego se on licno pobrinuo za to. Edited Friday at 18:123 days by JohnnyD
Friday at 18:313 days 13 minutes ago, JohnnyD said:Au brt, koja gomila gluposti, Djokovic ima jedno finale i jedno polufinale slema ove godine, po tome je u samom vrhu uspesnosti, odmah posle osvajaca. Race lista je kurton od merodavnosti posto pricamo o veteranu koji takticki bira turnire gde ce se pojaviti. Uostalom, Djokovic je vec jednom sprecio Sinera da uzme slem vise ove godine, sto znaci da ga je sprecio da mu se priblizi na vecnoj listi slemova. Nije cekao da to uradi neki klinac, nego se on licno pobrinuo za to.Vidi, da ja odlucujem, Djokovic bi imao 30+ GS, koliko sam za njega navijao. Ali, ima 24 i to je to. I na tome ce ostati. Naprosto je star i nije vise nivo za osvajanje GS turnira. To i kombinacija Alcaraz-Sinner, su glavni razlozi. I to nije vec od pocetka 2024, sto rezultati pokazuju. Svaka njegova sezona je losija, od prethodne - sto je ocekivano. Njemu je mera polufinale GS i neki manji turniri, gde ovi dominantni igraci ne igraju. Zato je i osvojio samo Zenevu i Atinu u poslednje 2 godine. Realno, zlato na OI u Parizu je poslednja velika titula Novaka Djokovica.
Friday at 18:383 days 5 minutes ago, G. L. said:Vidi, da ja odlucujem, Djokovic bi imao 30+ GS, koliko sam za njega navijao. Ali, ima 24 i to je to. I na tome ce ostati. Naprosto je star i nije vise nivo za osvajanje GS turnira. To i kombinacija Alcaraz-Sinner, su glavni razlozi. I to nije vec od pocetka 2024, sto rezultati pokazuju. Svaka njegova sezona je losija, od prethodne - sto je ocekivano. Njemu je mera polufinale GS i neki manji turniri, gde ovi dominantni igraci ne igraju. Zato je i osvojio samo Zenevu i Atinu u poslednje 2 godine. Realno, zlato na OI u Parizu je poslednja velika titula Novaka Djokovica.Kao sto rekoh, nek dobije Alkaraza/Sinera tu i tamo u nekom polufinalu, i vec ih je sprecio da mu se priblize u broju slema. Dokle god to moze da uradi, treba da igra. Alkaraz se povredio, otvara se mogucnost i za slem. Nije proslo ovog puta, jaka stvar. Znajuci njega, trenirace i spremice se vise za sledeci slem. Jako je ruzno terati coveka u penziju, to je u rangu onoga "Kad ces da se zenis", ili "Kad ces da imas decu?" Edited Friday at 18:383 days by JohnnyD
Friday at 18:503 days 1 hour ago, JohnnyD said:Kada pobedi Sinera (AO) ceka ga Alkaraz u finalu. Kada nema Alkaraza u finalu, dobije ga Siner. Samo jednom da izadje iz ovog zacaranog kruga, zasluzio je to.Izluđuje me ta impotencija ostatka tura da ne mogu jednom da im ga sklone sa puta. Izluđuje.Izluđuje.
Friday at 19:003 days 9 minutes ago, Mil@n said:Izluđuje me ta impotencija ostatka tura da ne mogu jednom da im ga sklone sa puta.Izluđuje.Izluđuje.Pa, eno sklonjen je pre samo mesec dana!?
Friday at 19:023 days 7 minutes ago, JohnnyD said:Kao sto rekoh, nek dobije Alkaraza/Sinera tu i tamo u nekom polufinalu, i vec ih je sprecio da mu se priblize u broju slema. Dokle god to moze da uradi, treba da igra. Alkaraz se povredio, otvara se mogucnost i za slem. Nije proslo ovog puta, jaka stvar. Znajuci njega, trenirace i spremice se vise za sledeci slem. Jako je ruzno terati coveka u penziju, to je u rangu onoga "Kad ces da se zenis", ili "Kad ces da imas decu?"Vidi, druze, ako je neko zasluzio da mu se svako pregresenije oprosti - to je Novak Djokovic. I da zeli da igra sa 45 godina na OI2032, ima pravo na to i treba ga podrzati. Ali, to ne znaci da sam hejter, ako vidim neke trendove i krive. A oni ukazuju na ovo o cemu govorim: AO26 je bio izuzetak. A pravilo je da Novak ne moze do #25. Kao sto ni Serena nije mogla do #24, Nadal nije mogao do #23, Federer do #21, Martina i Chrissy do #19, Sampras do #15 i tako redom. Jako bih voleo da me demantuje, ali ne vidim kako ce to da se desi. Kad se bude igralo na USO, on ce tada imati 39 godina i 3 meseca, kad se bude igrao AO27 imace 39 godina i 8 meseci, RG27- 40 godina. Nikada niko nije uzeo GS turnir u tim godinama, a jedino je finale odigrao Ken Rosewall - sa 39 godina i 10 meseci. I to je bilo pre 50 godina.
Friday at 19:293 days Moze da se desi ako neko izbaci Sinera i Zvereva, i da mu je ostatak zreba laganeze bez mina. Mada i u tom slucaju nije sigurica
Friday at 19:363 days Kad smo vec kod Alcaraza, on je otkazao i Kanadu. A spekulise se da ce odustati i od USO. Pre samo 5 meseci, bio je prvi na svetu, sa 7GS i karijernim Slamom... a sada se ozbiljno kalkulise da mu je ostatak karijere pod znakom pitanja. Setite se sta je bilo sa JMDP ili Thiemom. Ovo moze biti era Sinnera, kakvu ni sanjao nije: 1 brutalna dominacija, gde ce poobarati mnoge rekorde, zbog odsustva postene konkurencije. Daleko da zelim to da gledam, ali sve mirise da ce tako biti....
Friday at 19:373 days 36 minutes ago, Ras said:Pa, eno sklonjen je pre samo mesec dana!?Dobro, dva puta! Msm sve je matoriji jebeno, npr sada je u ok formi, i mrka kapa. Imao je turnira gde je bio u sasvim ok formi ali onda naleti na ove zidove. Brži tereni mu više odgovaraju da skraćuje poene u ovom delu karijere, i to se naravno desilo na šljaci i naravno upadne neki Fonseca koji odigra meč života. Edited Friday at 19:393 days by Mil@n
Friday at 19:393 days 7 minutes ago, Tsai said:Moze da se desi ako neko izbaci Sinera i Zvereva, i da mu je ostatak zreba laganeze bez mina. Mada i u tom slucaju nije siguricaDa li mislis da bi Novak dobio Zvereva na AO26, da je Sashica prosao Alcaraza u polufinalu - kako je trebalo da bude, ali jbg: mooda faktor?