Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rage Against The Age - Wimbledon 2026

Featured Replies

Ne znam ni šta ukazuje na njegov pad, poslednjih sezona je nekom istom nivou, polufinale US oupena će značiti da je imao bolju sezonu nego 2024. godine.

Pobedio je u četvrtfinalu četvrtog na svetu, i dalje je ili treći ili četvrti igrač sveta, bori se za Zverevim za treće mesto.

Daleko je to od 67. mesta na listi, a ako sad nema goru sezonu nego pre dve godine, ko kaže da će za dve godine imati goru nego ovu?

Malo više cimanja, treninga, discipline i fokusiranosti na cilj i ko zna?

Naravno, niko ne zna šta će biti 2028. po bilo kom pitanju, ali pričamo o Novaku i sve je moguće.

Screenshot_20260713_093926_Chrome.jpg

Edited by Hele

• Replies 388
  • Views 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nisam ja
    nisam ja

nemam reči. dvadeset godina gledam lika kako igra tenis.

• Mil@n
    Mil@n

Novače Đokoviću, uzmi jebeni wimbledon jebeno si zaslužio jebeni si car jebeno si dobar čovek jebeno si uporan jebeno si posvećen jebeno si se odrekao ceo život SVEGA uzmi jebeni wimbledon i samo reci

• G. L.
    G. L.

Posted Images

Sineru stizu cestitke sa svih strana...

Ziv bio, treca ruka mu izrasla.

A deda Nole se grči u uglu sobe i ispušta čudne zvuke

7 hours ago, G. L. said:

Tako je. A na OI2028 ce djed Nolo bit #67 na listi i u prvom ili drugom kolu ce igrati sa nekim iz top8 (Sinner, Alcaraz, Zverev, Jodar, Fonseca, Cobolli, Musetti ili nekim slicnim), gde ce skupljati gemove.

Možda je za ostatak tura bolje da igra sa Sinerom u prvim kolima, sudeći po ovom prvenstvu i RG. Tad još nije našpanovan na maks i farmacija može da ispolji nusefekte.

11 hours ago, Hele said:

Jebigica, Mesi igra amaterski već tri godine, ali zna se da se spremao za ovo.

Messijevo netrcanje neko pokriva.

Bojim se da Noletov gubitak "pola koraka", o kome je i sam pricao nakon poraza, nema ko da pokrije. Takav je sport, jbg...

7 hours ago, Milošica said:

A deda Nole se grči u uglu sobe i ispušta čudne zvuke

Sasa Janković's Vienna vibe.

11 hours ago, Hele said:

Ne znam ni šta ukazuje na njegov pad, poslednjih sezona je nekom istom nivou, polufinale US oupena će značiti da je imao bolju sezonu nego 2024. godine.

Pobedio je u četvrtfinalu četvrtog na svetu, i dalje je ili treći ili četvrti igrač sveta, bori se za Zverevim za treće mesto.

Daleko je to od 67. mesta na listi, a ako sad nema goru sezonu nego pre dve godine, ko kaže da će za dve godine imati goru nego ovu?

Malo više cimanja, treninga, discipline i fokusiranosti na cilj i ko zna?

Naravno, niko ne zna šta će biti 2028. po bilo kom pitanju, ali pričamo o Novaku i sve je moguće.

Screenshot_20260713_093926_Chrome.jpg

Na pad ukazuje igra, @Hele. Pre 2 godine je igrao barabar sa Sinnerom, sad ga je Sinner razneo. Pre dve godine je dobio Alcaraza na olimpijskoj sljaci RGa, sad ga je Chucky rutinirao na AO. Prosle godine je pobedio Zvereva u QF RGa, sad ga je izbacio Fonseca u 3.kolu. Jbg, ako ne vidis da je sporiji i losiji nego te 2024, sta da ti radim....

A OI2028 su podjednako udaljene od danas, kao i danasnji dan od tog trijumfa u Parizu.

Vec ce na USO moci da udari na trifectu u QF i to sa verovatnocom od 75%, i svaki kasniji zreb ce mu biti samo tezi i tezi. Kad jednom sustinski ispadnes iz top4, do polufinala GS se retko dolazi.

Pa dobio je Sinera pre par meseci u polufinalu Australije.

Mislim, to što pišeš bi trebalo tako i da bude, ali ipak je Novak u pitanju. Koliko je on već puta propao i to je bilo to od njega? Da mi je dinar svaki put kad sam to čuo, imao bih za žvaku.

38 minutes ago, Hele said:

Pa dobio je Sinera pre par meseci u polufinalu Australije.

Aman bre vise sa tim. gospode

Jeste, dobio ga je, kad je u 2 kola pre toga, spletom okolnosti, proveo 2h na terenu - gde obicno izgubi 6+ sati. Taj AO je bio izuzetak, a ne pravilo. A gomila ljudi se ponasa kao da je AO26 pravilo, sve ostalo izuzetak.

Na AO mu prvo predaje Mensik u 4. kolu bez borbe, a onda mu predaje i Musetti kod 2-0 u setovima. A Sinner ima 4/20 realizaciju BP. Sta se desi kad nema takvih predaja i kad se provede na terenu 16.5h do polufinala, a u tom polufinalu Sinner em servira dobro, em brejkuje redovno - videli smo u petak.

53 minutes ago, G. L. said:

Pre 2 godine je igrao barabar sa Sinnerom, sad ga je Sinner razneo.

Kad je igrao barabar pre 2 godine? Pre pobede na AO26, poslednji put ga je pobedio na W23 u SF i ATP finalu te godine.

Vidis @Hele, mislim da nikad nisam nikome ovde dodelio thumb down, ma koliko se ne slagao sa misljenjem doticnog ili doticne. Jednostavno, to je protiv mojih ubedjenja. Svako ima pravo na slobodno misljenje. Ali, volim da repliciram onima sa kojima se ne slazem. I dislike button mi je neka vrsta cringe shot-a.

Voleo bih da mi kazes gde gresim u stavu iznad, gde si opalio 1 dislike?

Btw, nije da mi je stalo do valorizacije od strane drugih ili samonametanja, cisto pitam - da vidim sta to toliko znacajno propustam...

Videcemo Djokovica na USO. Pred AO sam se nadao drugoj sedmici. Prebacio je moja ocekivanja i senzacionalno je usao u finale. Pred RG sam se nadao drugoj nedelji, imao je los zreb i nije dobacio do druge sedmice. Pred WB sam se nadao da ce doci do 1/4 finala i oboriti neke Connorsove i Federerove rekorde. Prebacio je to. Neznatno, ali je prebacio. I video gde je u susretu sa #1.

Sad ocekujem 1/4 na USO i da ga tu pocisti neko iz prve trojke. Zivi bili, pa videli.

5 minutes ago, eumeswil said:

Kad je igrao barabar pre 2 godine? Pre pobede na AO26, poslednji put ga je pobedio na W23 u SF i ATP finalu te godine.

Igrao je u Shanghaiju i na onom kupu 6 kraljeva. Tesno je to Sinner dobio. Puno tesnije nego 2025. ili sada na WB.