Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rage Against The Age - Wimbledon 2026

Featured Replies

4 minutes ago, JohnnyD said:

Samo zato sto su jedan ili dvojica trenutno bolji od njega na turu, i gde je najboljeg izbacio sa Australian Opena? Daj ne zajebavaj, kome se ne gleda Nole ne mora da gleda. Idemo dalje do 25. slema, poslozice se kockice ako ne ove, onda sledece godine.

Mislim da si delulu, no dobro...

Djokovic je na race listi, a ona je merodavna, trenutno #7 - podjednako je udaljen od #4 Cobollija kao i od #17 Jodara. Posle tog, dosta srecnog finala AO (Mensik predao, Musetti predao), on ima tek 9-4. Jos nepovoljnije je to, sto gubi od gomile igraca (Draper, Prizmic, Fonseca), kakve bi pre nekoliko sezona rutinski resavao. A trifecta Sinner-Alcaraz-Zverev je ipak za njega nedostizna u ovoj fazi karijere. Realno je sve ovo. Jeste on GOAT, ali nije svemoguc.

• Replies 388
  • Views 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nisam ja
    nisam ja

nemam reči. dvadeset godina gledam lika kako igra tenis.

• Mil@n
    Mil@n

Novače Đokoviću, uzmi jebeni wimbledon jebeno si zaslužio jebeni si car jebeno si dobar čovek jebeno si uporan jebeno si posvećen jebeno si se odrekao ceo život SVEGA uzmi jebeni wimbledon i samo reci

• G. L.
    G. L.

Posted Images

17 minutes ago, Jeremija said:

Treba znati kada se povuci, Sampras je po tom pitanju i dalje neprikosnoven.

Jbt, lik igra polufinala i finala grenslemova redovno i ti ovako nesto odvalis

jevreme dosta smaranja sa samprasovim povlacenjem molicu :/

Djovak ima vise GS polufinala nego Pistol Pit odigranih slemova

totalno neumesno poredjenje

finale uzima siner nemam dilemu, vrv u tri seta.

zveki mozda dodje do jednog tb, pod uslovom da bude imao serverski dan

Edited by TS-CS

6 minutes ago, G. L. said:

Mislim da si delulu, no dobro...

Djokovic je na race listi, a ona je merodavna, trenutno #7 - podjednako je udaljen od #4 Cobollija kao i od #17 Jodara. Posle tog, dosta srecnog finala AO (Mensik predao, Musetti predao), on ima tek 9-4. Jos nepovoljnije je to, sto gubi od gomile igraca (Draper, Prizmic, Fonseca), kakve bi pre nekoliko sezona rutinski resavao. A trifecta Sinner-Alcaraz-Zverev je ipak za njega nedostizna u ovoj fazi karijere. Realno je sve ovo. Jeste on GOAT, ali nije svemoguc.

Au brt, koja gomila gluposti, Djokovic ima jedno finale i jedno polufinale slema ove godine, po tome je u samom vrhu uspesnosti, odmah posle osvajaca. Race lista je kurton od merodavnosti posto pricamo o veteranu koji takticki bira turnire gde ce se pojaviti. Uostalom, Djokovic je vec jednom sprecio Sinera da uzme slem vise ove godine, sto znaci da ga je sprecio da mu se priblizi na vecnoj listi slemova. Nije cekao da to uradi neki klinac, nego se on licno pobrinuo za to.

Edited by JohnnyD

13 minutes ago, JohnnyD said:

Au brt, koja gomila gluposti, Djokovic ima jedno finale i jedno polufinale slema ove godine, po tome je u samom vrhu uspesnosti, odmah posle osvajaca. Race lista je kurton od merodavnosti posto pricamo o veteranu koji takticki bira turnire gde ce se pojaviti. Uostalom, Djokovic je vec jednom sprecio Sinera da uzme slem vise ove godine, sto znaci da ga je sprecio da mu se priblizi na vecnoj listi slemova. Nije cekao da to uradi neki klinac, nego se on licno pobrinuo za to.

Vidi, da ja odlucujem, Djokovic bi imao 30+ GS, koliko sam za njega navijao. Ali, ima 24 i to je to. I na tome ce ostati. Naprosto je star i nije vise nivo za osvajanje GS turnira. To i kombinacija Alcaraz-Sinner, su glavni razlozi. I to nije vec od pocetka 2024, sto rezultati pokazuju. Svaka njegova sezona je losija, od prethodne - sto je ocekivano. Njemu je mera polufinale GS i neki manji turniri, gde ovi dominantni igraci ne igraju. Zato je i osvojio samo Zenevu i Atinu u poslednje 2 godine. Realno, zlato na OI u Parizu je poslednja velika titula Novaka Djokovica.

