Friday at 16:553 days 3 minutes ago, Zli Gli said:Ide ovo u rutinskih 3x 6-4, i to izgleda bez brejk lopte za NovakaNe moze se protiv godina jbg6:2 treci
Friday at 17:053 days Ovaj kao da je trenirao 5 mečeva samo za ovaj meč... Sad skoro da ne greši... Novak šta god da je pokušao, nije uspelo...
Friday at 17:113 days Kada pobedi Sinera (AO) ceka ga Alkaraz u finalu. Kada nema Alkaraza u finalu, dobije ga Siner. Samo jednom da izadje iz ovog zacaranog kruga, zasluzio je to.
Friday at 17:173 days 10 minutes ago, Michael Krueger said:Ovaj kao da je trenirao 5 mečeva samo za ovaj meč... Sad skoro da ne greši... Novak šta god da je pokušao, nije uspelo...Da, jbt eno maločas statistike - pozicije gde Siner smešta lopticu po servisu. Bolesno.No, evo preokreta!Edit. Naravno as!. Edited Friday at 17:173 days by Ras
Friday at 17:213 days Znaci u finalu dva otprilike najodvratnija lika na ATP listi i opet mi se cini kao manje zlo da uzme pirgavi drogirant, Zvereva bas ne mogu da svarim nikakoI uzece jer je bolji za dve klase, realno
Friday at 17:293 days Prihvatam Novakovo starenje i ispadanje iz fizičke kondicije - kao nekada svoje ... nerado
Friday at 17:403 days Ajd nek se ovaj sam malo raspadne kad Novaka ne ide, bas je grozno da bude ovako rutinski bez borbe i drame po 6-4 sveMa kakvi, dve klase je bolji ovaj. Novak je imao u 4. i 6. gemu drugog seta 15:30 i 0:30 i jedinu brejk loptu u trecem, i to je sve za ceo mec na servis Sinera, bas bas tanko Edited Friday at 17:443 days by Zli Gli
Friday at 17:463 days Sinner je mlađa verzija Đokovića. Bolje kretanje, agresivniji, dublje, preciznije i snažnije loptice.Novak umorniji, bez dubine/ snage, nedovoljno dobar i konstantan servis.
Friday at 17:473 days 1 minute ago, Jeremija said:Treba znati kada se povuci, Sampras je po tom pitanju i dalje neprikosnoven.Samo zato sto su jedan ili dvojica trenutno bolji od njega na turu, i gde je najboljeg izbacio sa Australian Opena? Daj ne zajebavaj, kome se ne gleda Nole ne mora da gleda. Idemo dalje do 25. slema, poslozice se kockice ako ne ove, onda sledece godine. Edited Friday at 17:473 days by JohnnyD
Friday at 17:523 days 7 hours ago, Lo Zingaro said:Sredice ce to pirgavi za manje od dva sata i onda ce veselo na italijanskoj TV da reklamira napolitanske spagete Voiello sa tvrdim nemackim akcentom "Najfishe folim kad hrapava pofrshina paste pokupi mnogo sosa ja!"Pogresio sam malo za duzinu meca, ali reklama za pastu je upravo prosla. Doduse nije Voiello nego De Cecco ali vajb nekoga ko hvali pastu a vidi se da pojma o njoj nema je isti, nenadjebiv.