5 minutes ago, G. L. said:

Vidi, da ja odlucujem, Djokovic bi imao 30+ GS, koliko sam za njega navijao. Ali, ima 24 i to je to. I na tome ce ostati. Naprosto je star i nije vise nivo za osvajanje GS turnira. To i kombinacija Alcaraz-Sinner, su glavni razlozi. I to nije vec od pocetka 2024, sto rezultati pokazuju. Svaka njegova sezona je losija, od prethodne - sto je ocekivano. Njemu je mera polufinale GS i neki manji turniri, gde ovi dominantni igraci ne igraju. Zato je i osvojio samo Zenevu i Atinu u poslednje 2 godine. Realno, zlato na OI u Parizu je poslednja velika titula Novaka Djokovica.

Kao sto rekoh, nek dobije Alkaraza/Sinera tu i tamo u nekom polufinalu, i vec ih je sprecio da mu se priblize u broju slema. Dokle god to moze da uradi, treba da igra. Alkaraz se povredio, otvara se mogucnost i za slem. Nije proslo ovog puta, jaka stvar. Znajuci njega, trenirace i spremice se vise za sledeci slem. Jako je ruzno terati coveka u penziju, to je u rangu onoga "Kad ces da se zenis", ili "Kad ces da imas decu?"

Edited by JohnnyD

1 hour ago, JohnnyD said:

Kada pobedi Sinera (AO) ceka ga Alkaraz u finalu. Kada nema Alkaraza u finalu, dobije ga Siner. Samo jednom da izadje iz ovog zacaranog kruga, zasluzio je to.

Izluđuje me ta impotencija ostatka tura da ne mogu jednom da im ga sklone sa puta.

Izluđuje.

Izluđuje.

Izluđuje

9 minutes ago, Mil@n said:

Izluđuje me ta impotencija ostatka tura da ne mogu jednom da im ga sklone sa puta.

Izluđuje.

Izluđuje.

Pa, eno sklonjen je pre samo mesec dana!?

7 minutes ago, JohnnyD said:

Kao sto rekoh, nek dobije Alkaraza/Sinera tu i tamo u nekom polufinalu, i vec ih je sprecio da mu se priblize u broju slema. Dokle god to moze da uradi, treba da igra. Alkaraz se povredio, otvara se mogucnost i za slem. Nije proslo ovog puta, jaka stvar. Znajuci njega, trenirace i spremice se vise za sledeci slem. Jako je ruzno terati coveka u penziju, to je u rangu onoga "Kad ces da se zenis", ili "Kad ces da imas decu?"

Vidi, druze, ako je neko zasluzio da mu se svako pregresenije oprosti - to je Novak Djokovic. I da zeli da igra sa 45 godina na OI2032, ima pravo na to i treba ga podrzati.

Ali, to ne znaci da sam hejter, ako vidim neke trendove i krive. A oni ukazuju na ovo o cemu govorim: AO26 je bio izuzetak. A pravilo je da Novak ne moze do #25. Kao sto ni Serena nije mogla do #24, Nadal nije mogao do #23, Federer do #21, Martina i Chrissy do #19, Sampras do #15 i tako redom.

Jako bih voleo da me demantuje, ali ne vidim kako ce to da se desi. Kad se bude igralo na USO, on ce tada imati 39 godina i 3 meseca, kad se bude igrao AO27 imace 39 godina i 8 meseci, RG27- 40 godina. Nikada niko nije uzeo GS turnir u tim godinama, a jedino je finale odigrao Ken Rosewall - sa 39 godina i 10 meseci. I to je bilo pre 50 godina. nobles

Moze da se desi ako neko izbaci Sinera i Zvereva, i da mu je ostatak zreba laganeze bez mina. Mada i u tom slucaju nije sigurica

Kad smo vec kod Alcaraza, on je otkazao i Kanadu. A spekulise se da ce odustati i od USO. Pre samo 5 meseci, bio je prvi na svetu, sa 7GS i karijernim Slamom... a sada se ozbiljno kalkulise da mu je ostatak karijere pod znakom pitanja. Setite se sta je bilo sa JMDP ili Thiemom.

Ovo moze biti era Sinnera, kakvu ni sanjao nije: 1 brutalna dominacija, gde ce poobarati mnoge rekorde, zbog odsustva postene konkurencije.

Daleko da zelim to da gledam, ali sve mirise da ce tako biti....

36 minutes ago, Ras said:

Pa, eno sklonjen je pre samo mesec dana!?

Dobro, dva puta! )

Msm sve je matoriji jebeno, npr sada je u ok formi, i mrka kapa. Imao je turnira gde je bio u sasvim ok formi ali onda naleti na ove zidove. Brži tereni mu više odgovaraju da skraćuje poene u ovom delu karijere, i to se naravno desilo na šljaci i naravno upadne neki Fonseca koji odigra meč života.

Edited by Mil@n

7 minutes ago, Tsai said:

Moze da se desi ako neko izbaci Sinera i Zvereva, i da mu je ostatak zreba laganeze bez mina. Mada i u tom slucaju nije sigurica

Da li mislis da bi Novak dobio Zvereva na AO26, da je Sashica prosao Alcaraza u polufinalu - kako je trebalo da bude, ali jbg: mooda faktor?

Mislim da bi, tj da su vece sanse nego protiv alkaraza